Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, HateMe είπε

Τέσταρε το και ανέβασε ένα screenshot

Απλά μου φαίνεται λίγο ό,τι να ναι το χαρτί αυτό.

Δεν έχω εμπειρία με πρόστιμο από δήμο κλπ, ωστόσο δεν βλάπτει να δούμε που οδηγεί το IBAN

Συγκεκριμένα με χάλασε λίγο εκεί που λέει "μετά την παραλαβή αυτής της ειδοποίησης" 

Είπες πως δεν ηταν  και συστημένο, άρα κάτι δεν μου κάθεται καλά.

Επίσης πες ότι είναι αληθινό, αν σου πουν κάτι στο μέλλον, θα πεις ότι δεν παρέλαβες ποτέ κάποιο χαρτί και χέστηκες κιόλας αν το πάμε έτσι.

Και εγώ αυτό λέω. 

Επιπλέον να δει ο ts σε τι φάκελο του ήρθε του έγγραφο του δημου. Γράφει ο φάκελος κάτι συγκεκριμένο επάνω του πχ όνομα του δημου; Έχει μήπως σφραγίδα του δημου; 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mathimatikos196 είπε

Για την παράβαση δεν αναφέρει είδος. Απλώς στην περιγραφή αναφέρει : Κλήσεις ΚΟΚ 2015 . Επίσης αναφέρει οτι η πληρωμή γίνεται στα ταμεία του δημου με pos

Τώρα το είδος της παράβασης δεν το γράφει

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.jpg

Φαίνεται καθόλα επίσημη τρολιά του δήμου σου, αφού έχει τηλ επικοινωνίας, αρ.πρωτοκ(ω)λου κλπ.

Εξάλλου σου ζητά εντός 15 ημερών από την παραλαβή - σε μη συστημένο - να πληρώσεις άγνωστη κλήση για παράβαση που έγινε πριν 7 χρόνια.

Δημοσ.

εμένα που πριν χρόνια μου ήρθε από το δήμο για χρέος 1,2€ χαμένα δημοτικά τέλη λόγω λάθους υπολογισμού όταν άλλαξα πάροχο ρεύματος !

μου ήρθε με acs !! όχι χύμα κ ανεξέλεγκτα. (το αν φυσικά κέρδισαν αφού πλήρωσαν χαρτί, τόνερ, ώρα κ ρεύμα κ κούριερ δεν το συζητάω)

και τους τα πήγα σε μικρά χάλκινα κέρματα...

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε

Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για τον κόπο σας . Σχετικά με το  iban  το δοκίμασα δεν μου βγάζει ονομα δικαιούχου ή μάλλον κάνω κάτι λάθος

Για να σου βγάλει όνομα θα πρέπει να αρχίσεις μια μεταφορά από λογαριασμό Eurobank σε λογαριασμό Eurobank. Βάλε όσο λιγότερα χρηματα γίνεται ως ποσό (π.χ. 0,01 €) και προχώρα το. Στο επόμενο βήμα πριν οριστικοποιήσεις συναλλαγή θα σου δείξει censored τον παραλήπτη (δηλαδή το Δήμο Περα Ραχούλας θα το δείχνει Δ**ο Π**ας Ρα*****ας).

Αν δεν εχεις eurobank δεν γίνεται οποτε δωσε το iban να βρουν την ακρη οι ερευνητές του insomnia.

Επεξ/σία από Engimek
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω λογαριασμό  Eurobank , προσπάθησα απο ALPHA και Πειραιώς  και μου ζητάει να γράψω εγώ όνομα δικαιούχου.

Επεξ/σία από mathimatikos196
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mathimatikos196 είπε

Για την παράβαση δεν αναφέρει είδος. Απλώς στην περιγραφή αναφέρει : Κλήσεις ΚΟΚ 2015 . Επίσης αναφέρει οτι η πληρωμή γίνεται στα ταμεία του δημου με pos

Τώρα το είδος της παράβασης δεν το γράφει

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.jpg

Τι μπακαλοχαρτο είναι αυτό;;;Μην ασχολείσαι καν.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε

Δεν έχω λογαριασμό  Eurobank , προσπάθησα απο ALPHA και Πειραιώς  και μου ζητάει να γράψω εγώ όνομα δικαιούχου.

γραψε τo iban να δοκιμασω εγω.

Δημοσ.

Πριν κάποια χρονια βγήκε νόμος που έβγαζε τις δημοτικές αστυνομίες και τις κλήσεις τους "άκυρες" και έτσι δεν είχαν καμία συνέπεια, να την στείλουν στο τάξις κτλ, δυστυχώς εδώ και κάποια χρόνια δεν ισχύει αυτό. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να πληρώσεις περισσοτερα χρήματα. Τώρα οι εξυπνάδες περί "δεν το παρέλαβα" κτλ απλά δεν τους νοιάζει θα χρειαστείς δικηγόρο. Τι σε συμφέρει;

Και εγώ έχω εμπειρία από τον δήμο Αγ. Δημητρίου που δεν έκανα τίποτε και όλα καλά, προ δεκαετίας με αμάξι, αντιθέτως προ τριετίας με μηχανή δήμος Αθηναίων κόντεψαν να πάω αυτόφωρο 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε

Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για τον κόπο σας . Σχετικά με το  iban  το δοκίμασα δεν μου βγάζει ονομα δικαιούχου ή μάλλον κάνω κάτι λάθος

Για να σου βγάλει κάποια "γραμματα" από το όνομα του δικαιούχου θα πρέπει να κάνεις πληρωμή από Eurobank.

Επίσης δεν θα έπρεπε να έχει κωδικό πληρωμής???  (RF.....)??? οπως γινεται για πληρωμές δημοσίου?

Πρόσοχη κατά την γνωμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θεωρω οτι στην παρουσα φαση ειναι ευλογο να το αγνοησεις και να μην ασχοληθεις περεταιρω. Ειδικα στους καιρους που ζουμε η ληψη ενος ειδοποιητηριου πληρωμης με αοριστα στοιχεια κρινεται τουλαχιστον υποπτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε

Nτίνο στο έστειλα με μήνυμα

Μου βγαζει ΔΗΜ** ΦΙΛ******** - ΧΑΛ*******

οποτε η ειναι καποιος δημοσθενης :P , η οντως ειναι ο δημος που "Εφαγες" την κληση

Επεξ/σία από Ntinaras
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...