Προς το περιεχόμενο

Chrome os flex wifi


nickvts13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Έβαλα το Chrome OS flex σε ένα παλιό λαπτοπ αλλά δεν λειτουργεί το wifi ούτε το ethernet. Μπορώ να μπω ίντερνετ μόνο με usb tethering από Android συσκευή. Ξέρετε κάποιον wifi adapter που θα τον υποστηρίζει ώστε να έχω κ wifi? 

Εγώ έχω το tp link TL-WN823N V3 αλλά δεν το υποστηρίζει..μπορώ να κατέβασω κάπως drivers για αυτό; αλλιώς να αγοράσω κάποιον που θα το υποστηρίζει σίγουρα 

 

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

περιπου το ιδιο κ εγω, το εβαλα δοκιμαστικα να τρεξει απο usb σε dell xps13 15ετιας κ το wifi αποσυνδεεται συνεχως, αλλα εχω ιντερνετ με ethernet. απο το λιγο που το εψαξα στα support forums ειναι λιγο hit & miss το αν θα δουλεψει το wifi καθως δεν υπαρχει τροπος να βαλεις/ αλλαξεις drivers, απλως περιμενεις νεα εκδοση του flex.

εμενα προς το παρον δεν με πολυνοιαζει να σου πω, καθως θα το αφησω με τα παλια win7 το λαπτοπακι, μεχρι τουλαχιστον να βρω τροπο για dual boot με chrome os. Αν βρεις καποια λυση ενημερωσε μας

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορεις να εγκαταστησεις drivers στο chrome os (flex και κανονικο) επειδη δεν εχει τα απαιτουμενα εργαλεια για να χτιστουν, πχ compiler, kernel headers κλπ. Το μονο που μπορεις να ελπιζεις ειναι να υποστηριχτει απο τον πυρηνα σε καποια νεοτερη εκδοση του και αυτος ο πυρηνας να περασει στο chrome os καποια μερα.

Επισης, ασυρματο στικακι με τσιπακι της realtek εχει λιγες πιθανοτητες να παιξει σε λινουξ γενικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...