Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 minutes ago, Inuyasha said:

Κοντά στους 8-9 μήνες βαλαν ότι ήταν να βάλουν και κάνα 3-4 ακόμα έξτρα να βγει άκρη με τη καταγγελία 

Α τόσο καλά. Εγώ τελείωσα με το πρόγραμμα τέλη Απριλίου και 15 Μαΐου με την συμβουλευτικη. Οπότε έχω ακόμα μέχρι να μπουν τα λεφτά 

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostasw είπε

Α τόσο καλά. Εγώ τελείωσα με το πρόγραμμα τέλη Απριλίου και 15 Μαΐου με την συμβουλευτικη. Οπότε έχω ακόμα μέχρι να μπουν τα λεφτά 

Εγώ ήταν αντίστοιχο μαθήματα σε κτήριο κεκ (όχι μέσω ίντερνετ) και έχει καμία 7+ χρόνια 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fir3fly είπε

Απο οτι μου ειπαν απο το ΚΕΚ θα γινει ελεγχος των πιστοποιητικων και εφοσον ειστε ενταξει θα μπορειτε να συνεχισετε στο προγραμμα. Οποτε ολοι οσοι εχουν αιτηση στο προγραμμα δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι ενταξει.

πχ σε μια ομαδα στο Facebook, μια κοπελα αντι για ταυτοτητα, επειδη δεν ειχε το εγγραφο σε pdf, ειχε βαλει μια υπευθυνη δηλωση.  Ε αυτην νομιζω θα την ακυρωσουν.

Τι δηλαδή; Έγραψε "δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι η τάδε με αριθμό ταυτότητας τάδε";

😄

4 ώρες πριν, zio10 είπε

Ωραίο κύκλωμα έχουν στήσει με αυτά τα σεμινάρια, πολύ χρήμα κινείται.

Να κινείται το χρήμα, να πολλαπλασιάζεται!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, e-k είπε

Τι δηλαδή; Έγραψε "δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι η τάδε με αριθμό ταυτότητας τάδε";

😄

Η βλακεία είναι απύθμενη 😂

Δημοσ.

περσυ κανονικα εκανα και τα πηρα.να προσεξετε τις απουσιες,μετα απο ενα δικαιολογημενο αριθμο καθε απουσια μειον μεροκαματο.

οσον αφορα τα περιστατικα με τα καθυστερημενα χρηματα να προσεξετε σε ποιον φορεα θα παρακολουθησετε,δειτε κριτικες.αν και μετα τις καταγγελεις με τις εξυπναδε θεωρω οτι εχει στρωσει το θεμα.καλου - κακου προκαλεστε μια τετοια συζητηση εν ωρα μαθηματος,θα υπαρχουν τετοιες αφορμες.ωστε να το εχουν υποψη.

επισης μπορει να ειναι πολλες αιτησεις αλλα καποιοι δεν τηρουν τον ορο οτι εαν εχουν παρακολουθησει μια χρονια ,πρεπει να περασουν 2 χρονια για να εχουν δικιαωμα συμετοχης ξανα.ξαναδηλωνουν μηπως τους παρουν.καποιες φορες ομως εχουν ανακοινωση οτι τηρειται αριθμος προτεραιοτητας αιτησεων,αν και δεν ξερω εαν τελικα ισχυσε ποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/7/2025 στις 5:14 ΜΜ, Sherlock_7 είπε

Πρέπει να στείλουμε κάπου το αριθμό ΚΑΥΑΣ;

==

Επεξ/σία από panoskir
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπο τους όρους της πρόσκλησης του προγράμματος, Θα δημοσιεύσει λέει η ΔΥΠΑ όταν θέλει, ίσως και τμηματικά, τα αποτελέσματα aka "Μητρώο Ωφελούμενων"

Αναφορά σε κείμενο

2.4. Συγκρότηση Μητρώου Ωφελούμενων
Η επιλογή των ανέργων και των εργαζόμενων και η εγγραφή τους στο Μητρώο Ωφελούμενων γίνεται με σειρά προτεραιότητας υποβολής της Αίτησης Συμμετοχής και εφόσον πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα κατάρτισης (όπως ανεργία/εργασία, ηλικία και συμμετοχή σε πρόγραμμα της ίδιας δράσης 16913) και μέχρι εξαντλήσεως των προσφερόμενων θέσεων.
Η Δ.ΥΠ.Α. δύναται να δημοσιεύει σταδιακά το Μητρώο Ωφελουμένων, ακολουθώντας τη σειρά υποβολής αιτήσεων, και προ της εκπνοής της τελικής καταληκτικής προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, με στόχο την άμεση έναρξη τμημάτων και την ταχεία υλοποίηση της κατάρτισης. Το Μητρώο επικαιροποιείται συνεχώς έως την εξάντληση των προσφερόμενων θέσεων.
Το Μητρώο Ωφελούμενων περιλαμβάνει τους επιλεγέντες ωφελούμενους, που δικαιούνται τις επιταγές κατάρτισης με τους Κωδικούς Αριθμούς Υποβολής των αντίστοιχων Αιτήσεων Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ).
2.5. Δημοσιοποίηση Μητρώου Ωφελούμενων
Οι σχετικές αποφάσεις του Διοικητή της Δ.ΥΠ.Α., με τις οποίες συγκροτείται το Μητρώο Ωφελούμενων δημοσιεύονται στην ειδική ιστοσελίδα του Έργου https://www.voucher.gov.gr, όπως επίσης και στην ιστοσελίδα της Δ.ΥΠ.Α. https://www.dypa.gov.gr, για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Οι πίνακες κατάταξης του Μητρώου Ωφελούμενων, περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ τους κωδικούς ΚΑΥΑΣ των ωφελουμένω

Στο 2.6 λέει ότι επιλέγεις τμήμα μετά την "συγκρότηση και ανάρτηση του Μητρώου"

Αναφορά σε κείμενο

Μετά τη συγκρότηση και ανάρτηση του Μητρώου, οι ωφελούμενοι επιλέγουν μέσω του ΠΣ Voucher, το Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, από τη λίστα των προσφερόμενων προγραμμάτων κατάρτισης

Επεξ/σία από hotb
Δημοσ.

Καλημέρα. Εγώ είχα κάνει το Voucher κατάρτισης ανέργων με τα 1000 ευρώ πριν 2μιση χρόνια. Δικαιουμαι να κάνω και αυτό τώρα με τα 750 ως εργαζόμενος πλέον; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...