motion75 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 καλησπερα και καλη χρονια σε ολους. ηθελα να ρωτησω. π.χ. θελω να αγοράσω απο ενα eshop στο εξωτερικό. και θελω να πληρώσω με την revolut , σε τι νομισμα να πληρωσω? σε ευρώ ή στο εκάστοτε τοπικό νομισμα της χώρας? δηλαση για κατι απο αμερικη να μετατρέψω τα λεφτα που εχω στη revolut σε δολαρια ή οχι? ευχαριστώ
IosifWilkins Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Θα σου πω... Αναλόγως το μαγαζί. Πχ σε ένα e-shop στην Αγγλία που έκανα αγορά. Εκεί και για ασφάλεια άνοιξα το PayPal app μου και καταχώρησα μέσα τη revolut κάρτα μου. Μετά πως πλήρωσα; επέλεξα στο site πληρωμή με PayPal, έκανα login στο account μου και επέλεξα να πληρώσω με τη κάρτα της revolut. Η πληρωμή ήταν αυστηρά σε νόμισα Αγγλίας. Εγώ είχα μόνο ευρώ. Το ποσό ήταν ακριβώς 87€ άμα τα μετέτρεπες από λίρα Αγγλίας σε ευρώ στο google. Και σε ρωτάει μετά η PayPal... Θες να στα μετατρέψω εγώ σε λίρες ή η τράπεζα της κάρτας σου; η PayPal θα χρεώνε συνολικά 95€ στρογγυλά ενώ η revolut ακριβώς 87€ όπως η ισοτιμία στο χρηματιστήριο. Εεε... δεν είμαι χαζός επέλεξα revolut 😅😁 Σορρι για το κατεβατό. Ελπίζω να βοήθησα, αλλιώς ρώτα με ό,τι άλλο θες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις