Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Επιδοτούμενα σεμινάρια
  • Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Έχουμε κανένα νέο από εδώ; Δε με έχει καλέσει κανένας ως τώρα 

Δεν σε εχουν παρει απο το κεντρο που δηλωσες ?

Πρεπει ως αυριο να στειλεις καποια εγγραφα 

Παρτους τηλ

Δημοσ.

Επελεξα κατι που δεν μου αρεσει, μπηκα στην αρχη και ειχε πολυ λιγες επιλογες, μετα μπηκαν και πιο ενδιαφεροντα πραγματα
Μου στειλαν αυτο απο το ΕΚΕΚ και δεν ξερω τι ακριβως να κανω, περιμενω; 
Ειμαι λιγο ασχετος με αυτα

Καλησπέρα σας,
Σας ενημερώνουμε ότι με βάση την τελευταία ανακοίνωση της Δ.ΥΠ.Α δεν είναι εφικτή η αποδέσμευσή σας.
Υπάρχει δυνατότητα αποδέσμευσης μόνο στην περίπτωση απόρριψής σας λόγω ελλιπών προσόντων ή σε περίπτωση μη υλοποίησης τμήματος ή συμπλήρωσης αριθμού συμμετεχόντων και όσοι αποδεσμευτούν δεν μπορούν μέχρι νεοτέρας να επιλέξουν άλλο πρόγραμμα ή πάροχο κατάρτισης.
Τα παραπάνω αναγράφονται στις συχνές ερωτήσεις της Δ.ΥΠ.Α.
Για παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Δ.ΥΠ.Α
Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει πάει στα μισά ο μήνας. Ακόμα καμία ενημέρωση. Είμαι κανονικά επιτυχών και έχω βάλει ένα κεκ σαρονις λέγεται. Ούτε τηλ δεν σηκώνουν. Τι φάση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, costacurta είπε

Ρε παιδιά έχει πάει στα μισά ο μήνας. Ακόμα καμία ενημέρωση. Είμαι κανονικά επιτυχών και έχω βάλει ένα κεκ σαρονις λέγεται. Ούτε τηλ δεν σηκώνουν. Τι φάση 

Αν δεις τα σχολια στις αξιολογησεις google θα καταλαβεις 

Δεν ξερω αν γινεται τωρα να το αλλαξεις 

Παρε τηλ σε κανα αλλο πιο σοβαρο μηπως ξερουν τροπο ή στο υπουργειο 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
20 ώρες πριν, adi32 είπε

Αν δεις τα σχολια στις αξιολογησεις google θα καταλαβεις 

Δεν ξερω αν γινεται τωρα να το αλλαξεις 

Παρε τηλ σε κανα αλλο πιο σοβαρο μηπως ξερουν τροπο ή στο υπουργειο 

Τούς έστειλα ένα μειλ και μετά από τόσες μέρες πήρα απάντηση επιτέλους 

Δεν έχουμε ακόμη επικοινωνήσει μαζί σας, καθώς αναμένουμε από τη ΔΥΠΑ την επίσημη ανακοίνωση που θα αφορά την έναρξη των συμβάσεων για το έργο στο οποίο έχετε επιλεγεί.

Μόλις λάβουμε τη σχετική έγκριση από τη ΔΥΠΑ και μας δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σα ς.

Άρα υποθέτω περιμένω ακόμα. Στο google έχει 4.3 αυτός το σαρονις μου είπε υπάγεται στο κεκ άποψη. 

ΕΑν λέμε εάν αποφασίσω να βάλω άλλους κεκ μετά άλλη θεματική ποια είναι η η διαδικασία 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, costacurta είπε

Τούς έστειλα ένα μειλ και μετά από τόσες μέρες πήρα απάντηση επιτέλους 

Δεν έχουμε ακόμη επικοινωνήσει μαζί σας, καθώς αναμένουμε από τη ΔΥΠΑ την επίσημη ανακοίνωση που θα αφορά την έναρξη των συμβάσεων για το έργο στο οποίο έχετε επιλεγεί.

Μόλις λάβουμε τη σχετική έγκριση από τη ΔΥΠΑ και μας δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σα ς.

Άρα υποθέτω περιμένω ακόμα. Στο google έχει 4.3 αυτός το σαρονις μου είπε υπάγεται στο κεκ άποψη. 

ΕΑν λέμε εάν αποφασίσω να βάλω άλλους κεκ μετά άλλη θεματική ποια είναι η η διαδικασία 

εμενα απο αλλο ΚΕΚ εχουν ζητησει ηδη εγγραφα και μου ειχαν πει οτι η προθεσμια ηταν μεχρι την προηγουμενη βδομαδα αν θες σου δινω τηλ μηπως ξερουν καμια διαδικασια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...