Witcher1st Δημοσ. Δευτέρα στις 02:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:34 μμ 3 minutes ago, nikos5800 said: Πω ρε ανέβηκε πάρα πολύ,πούλησα στο bottom στα $0.61c 2300pi😅μπράβο μου,πρώτη φορά θα πω μπράβο στον εαυτό μου😁 ρε δώστε τα unverified pi τώρα να μου φύγει ο καημός 😁 Ποσα εχεις; Εγω 1500 unverified. Και η γυναικα μου ξεχασε το wallet password, οποτε πανε εκεινα. Αν και χλωμο το βλεπω το Pi να κρατησει τετοια τιμη, εχει συνολο 100 billion, και στην αγορα εχουν βγει μονο τα 7. 1
nikos5800 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:44 μμ 8 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Ποσα εχεις; Εγω 1500 unverified. Και η γυναικα μου ξεχασε το wallet password, οποτε πανε εκεινα. Αν και χλωμο το βλεπω το Pi να κρατησει τετοια τιμη, εχει συνολο 100 billion, και στην αγορα εχουν βγει μονο τα 7. Πούλησα 2300πι και έχω κλειδωμένα 3280 πι μέχρι το 2028, unverified έχω 3800πι👍
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 04:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:24 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Ποσα εχεις; Εγω 1500 unverified. Και η γυναικα μου ξεχασε το wallet password, οποτε πανε εκεινα. Αν και χλωμο το βλεπω το Pi να κρατησει τετοια τιμη, εχει συνολο 100 billion, και στην αγορα εχουν βγει μονο τα 7. Tα 2 είναι στην αγορά. Τα υπόλοιπα 5 δις ειναι κλειδωμένα. 1.926 για την ακρίβεια ούτε καν 2 δις. Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:26 μμ από Arkin
tonypapadovic Δημοσ. Δευτέρα στις 06:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:14 μμ Βρε πείτε που πουλήσατε / αγοράσατε να είμαστε προετοιμασμένοι
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 06:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:41 μμ 24 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Βρε πείτε που πουλήσατε / αγοράσατε να είμαστε προετοιμασμένοι Bitget και επειτα binance και με sepa στο iban. Επεσε στα 92 λεπτα πολυ κρατησε πανω απο ευρω τα sell orders παρα ειναι πολλα για να κρατηθει ψηλα. Και οσο ξεκλειδωνουν pi θα εχουμε ολο και περισσοτερο supply στα sell orders οποτε εκτος αν γινει κανα θαυμα και ξεκινησουν να αγοραζουν τρελα οι καρχαριες μην περιμενετε πολλα. 1.9 δις ειναι ξεκλειδωτα και στο circulating supply και 5 δις κλειδωμενα αρκετα απο αυτα θα ξεκλειδωσουν στο χρονο και ακομα περισσοτερα στα 3 χρονια που βαλαμε ολοι στo max. Καλο 2028 με υγεια και οσο εχουν τοτε ας υπαρχει και ας εχει οσο θελει. 3
tonypapadovic Δημοσ. Δευτέρα στις 07:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:25 μμ 42 minutes ago, Arkin said: Bitget και επειτα binance και με sepa στο iban. Επεσε στα 92 λεπτα πολυ κρατησε πανω απο ευρω τα sell orders παρα ειναι πολλα για να κρατηθει ψηλα. Και οσο ξεκλειδωνουν pi θα εχουμε ολο και περισσοτερο supply στα sell orders οποτε εκτος αν γινει κανα θαυμα και ξεκινησουν να αγοραζουν τρελα οι καρχαριες μην περιμενετε πολλα. 1.9 δις ειναι ξεκλειδωτα και στο circulating supply και 5 δις κλειδωμενα αρκετα απο αυτα θα ξεκλειδωσουν στο χρονο και ακομα περισσοτερα στα 3 χρονια που βαλαμε ολοι στo max. Καλο 2028 με υγεια και οσο εχουν τοτε ας υπαρχει και ας εχει οσο θελει. Ευχαριστώ @Arkin! Binance δεν είναι μέσα όμως το Pi έτσι δεν είναι; Ή δεν μπορείς να τραβήξεις από bitget και πρέπει να γίνει κάποια διαδικασία;
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 07:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:27 μμ Μόλις τώρα, tonypapadovic είπε Ευχαριστώ @Arkin! Binance δεν είναι μέσα όμως το Pi έτσι δεν είναι; Ή δεν μπορείς να τραβήξεις από bitget και πρέπει να γίνει κάποια διαδικασία; Απο bitget δεν πρεπει να γινεται με SEPA οποτε απο εκει τα κανεις USDT τα στελνεις binance τα κανεις ευρω και αμεσο sepa και σε 5 δευτερολεπτα ερχονται στην τραπεζα. Απο κινητο που το εκανα πριν κατι μηνες σε ενα παιδι που ειχε pi αλλα δεν ηξερε πως να τα κανει ευρω το καναμε ετσι. Απο bitget εχω διαβασει οτι απο υπολογιστη δηλαδη browser και οχι εφαρμογη κινητου υποστηριζει μετατροπη απο USDT σε ευρω και μετα μεταφορα σε τραπεζα αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. Η binance ειναι η πιο αξιοπιστη και η διαδικασια απο pi σε usdt στο bitget και απο εκει στην binance usdt σε ευρω και sepa ειναι 2 λεπτα υποθεση. 1
changlee Δημοσ. Δευτέρα στις 07:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:28 μμ Αυτό με τα 100 4 ώρες πριν, Witcher1st είπε ...Αν και χλωμο το βλεπω το Pi να κρατησει τετοια τιμη, εχει συνολο 100 billion, και στην αγορα εχουν βγει μονο τα 7. Αυτό με τα 100δις γιατί το λέτε; Ξέρετε πότε θα μπουν στην αγορά 100δις; όταν θα το χρησιμοποιεί το Pi όλος ο πλανήτης. Ήδη το mining rate έχει πέσει και όσοι περισσότεροι μπαίνουν, τόσο πέφτει κι άλλο. Και αυτό είναι εικόνα Δεκεμβρίου του 2020. Αν εσείς πουλάτε από τώρα coins από ψηφιακό νόμισμα το οποίο είναι προσβάσιμο από όλους παγκοσμίως, σκεφτείτε το λίγο.
StamTheMan Δημοσ. Δευτέρα στις 10:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:20 μμ 3 ώρες πριν, Arkin είπε binance Ποτε ηταν στη binance?
Witcher1st Δημοσ. Τρίτη στις 11:32 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:32 πμ 20 hours ago, nikos5800 said: Πούλησα 2300πι και έχω κλειδωμένα 3280 πι μέχρι το 2028, unverified έχω 3800πι👍 Πως προλαβες και τα πουλησες; ΕΙχες κανει verification οταν πρωτοβγηκε η εφαρμογη ή απλα δεν πατησες το lockout; Εγω , οπως και ολοι οσοι ξερω, το πατησαμε για 3 χρονια, χωρις να διαβασουμε τα μικρα γραμματα, οτι δλδ θα ξεκινησει να μετραει απο την στιγμη που γινουμε verified.. 19 hours ago, Arkin said: Tα 2 είναι στην αγορά. Τα υπόλοιπα 5 δις ειναι κλειδωμένα. 1.926 για την ακρίβεια ούτε καν 2 δις. Και το max supply που λεει 100 δις; 16 hours ago, changlee said: Αυτό με τα 100 Αυτό με τα 100δις γιατί το λέτε; Ξέρετε πότε θα μπουν στην αγορά 100δις; όταν θα το χρησιμοποιεί το Pi όλος ο πλανήτης. Ήδη το mining rate έχει πέσει και όσοι περισσότεροι μπαίνουν, τόσο πέφτει κι άλλο. Και αυτό είναι εικόνα Δεκεμβρίου του 2020. Αν εσείς πουλάτε από τώρα coins από ψηφιακό νόμισμα το οποίο είναι προσβάσιμο από όλους παγκοσμίως, σκεφτείτε το λίγο. Με ενα κουμπι ανα πασα στιγμη μπορουν να βγαλουν οσα Pi θελουν στην αγορα. Το εχουμε δει να γινεται με τοσα κρυπτο.
nikos5800 Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 πμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Πως προλαβες και τα πουλησες; ΕΙχες κανει verification οταν πρωτοβγηκε η εφαρμογη ή απλα δεν πατησες το lockout; Εγω , οπως και ολοι οσοι ξερω, το πατησαμε για 3 χρονια, χωρις να διαβασουμε τα μικρα γραμματα, οτι δλδ θα ξεκινησει να μετραει απο την στιγμη που γινουμε verified.. Και το max supply που λεει 100 δις; Με ενα κουμπι ανα πασα στιγμη μπορουν να βγαλουν οσα Pi θελουν στην αγορα. Το εχουμε δει να γινεται με τοσα κρυπτο. Είχα δύο πορτοφόλια το ένα δικό μου και το άλλο της μητέρας μου😁 το δικό μου είχα κάνει kyc το 2022 και δυστυχώς το είχα κλειδώσει για τρία χρόνια,της μητέρας μου όμως το είχα παρατήσει και μόλις έμαθα πως μπήκε στις αγορές το πι την έκανα kyc και κλείδωμα για δύο εβδομάδες μονο! Επεξ/σία Τρίτη στις 11:40 πμ από nikos5800
Karanikolis Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 πμ 2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Εγω , οπως και ολοι οσοι ξερω, το πατησαμε για 3 χρονια, χωρις να διαβασουμε τα μικρα γραμματα, οτι δλδ θα ξεκινησει να μετραει απο την στιγμη που γινουμε verified.. δεν είναι έτσι. η φάση είχε μυρίσει από το καλοκαίρι του 2024 που έλεγε ότι το Δεκέμβρη βγαίνει αγορά. όσοι προνόησαν κάνανε το kyc από πέρυσι το καλοκαίρι και δεν τα κλειδώσαμε για πάνω από 2 βδομάδες. όταν έκανε το μπαμ ξαφνικά τρέχανε όλοι να βρούνε τους κωδικούς από την εφαρμογή που είχαν παρατήσει και τρέχανε για kyc.....
Witcher1st Δημοσ. Τρίτη στις 10:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:41 μμ 11 hours ago, Karanikolis said: δεν είναι έτσι. η φάση είχε μυρίσει από το καλοκαίρι του 2024 που έλεγε ότι το Δεκέμβρη βγαίνει αγορά. όσοι προνόησαν κάνανε το kyc από πέρυσι το καλοκαίρι και δεν τα κλειδώσαμε για πάνω από 2 βδομάδες. όταν έκανε το μπαμ ξαφνικά τρέχανε όλοι να βρούνε τους κωδικούς από την εφαρμογή που είχαν παρατήσει και τρέχανε για kyc..... Εγω το ειχα απο το 2022 παντως.. Αν ειχα κανει τοτε kyc, τωρα θα τα εβγαζα κανονικοτατα.. Αλλα που μυαλο να διαβασω..
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 μμ 11 ώρες πριν, Witcher1st είπε Πως προλαβες και τα πουλησες; ΕΙχες κανει verification οταν πρωτοβγηκε η εφαρμογη ή απλα δεν πατησες το lockout; Εγω , οπως και ολοι οσοι ξερω, το πατησαμε για 3 χρονια, χωρις να διαβασουμε τα μικρα γραμματα, οτι δλδ θα ξεκινησει να μετραει απο την στιγμη που γινουμε verified.. Και το max supply που λεει 100 δις; Με ενα κουμπι ανα πασα στιγμη μπορουν να βγαλουν οσα Pi θελουν στην αγορα. Το εχουμε δει να γινεται με τοσα κρυπτο. Τα 100 δις ειναι το max που μπορει να υπαρξουν pi να παραχθουν δηλαδη. Για την ωρα το effective ειναι 11 δις κοντα τοσα εχουν παραχθει δηλαδη μεχρι σημερα κλειδωμενα + αυτα που υπαρχουν εξω. Δεν ειναι ακαθοριστη η ποσοτητα δηλαδη οπως σε αρκετα αλλα νομισματα. Το ΒTC εχει 21 εκατομμυρια δεν μπορει να υπαρξει ουτε ενα παραπανω ποτε για μια συγκριση.
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 11:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:10 μμ On 08/05/2025 at 19:47, changlee said: Εγώ δεν έχω κλικάρει σε καμία διαφήμιση και τις είχα πάντα κλειστές. Τα προσωπικά δεδομένα μας τα έχουν όλοι όσοι δουλεύουν στο σύστημα, είτε κράτος είτε επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε. υπαρχουν αρκετοι που κλικαραν οποτε σιγουρα λεφτα βγηκαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα