Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χρειάζεται να στείλω εξοπλισμό γραφείου (σταθερό υπολογιστή,οθόνη και laptop) σε συνεργάτη εντός Αθηνών. Εκτός από τις γνωστές κούριερ έχετε χρησιμοποιήσει κάποια άλλη υπηρεσία από την οποια να έχετε μείνει ευχαριστημένοι. Έχω δει πχ τα boxnow ή παλιά είχε το taxibeat υπηρεσία για δέματα. 

Θέλω να φτάσουν ασφαλώς και όσο γίνεται με μικρότερο κόστος.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Margiepan είπε

Πάρε το αμάξι και πήγαινέ τα. :P

Αλλά δυστυχώς, οι ασφαλείες εταιρείες, είναι και οι ακριβότερες.

Γενικά από ταχυμεταφορές εμπιστεύομαι DHL, αλλά δεν είναι και από τις πιο φτηνές

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Margiepan είπε

Καλησπέρα,

Χρειάζεται να στείλω εξοπλισμό γραφείου (σταθερό υπολογιστή,οθόνη και laptop) σε συνεργάτη εντός Αθηνών. Εκτός από τις γνωστές κούριερ έχετε χρησιμοποιήσει κάποια άλλη υπηρεσία από την οποια να έχετε μείνει ευχαριστημένοι. Έχω δει πχ τα boxnow ή παλιά είχε το taxibeat υπηρεσία για δέματα. 

Ευχαριστώ

Με μεταφορικη εταιρεια... Για ψαξε...Με courier θα σου βγει λιγο πιο ακριβα...

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Margiepan είπε

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ

ταξί,θα γλυτώσεις και το αμπαλάρισμα που θέλουν όλες οι κούριερ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ταξί,θα γλυτώσεις και το αμπαλάρισμα που θέλουν όλες οι κούριερ.

Και τι σου εξασφαλίζει οτι δε θα τα καβατζωσει ο ταξιτζής και μην τον είδατε? Εκτος κ αν εννοεις ν ειναι κ ο ίδιος o ΤS μεσα στο ταξι :P

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Margiepan είπε

Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη από την οποία έμεινες ευχαριστημένος/η στείλε μου σε παρακαλώ ένα πμ

Απο που θα τα στειλεις;; Περιοχη...

Δημοσ.

Αγγαρευεις ενα φιλο/γνωστο/συγγενη με αυτοκινητο (ακομα και μερακλης με μηχανακι μπορει να τα φορτωσει αυτα που περιγραφεις) και τον κερνας ενα καφε... ενας υπολογιστης ειναι, οχι ολοκληρο νοικοκυριο να θελει μεταφορικες...

Δημοσ.
Στις 4/1/2023 στις 12:24 ΠΜ, james01gr είπε

Το πρόβλημα σου είναι η περίπτωση ζημιας. Είναι μεταχειρισμένα, τι θα σου ασφαλισουν δεν ξέρω. 

Ναι και εγώ αυτό φοβαμαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...