batman_gardiki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Χρόνια πολλά!! εχω το Xiaomi Redmi Note 8 έκδοσης MIUI Global 12.5.5 και το iPhone 8 έκδοσης 15.4.1. υπαρχει τρόπος να περάσω τις επαφές κατευθείαν από το xiaomi στο iPhone;;; ευχαριστω!!
koutsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε Χρόνια πολλά!! εχω το Xiaomi Redmi Note 8 έκδοσης MIUI Global 12.5.5 και το iPhone 8 έκδοσης 15.4.1. υπαρχει τρόπος να περάσω τις επαφές κατευθείαν από το xiaomi στο iPhone;;; ευχαριστω!! που τις έχεις τώρα τις επαφές? Αν είναι σε google account (όπως θα έπρεπε) περνάνε κατευθείαν αν βάλεις το λογαριασμό σου στο iphone. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από koutsis
batman_gardiki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, koutsis είπε που τις έχεις τώρα τις επαφές? Αν είναι σε google account (όπως θα έπρεπε) περνάνε κατευθείαν αν βάλεις το λογαριασμό σου στο iphone. σε gmail είναι.
koutsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε σε gmail είναι. Τότε βάζεις το λογαριασμό σου στο iphone αν δεν τον εχεις βαλει ήδη, πας στις επαφές και διαλέγεις για εμφάνiση το gmail
batman_gardiki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δεν εχω φτιάξει ούτε καν Apple ID ακόμα και δεν ξερω. στο Apple ID θα μου ζητήσει να φτιάξω νέο mail ή μπορώ να χρησιμοποιήσω το gmail;;;
koutsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε Δεν εχω φτιάξει ούτε καν Apple ID ακόμα και δεν ξερω. στο Apple ID θα μου ζητήσει να φτιάξω νέο mail ή μπορώ να χρησιμοποιήσω το gmail;;; Βάλε το gmail που ήδη έχεις. Το apple id θα δημιουργηθεί με αυτό το mail. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από koutsis 2
batman_gardiki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Ευχαριστω πολυ. καλη χρόνια να έχεις!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα