Προς το περιεχόμενο

Smartphones, laptops, κονσόλες και άλλες συσκευές τεχνολογίας, δικές σας με leasing από τη finloup


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

finloup.jpg

Το leasing (ή μίσθωση, όπως αποδίδεται ο όρος στα Ελληνικά) αποτελεί μία εξαιρετικά διαδεδομένη μέθοδο απόκτησης αυτοκινήτου.

Αντί να αγοράσει το όχημα που τον ενδιαφέρει, ο καταναλωτής επιλέγει να το μισθώσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πληρώνοντας ένα ποσό σε μηνιαία βάση. Εφ’ όσον το επιθυμεί δε, με το πέρας της περιόδου, μπορεί να το αποκτήσει καταβάλλοντας ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Για φανταστείτε τώρα να υπήρχε κάτι παρόμοιο για συσκευές τεχνολογίας όπως smartphones, tablets, κονσόλες gaming, laptops…

Enter finloup

Αφήστε τη φαντασία σας εκεί που βρίσκεται αφού η υπηρεσία αυτή όχι μόνο υπάρχει αλλά προσφέρεται ήδη! Πρόκειται για το leasing ηλεκτρονικών συσκευών από τη finloup, ένα νέο όνομα στον χώρο των ελληνικών fintech start-ups, μία έξυπνη υπηρεσία που πιστή στην έννοια του leasing, δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές της αρεσκείας τους καταβάλλοντας ένα χαμηλό, μηνιαίο μίσθωμα. Επί της ουσίας πρόκειται για ενοικίαση τεχνολογικών προϊόντων στο πλαίσιο ενός ευέλικτου προγράμματος.

Τα πράγματα δε θα μπορούσαν να είναι απλούστερα. Αρχικά ο ενδιαφερόμενος επιλέγει το προϊόν του. Η finloup διαθέτει μία γκάμα συσκευών που καλύπτει τις κατηγορίες των smartphones, tablets, laptops και κονσολών video games και κατ’ επέκταση τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις ψυχαγωγικές ανάγκες του κοινού (περισσότερα επ’ αυτού παρακάτω). Οι συσκευές που μπορείτε να πάρετε με leasing είναι είτε καινούριες, είτε μεταχειρισμένες σε άψογη κατάσταση.

Όλες οι μεταχειρισμένες συσκευές μάλιστα είναι ελεγμένες από την τεχνική ομάδα των The Fixers, η οποία και διασφαλίζει την άριστη εξωτερική κατάσταση και την πλήρη λειτουργικότητά τους (μπαταρία, κάμερα, πλήκτρα, συνδεσιμότητα), προσφέροντας επιπροσθέτως και εγγύηση καλής λειτουργίας για όσο καιρό διαρκεί το leasing

Απόλυτη ασφάλεια

Μόλις βρείτε το προϊόν της αρεσκείας σας, θα χρειαστεί να περάσετε επιτυχώς από τη διαδικασία αξιολόγησης μέσω open banking. Πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλή διαδικασία που γίνεται με σύνδεση στο e-banking της τράπεζας του καταναλωτή, με τη finloup να έχει πρόσβαση μόνο για ανάγνωση στα απαραίτητα δεδομένα για την αξιολόγηση του οικονομικού προφίλ του τελευταίου. Εφ’ όσον όλα πάνε καλά, το αίτημα leasing εγκρίνεται και η ενοικίαση προχωρά.

Η πρώτη πληρωμή περιλαμβάνει το πρώτο μηνιαίο μίσθωμα και μία επιστρέψιμη εγγύηση που αντιστοιχεί σε δύο μηνιαία μισθώματα. Κάθε μίσθωμα από ‘κει και πέρα συλλέγεται αυτόματα από την κάρτα σας. Όσον αφορά στην εγγύηση, εφ’ όσον επιστρέψετε το προϊόν σας σε καλή κατάσταση μετά τους πρώτους 12 μήνες, τότε σας επιστρέφεται ολόκληρη. Για να έχετε μάλιστα το κεφάλι σας ήσυχο, η συσκευή σας καλύπτεται από το πρόγραμμα f-insurance καθ’ όλη τη διάρκεια του leasing, έτσι ώστε σε περίπτωση ζημιάς την πρώτη φορά, ακόμα κι αν το κόστος επισκευής ξεπερνά την εγγύηση που έχετε καταβάλει, τη διαφορά να την καλύψει η finloup.

Η πλέον ευέλικτη λύση

Το μεγάλο πλεονέκτημα του leasing από τη finloup είναι μεταξύ άλλων η απόλυτη ευελιξία που προσφέρει. Ο καταναλωτής έχει πλέον τη δυνατότητα να εξοπλίζεται με συσκευές τελευταίας γενιάς χωρίς να «ματώνει» οικονομικά. Απλά νοικιάζει το smartphone της αρεσκείας του και το αναβαθμίζει όποτε θέλει  με το επόμενο χωρίς να πρέπει να ασχοληθεί με το πώς θα… ξεφορτωθεί το προηγούμενο. Επιπλέον, αν διατηρήσει το leasing του για 24 μήνες, τότε η συσκευή γίνεται δική του με ένα ακόμα μηνιαίο μίσθωμα, ενώ αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί η εγγύηση, την αποκτά σε λιγότερο από δύο χρόνια -και συγκεκριμένα σε 22 μήνες.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και με τις επιχειρήσεις οι οποίες συν τοις άλλοις μπορούν να επιστρέφουν χωρίς καθυστέρηση τον εξοπλισμό που δε χρειάζονται πια (αντίθετα με μία αγορά σε δόσεις όπου το υπόλοιπο αγοράς πρέπει να καταβληθεί στο κατάστημα, ακόμα κι αν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται). Ιδιώτες και εταιρείες πλεονεκτούν επιπρόσθετα και από την εγγύηση καλής λειτουργίας στις συσκευές της finloup που τους επιτρέπει να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο (σε περίπτωση βλάβης ή προβλήματος, καλύπτονται πλήρως).

Μία εταιρεία που αναλαμβάνει ένα πρότζεκτ με συγκεκριμένη διάρκεια λοιπόν, μπορεί να εξασφαλίσει εύκολα και άμεσα τον έξτρα εξοπλισμό που χρειάζεται, εξασφαλίζοντας ότι θα είναι σε θέση να κάνει εξίσου αποτελεσματικά downsize όταν έρθει η ώρα. Ένας ιδιώτης που θέλει να έχει στα χέρια του το πιο πρόσφατο iPhone, θα βρει τον τρόπο να το κάνει μέσω της finloup. Όσο για τους λάτρεις του gaming, μπορούν να εξερευνήσουν τους τίτλους νέας γενιάς που έχουν βάλει στο μάτι με leasing ενός PS5 ή Xbox Series X χωρίς καμία δέσμευση. Είπαμε: ευελιξία, η «μαγική» λέξη!

H finloup, πιστή στις αξίες και το όραμά της, έρχεται να προσφέρει μία πραγματικά καινοτόμο υπηρεσία που φέρνει πιο κοντά άνθρωπο και τεχνολογία. Μέσα από τη νέα της υπηρεσία εξουδετερώνει το μεγαλύτερο εμπόδιο της απόκτησης μίας ηλεκτρονικής συσκευής τελευταίας γενιάς (την τιμή). Δοκιμάστε τη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...