Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μπορω να τα κανω εξαγωγη σε αρχειο και να τα κανω εισαγωγη σε αλλο λογαριασμο με chrome ?
1ns0mn1a Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) chrome://bookmarks/ Ctrl + Shift + O Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από 1ns0mn1a 1
kormos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Μπορω να τα κανω εξαγωγη σε αρχειο και να τα κανω εισαγωγη σε αλλο λογαριασμο με chrome ? https://support.google.com/chrome/answer/96816?hl=en 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 1ns0mn1a είπε chrome://bookmarks/ Ctrl + Shift + O Τους βλεπω..Μετα ? 59 λεπτά πριν, kormos είπε https://support.google.com/chrome/answer/96816?hl=en Αν καταλαβα καλα απο εδω μπορει να γινει εισαγωγη απο edge κλπ Εγω θελω απο αλλο chrome Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από Γιάννης Platano
Λύση kormos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τους βλεπω..Μετα ? Αν καταλαβα καλα απο εδω μπορει να γινει εισαγωγη απο edge κλπ Εγω θελω απο αλλο chrome Το αρχείο που γίνεται εξαγωγή είναι της μορφής html. Μπορεί να εισαχθεί σε όλους τους φυλλομετρητές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, kormos είπε Το αρχείο που γίνεται εξαγωγή είναι της μορφής html. Μπορεί να εισαχθεί σε όλους τους φυλλομετρητές. Ευχαριστω.Μπορω να κανω το ιδιο και για αλλες ρυθμισεις , επετασεις , κωδικους αποθηκευμενους κλπ ? Θελω να εχω δυο ιδιους chrome με διαφορετικο λογαριασμο ο καθενας . Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από Γιάννης Platano
kormos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω.Μπορω να κανω το ιδιο και για αλλες ρυθμισεις , επετασεις , κωδικους αποθηκευμενους κλπ ? Θελω να εχω δυο ιδιους chrome με διαφορετικο λογαριασμο ο καθενας . Οι κωδικοί που υπάρχουν συγχρονισμένοι στον συγκεκριμένο λογαριασμό Google μόλις γίνει σύνδεση και από άλλον φυλλομετρητή θα εμφανιστούν όλα κανονικά. ...δεν έχω υπολογιστή να το επιβεβαιώσω αυτή τη στιγμή. Αν θυμάμαι καλά όμως, χωρίς καμμία από τις παραπάνω ενέργειες. Αν ανοίξεις την αρχική σελίδα της Google και κάνεις σύνδεση με τον ίδιο λογαριασμό Gmail θα εμφανιστούν όλα. Αγαπημένα, ιστορικό, κωδικοί, κλπ
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, kormos είπε Οι κωδικοί που υπάρχουν συγχρονισμένοι στον συγκεκριμένο λογαριασμό Google μόλις γίνει σύνδεση και από άλλον φυλλομετρητή θα εμφανιστούν όλα κανονικά. ...δεν έχω υπολογιστή να το επιβεβαιώσω αυτή τη στιγμή. Αν θυμάμαι καλά όμως, χωρίς καμμία από τις παραπάνω ενέργειες. Αν ανοίξεις την αρχική σελίδα της Google και κάνεις σύνδεση με τον ίδιο λογαριασμό Gmail θα εμφανιστούν όλα. Αγαπημένα, ιστορικό, κωδικοί, κλπ Ευχαριστω αλλά οι δύο Chrome έχουν διαφορετικό λογαριασμό Google Διαφορετικό Gmail. Να το πω διαφορετικά Εγώ ένα Gmail άρα και λογαριασμό Google από όταν για Gmail χρειαζόταν κάποιος πρόσκληση ή κάπως έτσι. Έφτιαξα ένα άλλο λογαριασμό με σκοπό να καταργήσω τον πρώτο και θέλω σε αυτόν τον δεύτερο να μεταφερθεί ότι είχα στον πρώτο.
dpolal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω αλλά οι δύο Chrome έχουν διαφορετικό λογαριασμό Google Διαφορετικό Gmail. Μπορείς να εξάγεις τους κωδικούς σε αρχείο το οποίο μετά να το εισάγεις σε άλλο Chrome. https://support.google.com/chrome/answer/95606?hl=el&co=GENIE.Platform%3DDesktop#zippy=%2Cεμφάνιση-επεξεργασία-διαγραφή-ή-εξαγωγή-αποθηκευμένων-κωδικών-πρόσβασης 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, dpolal είπε Μπορείς να εξάγεις τους κωδικούς σε αρχείο το οποίο μετά να το εισάγεις σε άλλο Chrome. https://support.google.com/chrome/answer/95606?hl=el&co=GENIE.Platform%3DDesktop#zippy=%2Cεμφάνιση-επεξεργασία-διαγραφή-ή-εξαγωγή-αποθηκευμένων-κωδικών-πρόσβασης Κατι τετοιο μπορει να γινει και για τις επεκτασεις ? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από Γιάννης Platano
dpolal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Κατι τετοιο μπορει να γινει και για τιςεπεκτασεις ? Αυτές τις εγκαθιστάς από την αρχή, λίγα λεπτά υπόθεση είναι για την κάθε μια, πόσες είναι δηλαδή ;; 1
kormos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω αλλά οι δύο Chrome έχουν διαφορετικό λογαριασμό Google Διαφορετικό Gmail. Να το πω διαφορετικά Εγώ ένα Gmail άρα και λογαριασμό Google από όταν για Gmail χρειαζόταν κάποιος πρόσκληση ή κάπως έτσι. Έφτιαξα ένα άλλο λογαριασμό με σκοπό να καταργήσω τον πρώτο και θέλω σε αυτόν τον δεύτερο να μεταφερθεί ότι είχα στον πρώτο. Α εντάξει. Κατανοητό 🙂 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Ανατ ανοιγω τον chrome απο το εικονιδιο κατω στην οθονη χαμηλα στη γραμμη εργασιων πως μπορω ποιος απο τους δυο να εμφανιζεται ?
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Άλλαξε εικονίδιο στον ένα από τους δύο. Δεξί κλικ->στη λίστα, πάλι δεξί κλικ στο Google Chrome->Ιδιότητες. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, micos000 είπε Άλλαξε εικονίδιο στον ένα από τους δύο. Δεξί κλικ->στη λίστα, πάλι δεξί κλικ στο Google Chrome->Ιδιότητες. Εφτιαξα ενα νεο εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας με προορισμο C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" Οταν παω να φτιαξω αλλο με αλλο εικονιδιο μου λεει οτι υπαρχει ηδη Εκανα συντομευση στο πρωτο αλλα και παλι ο προορισμος ειναι ο ιδιος C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" Διορθωση: Απο την εικονα του προφιλ στον hrome επανω δεξια αλλαξα λογαριασμο και ειναι προεπιλεγμενος αυτος που ανοιξα τελευταια Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα