Προς το περιεχόμενο

Pi Network - Τιμή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα pi πριν 2-3 χρονια, αλλα δεν ειχα ιδεα περι KYC, και οπως επισης δε διαβασα τα μικρα γραμματα οταν πατησα το Lockup για boost ( οπως το 99% που το πατησαν ), δλδ οτι το lockout θα ξεκινησει να μετραει απο την ημερα που θα γινεις verified και θα μπεις στο mainet. Ετσι και εγω πατουσα καθημερινα mine χωρις να κανω verify για κανα χρονο, μετα το ξεχασα τελειως. Και ηρθαμε στο τωρα, οπου εγινα verify, αλλα τα νομισματα θα ειναι κλειδωμενα για 3 χρονια. Και με max supply τα 100 billion, χλωμο το βλεπω να ξαναπαει πανω απο 1$ στο μελλον.

• Haha 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλάμε για ένα project το οποίο για πρώτη φορά σε παγκόσμια δεδομένα έχει απήχηση από τον απλό κόσμο χωρίς τεχνικές γνώσεις. Όλοι όσοι έχουν καταλάβει την προοπτική του έχουν κλειδώσει όλα τα Pi coin τους για να μεγιστοποιήσουν τις συμμετοχές τους.

Όλοι όσοι θέλουν να βγάλουν αρπαχτή με μετρητά, επενδύσεις κλπ το project δεν τους κάθεται και αρχίζει η γκρίνια.

Οι CoreTeam έχουν το 20% και όχι το 80%. Και επιτέλους υπάρχει ηγεσία και καθοδήγηση.

• Like 1
Δημοσ.
On 09/04/2025 at 01:47, changlee said:

Μιλάμε για ένα project το οποίο για πρώτη φορά σε παγκόσμια δεδομένα έχει απήχηση από τον απλό κόσμο χωρίς τεχνικές γνώσεις. Όλοι όσοι έχουν καταλάβει την προοπτική του έχουν κλειδώσει όλα τα Pi coin τους για να μεγιστοποιήσουν τις συμμετοχές τους.

Όλοι όσοι θέλουν να βγάλουν αρπαχτή με μετρητά, επενδύσεις κλπ το project δεν τους κάθεται και αρχίζει η γκρίνια.

Οι CoreTeam έχουν το 20% και όχι το 80%. Και επιτέλους υπάρχει ηγεσία και καθοδήγηση.

Το θεμα ειναι εαν εκανα ταυτοποιηση πριν 3 χρονια, τωρα θα ειχα πουλησει και θα ειχα βγαλει 1500 ευρω χωρις κοπο. Αλλα αντιθετως, εκανα ταυτοποιηση πριν 1 μηνα που υπηρξε ξανα hype, χωρις να γνωριζω οτι τα 3 χρονια κλειδωματος θα ξεκινουσαν να μετρανε μετα την ταυτοποιηση.

• Haha 1
Δημοσ.

Εμένα ο κολητός μου πρόλαβε και πούλησε... γιατί είχε ασχοληθεί από νωρίς..

όσοι δε προλάβαμε.. καλή μας τύχη 😅

• Haha 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, geodrako είπε

Εμένα ο κολητός μου πρόλαβε και πούλησε... γιατί είχε ασχοληθεί από νωρίς..

Περαστικα του.
Αλοιμονο σε εμας,που ειχαμε ασχοληθει απο την αρχη αλλα δεν ξεραμε,μονο ο κολλητος σου  ηξερε.

• Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
Στις 14/4/2025 στις 11:56 ΜΜ, StamTheMan είπε

Περαστικα του.
Αλοιμονο σε εμας,που ειχαμε ασχοληθει απο την αρχη αλλα δεν ξεραμε,μονο ο κολλητος σου  ηξερε.

Φίλε μου , κανείς δε ξέρει.. δεν έχεις καμία σφαίρα για να μαντέψεις το μέλλον. Επομένως μη μπερδεύεις την "ευχή" σου με το τι πραγματικά θα γίνει. Όλα είναι και θέμα τύχης.
Αν το pi πέσει στα 0,001 (βλέπε Luna) να δω τι θα λες μετά.. έχουν γραφτεί μηνύματα και μηνύματα με τα αρνητικά του pi το οποίο μόνο decentralized δεν είναι.. επομένως μικρό καλάθι.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Επιτέλους μου ξεκλειδωθηκαν 1724 πι τα πούλησα στα $0.61c,σε δύο εβδομάδες θα ξεκλειδωθουν και τα υπόλοιπα 570πι και είμαι άρχοντας,πάντως δεν περίμενα να πουλήσω τόσο υψηλά,στο μυαλό μου έχω αυτό το έργο να πηγαίνει στο μηδέν😁 το κακό είναι ότι έχω αλλά 3280πι κλειδωμένα ως το 2028😁 

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ.
Στις 18/4/2025 στις 3:47 ΜΜ, nikos5800 είπε

Επιτέλους μου ξεκλειδωθηκαν 1724 πι τα πούλησα στα $0.61c,σε δύο εβδομάδες θα ξεκλειδωθουν και τα υπόλοιπα 570πι και είμαι άρχοντας,πάντως δεν περίμενα να πουλήσω τόσο υψηλά,στο μυαλό μου έχω αυτό το έργο να πηγαίνει στο μηδέν😁 το κακό είναι ότι έχω αλλά 3280πι κλειδωμένα ως το 2028😁 

Ωραίος Νίκο σε καλή μεριά καλοφαγωτα και με μια τουμπανη gpu να χαίρεσαι τα παιχνίδια σου εύχομαι. Δεν βλέπω να τα παίρνουμε τα κλειδωμένα ακόμα τίποτα από επιβεβαίωση οπότε μικρό το καλάθι. Πουλα τα άλλα 570 μόλις ξεκλειδώσουν γιατί με τα 5 δις κλειδωμένο supply που υπάρχει δεν το βλέπω να έχει ούτε 10 λεπτά σε 2 χρόνια. 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Ωραίος Νίκο σε καλή μεριά καλοφαγωτα και με μια τουμπανη gpu να χαίρεσαι τα παιχνίδια σου εύχομαι. Δεν βλέπω να τα παίρνουμε τα κλειδωμένα ακόμα τίποτα από επιβεβαίωση οπότε μικρό το καλάθι. Πουλα τα άλλα 570 μόλις ξεκλειδώσουν γιατί με τα 5 δις κλειδωμένο supply που υπάρχει δεν το βλέπω να έχει ούτε 10 λεπτά σε 2 χρόνια. 

Ευχαριστώ 👍 

Ναι εννοείται θα πουληθούν και τα άλλα 570 και εγώ αυτής της άποψης είμαι για την τιμή του πι,η λογική του τιμή είναι γύρω στα 5 με 10 λεπτά,το καταλαβαίνω από το total daily liquidity που έχει,είναι πάνω κάτω σε μέγεθος πρότζεκτ με 5-10δις συνολικής αποτίμησης 👍

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Όλοι όσοι πουλήσατε άρον άρον τα Pi σας, εκτός του ότι ίσως το μετανιώσετε σύντομα πικρά, έπρεπε δημοσίως να ευχαριστείτε το project που σας ανταπέδωσε χρήματα χωρίς να επενδύσετε ούτε ένα € από την τσέπη σας.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, changlee είπε

Όλοι όσοι πουλήσατε άρον άρον τα Pi σας, εκτός του ότι ίσως το μετανιώσετε σύντομα πικρά

Eαν το πλανο τους ηταν να τα δωσουν αμεσως μολις βγουν,ισως να μην ασχοληθουν.

Μιλαω για αυτους που τα εδωσαν στα 2.70.
Οσοι τα εδωσαν 0.60,ειναι δεδομενο οτι θα το μετανιωσουν.

6 ώρες πριν, changlee είπε

έπρεπε δημοσίως να ευχαριστείτε το project

Τι λεμε τωρα ρε μαν.
Εδω η πλειοψηφια τους ελεγε σκαμερς,επειδη δεν ξερουν να ακολουθησουν απλες οδηγιες.

Θα πουν και ευχαριστω;

Ισα ισα που θα λενε οτι παλι καλα που τα ξεφορτωθηκαμε μεε αυτους που μπλεξαμε.

Εχεις δει τι γινεται στην ελληνικη ομαδα του PI , στο fb?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από το τίποτα χωρίς καμία επένδυση, χωρίς να βάζει ο άλλος χρήματα και έχει και απαιτήσεις. Αυτό τώρα τι είναι;

Τι ακριβώς γίνεται στο fb; μια από τα ίδια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/4/2025 στις 1:22 ΜΜ, changlee είπε

Όλοι όσοι πουλήσατε άρον άρον τα Pi σας, εκτός του ότι ίσως το μετανιώσετε σύντομα πικρά, έπρεπε δημοσίως να ευχαριστείτε το project που σας ανταπέδωσε χρήματα χωρίς να επενδύσετε ούτε ένα € από την τσέπη σας.

Αν λες για εμένα να ξέρεις ότι είμαι ευγνώμων,γνωρίζω πολύ καλά ότι σε αυτήν την ζωή κανείς δεν σου δίνει 1 ευρώ παραπάνω, εννοείται είμαι πολύ χαρούμενος που έβγαλα κάποια χρήματα με το pi,μπορεί να μην επένδυσα ούτε ένα ευρώ από την τσέπη μου όμως έδωσα όλα μου τα στοιχεία, ταυτότητα,αριθμός κινητού κ.λ.π και Παταγα καθημερινά τις διαφημίσεις που βγάζει όταν πατάμε τον κεραυνό 😁τα κλικ από τις διαφημίσεις πάει στον Νικόλα Κόκκαλη,Τζάμπα δεν δουλεύει κανείς 👍 

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 3
Δημοσ.
On 24/04/2025 at 12:22, changlee said:

δεν υπαρχει δωρεαν.αυτοι που το εφτιαξαν εχουν βγαλει ηδη απο τις διαφημισεις, πιθανοτατα να εχουν προσωπικα στοιχεια και επισης εχουν και pi να πουλησουν. δεν υπαρχει δωρεαν.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...