Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθονη

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από d3athgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας καλή χρονιά σε όλους.

Έχω έναν υπολογιστή 8-9 χρόνια και πρόσφατα έβγαλε 2-3 φορές μπλε οθόνη και μετά έκανε έναν επαναλαμβανόμενο ήχο όταν πήγαινα να τον ανοίξω.Εβγαλα την μια ραμ και ανοίξε και μετά την έβαλα πάλι και άνοιξε πάλι.

Παλιότερα είχα αλλάξει μιτρικη είχε κάει από πτώση τάσης.

Πιθανότερο σενάρια ποιο είναι μιτρικη;;;

Αξίζει να βάλω λεφτά σε έναν υπολογιστή αυτής της ηλικίας;;

Από την άλλη δεν παίζουν λεφτά για αγορά καινούργιου της τάξης 1000€+

Αν κάποιος μπορεί να σκεφτεί τι μπορεί να είναι θα με βοηθούσε

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Δημοσ.
Στις 9/1/2023 στις 3:34 ΜΜ, d3athgr είπε

Έχω έναν υπολογιστή 8-9 χρόνια και πρόσφατα έβγαλε 2-3 φορές μπλε οθόνη και μετά έκανε έναν επαναλαμβανόμενο ήχο όταν πήγαινα να τον ανοίξω.Εβγαλα την μια ραμ και ανοίξε και μετά την έβαλα πάλι και άνοιξε πάλι.

Καλησπέρα, μπορείτε να πέιτε τι Η/Υ είναι? Εννοώ τα χαρακτηριστικά του και αμα μπορείτε όπως ανέφερε ο κύριος @tasvar παραπάνω να μας πείτε τι είδους κωδικό όνομα σας έβγαλε στο bsod?

Δημοσ.

παλαιότερα που άλλαξες μητρική από πτώση τάσης όπως λες έπρεπε να αλλάξεις και το τροφοδοτικό. Ένα σοβαρό τροφοδοτικό δεν θα καψει μητρική από πτώση τάσης..... Αν και το τροφοδοτικό είναι 8-9 χρόνων ένας λόγος παραπάνω. Πάρε ένα καλό τροφοδοτικό που να αξίζει και για το επόμενο σύστημα και δες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις και τον χρόνο σας Ο υπολογιστής προς το παρόν δουλεύει με μια ραμ.Σταδιακα έχουν αντικατασταθεί λόγω φθοράς τροφοδοτικά κλπ.Εχω ένα καλό στα 550 wat δεν θυμάμαι μάρκα τώρα μια γνωστή

i3 4130 16gb κανονικά ραμ και μια 1050ti θα έχω αναλυτικά αργά το βράδυ γιατί είναι εκτος

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να ρίξεις αλλά $$ σε αυτό το μηχανάκι. Πλέον τα 4ης γενιάς αι-κορ είναι σαπακια. Εκτός αν είναι να αλλάξεις καμία μεταχειρισμένη ram. Με 500€ χτίζεις πολύ καλύτερο καινούργιο.

Δημοσ.

πιστευω οτι αν τα βαλεις κατω θα βγαινει γυρω στο 600αρι αναλογως και τι χρηση θελεις βεβαια

σκεψου οτι πολλα πραγματα τα εχει ηδη και δεν χρειαζεσαι να τα ξαναπαρεις οπως κουτι, δισκους αποθηκευσης, ψυκτρες, ισως καρτα γραφικων , τροφοδοτικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...