noobogadgetakias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλημερα σε ολους.εχω ενα προβλημα με ενα παλιο συστημα που ειχα και τωρα θελω να το δωσω στην κορη μου..εφτιαξα ενα στικακι με τα windows 10 μεσω του rufus οπως κανω παντα οταν θελω να φτιαξω στικακι...εβαλα το boot priority να ειναι στο usb.μολις ξεκιναει μου λεει να πατησω ενα κουμπι για να προχωρησει..το παταω και αντι να ξεκινησει η διαδικασια μου βγαζει να επιλεξω windows 10 64 bit ή windows 10 32 bit..πατω sto 64 bit και μου λεει windows failed to start .και κατω κατω τον κωδικο 0x0000221 επισης ηθελα να πω πως πριν απο αυτο προσθεσα δυο καινουρια στικακιαραμ ddr3 και εναν ssd καινουριο για να μπορεσω να το κανω λιγο πιο γρηγορο. χωρις το στiικακι επανω για να κανω φορματ οταν το ανοιγω μου πεταει μνμ που λεει the file is possibly corrupt.the file header checksum does not match the computed checksum μολις τις αβγαλα απο πανω τις ραμ το συστημα ξεκινησε κανονικα...θα προχωρησω σε φορματ και μαλλον το πιο πιθανο ειναι να μην κανουν οι ραμ για το συστημα και θα πρεπει να βρω αλλες να αγορασω η μητρικη ειναι αυτη FM2A68M-HD+ CPU AMD A8 7600 RADEON R7 RAM CRUCIAL 4 + 4 GB GPU AMD RADEON R7 200 SERIES οι καινουριες μνημες που εβαλα επανω και μου κανει αυτα τα οποια προειπα ειναι οι εξης 2 x 8gb patriot viper ddr3 pc3-12800 1600mhz duall chanell memory for intel and amd platforms xmp 2.0 Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από noobogadgetakias
jim_p Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Αρχικα, να κανεις memtest. Και να βρεις ενα iso απειραχτο, γιατι αυτο της ms δεν εχει και 32αρια και 64αρια μαζι.
noobogadgetakias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 το προβλημα οσον αφορα το φορματ λυθηκε.προχωρησε κανονικα.μολις τωρα περασα και τις τελευταίες ενημερώσεις.αλλα ολα αυτα εγιναν με τις παλιές μνήμες..θα δοκιμάσω τώρα να ξανά βάλω τις καινούριες για να δω μηπως αν μπω απο bios και τις κατεβασω λιγο συχνοτητα μηπως δουλεψουν..αν ειναι αυτο δηλαδη..μπορει απλα να μην υποστηριζονται..απο το qvl της μητρικης βλεπω πως δεν υπαρχουν οι συγκεκριμενς μεσα αλλα εχει να ενημερωθει και η λιστα ποσο καιρο..οποτε δεν ειναι σιγουρο οτι δεν κανουν κιολας.
noobogadgetakias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Επιστρέφω στο θέμα.ολα λειτούργησαν κανονικά.εβαλα τις παλιές μνήμες επάνω.εκανα το φορμάτ μιας και τις έβλεπε κανονικά...έκανα όλα τα απαραίτητα που χρειαζόταν.τωρα έβαλα επάνω και τις καινούριες μνήμες...χωρίς να το πολυσκευτω μπήκα κατευθείαν στο μπιος και τις κατέβασα συχνότητα στα 1600.δουλευουν άψογα όλα πλέον.το μόνο που θα γίνει αργότερα μέσα στην μέρα είναι να ξανά ρυθμίσω τις ραμ σε υψηλότερη συχνότητα για να δω αν θα τις διαβάζει κανονικά.
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Να τις αφήσεις όπως είναι. Μάλλον δεν είναι συμβατές με την μητρική σου. Έλεγξε όμως μήπως έχει κάποιο bios update που να διορθώνει το θέμα. 1
neo80 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 15 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε Επιστρέφω στο θέμα.ολα λειτούργησαν κανονικά.εβαλα τις παλιές μνήμες επάνω.εκανα το φορμάτ μιας και τις έβλεπε κανονικά...έκανα όλα τα απαραίτητα που χρειαζόταν.τωρα έβαλα επάνω και τις καινούριες μνήμες...χωρίς να το πολυσκευτω μπήκα κατευθείαν στο μπιος και τις κατέβασα συχνότητα στα 1600.δουλευουν άψογα όλα πλέον.το μόνο που θα γίνει αργότερα μέσα στην μέρα είναι να ξανά ρυθμίσω τις ραμ σε υψηλότερη συχνότητα για να δω αν θα τις διαβάζει κανονικά. Επίσης κατέβασε το hwinfo εκεί λέει ξεκάθαρα σε ποιες συχνότητες και cas latency, timings κτλ. δουλεύουν οι μνήμες σου. πχ δες την δική μου εικόνα.
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Σας ευχαριστώ.για οποιαδηποτε απορία θα επιστρέψω στο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα