Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 hours ago, efib said:

@MiJ16 και εγω προς αυτό προσανατολίζονται. Πόσο το πήρες; Από το γερμανικό;

Ναι, από το Γερμανικό. Έπεσα στην έκπτωση και στα δωρεάν μεταφορικά, οπότε βγήκε στα 208€.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν σε καλύπτουν οι γνωστές εταιρείες; Σε έρευνα αγοράς που έκανα δεν είδα πουθενά να αναφέρει την Daikin. Βλέπω και αλμυρή τιμή. Ο levoit vital 200s δεν σου κάνει; 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, efib είπε

Δεν σε καλύπτουν οι γνωστές εταιρείες; Σε έρευνα αγοράς που έκανα δεν είδα πουθενά να αναφέρει την Daikin. Βλέπω και αλμυρή τιμή. Ο levoit vital 200s δεν σου κάνει; 

Το 200αρι της levoit μικρο για τον χωρο που θα ηθελα να καλυψω (σαλονοκουζινα 50τμ. ), κ αντιστοιχες επιφανειες απο την ιδια εταιρεια πανω κατω ιδια τιμη με αυτον της daikin εχει, οποτε δεν πεφτει και πολυ εξω απο το μπατζετ. Αν παιζει κατι καλυτερο βεβαια και αθορυβο συναμα το ακουω σαν προταση... προβλεπεται για 24ωρη λειτουργια... 

Δημοσ.

@mdkamael το vital 200s καλύπτει ~80τμ εάν θυμάμαι καλά. Το βγάζει το Amazon de στα 209€, και είναι πολύ καλό vfm σε αυτή την τιμή. Έχει και πολύ καλές κριτικές. 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, efib είπε

@mdkamael το vital 200s καλύπτει ~80τμ εάν θυμάμαι καλά. Το βγάζει το Amazon de στα 209€, και είναι πολύ καλό vfm σε αυτή την τιμή. Έχει και πολύ καλές κριτικές. 

Για το winix zero pro έχουμε άποψη ?! 

Δημοσ.

@mdkamaelαρχικά τον winix ήθελα, είδα όμως στα reviews ότι ο vital 200s είναι καλύτερος για τις ανάγκες μου. Αν τον βρεις σε καλή τιμή παρτον!

• Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζετε καθαριστές αέρα που να είναι αποτελεσματικοί και για πολυ  μικρά σωματίδια κάτω των PM2.5 (δηλαδή 1 μέχρι 0,3); Από ψάξιμο που έχω κάνει σε μια λογική τιμή έχω βρει μόνο τον Xiaomi Smart Air Purifier Elite που όμως είναι για μεγάλους χώρους μέχρι 125 τμ, ενώ εγώ κατοικώ σε διαμέρισμα 75τμ. Σε μικρότερους Xiaomi δεν εχω βρει πουθενά επίσημη αναφορά για αποτελεσματικότητα κάτων των PM2.5. Εχετε κάτι να προτείνετε σε άλλη μάρκα; 

Επεξ/σία από fanastas
Δημοσ.
Στις 18/3/2025 στις 12:05 ΜΜ, fanastas είπε

Γνωρίζετε καθαριστές αέρα που να είναι αποτελεσματικοί και για πολυ  μικρά σωματίδια κάτω των PM2.5 (δηλαδή 1 μέχρι 0,3); Από ψάξιμο που έχω κάνει σε μια λογική τιμή έχω βρει μόνο τον Xiaomi Smart Air Purifier Elite που όμως είναι για μεγάλους χώρους μέχρι 125 τμ, ενώ εγώ κατοικώ σε διαμέρισμα 75τμ. Σε μικρότερους Xiaomi δεν εχω βρει πουθενά επίσημη αναφορά για αποτελεσματικότητα κάτων των PM2.5. Εχετε κάτι να προτείνετε σε άλλη μάρκα; 

Επίσης η τεχνολογία UV LED + plasma που έχει ο Xiaomi Smart Air Purifier Elite ειναι κάτι αντίστοιχο μάλλον με το plasma wave ενός winix zero pro. Παρεμπιπτόντως, ανάμεσα στα 2 τι θα προτείνατε και γιατί;

Δημοσ.
On 18/03/2025 at 12:05, fanastas said:

θα σου προτείνω να δείς και τον coway airmega jet που έχω τώρα. ο παλιός μου ηταν ο winix zero..  ο coway είναι πολύ καλύτερος ποιοτικά, αλλα και λειτουργικά... το μεγάλο σύν που έχει σε συγκρηση με τους άλλους είναι ότι μπορεί να "στέλνει" τον αέρα μόνο προς τα πάνω (όπως όλοι) ή μόνο μπροστά ή και τα δύο, επιτυγχάνοντας ποιο καλή ανανέωση αέρα στον χώρο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, madnifestah είπε

θα σου προτείνω να δείς και τον coway airmega jet που έχω τώρα. ο παλιός μου ηταν ο winix zero..  ο coway είναι πολύ καλύτερος ποιοτικά, αλλα και λειτουργικά... το μεγάλο σύν που έχει σε συγκρηση με τους άλλους είναι ότι μπορεί να "στέλνει" τον αέρα μόνο προς τα πάνω (όπως όλοι) ή μόνο μπροστά ή και τα δύο, επιτυγχάνοντας ποιο καλή ανανέωση αέρα στον χώρο. 

Ευχαριστώ, φαίνεται πολύ καλός! Και άρχισα ήδη να απομακρύνομαι από τον Xiaomi που χρησιμοποιεί UV-C light, οπότε λογικά παράγει και οζον. Παρόλα αυτα λίγο με φοβίζει το κόστος ανταλλακτικών. Λίγο πάνω απο 100 ευρώ το χρόνο για τα φίλτρα, σωστά; Από θόρυβο κτλ;

Επεξ/σία από fanastas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@fanastas 62.51 είναι το hepa και του ενεργού άνθρακα σαν σετ, και διαρκουν 12 μήνες,  τα 3 μπλε φίλτρα που δείχνει (fine dust)  είναι προαιρετικά και μπαίνουν ανάμεσα στο πλενόμενο φίλτρο (mesh pre filter) και στον άνθρακα στην ουσία σαν 4ο στάδιο φίλτρανσης ( εκτός απο το fine dust που είναι για ιδιοκτήτες κατοικιδιων ποιό πολύ, υπάρχει και formaldehyde για τον καπνό απο τσιγάρο,τζάκι κλπ και το double deodorisation για οσμές όπως φαγητού κλπ.  Ειναι εκτός απόθεματος, γιαυτο δεν φαίνονται. Η εταιρεία μου ειπε πως θα ειναι ξανα διαθέσιμα τον Απρίλιο σημερα που τους έστειλα mail) 

Επεξ/σία από madnifestah
Δημοσ.
Στις 25/3/2025 στις 9:25 ΜΜ, madnifestah είπε

@fanastas 62.51 είναι το hepa και του ενεργού άνθρακα σαν σετ, και διαρκουν 12 μήνες,  τα 3 μπλε φίλτρα που δείχνει (fine dust)  είναι προαιρετικά και μπαίνουν ανάμεσα στο πλενόμενο φίλτρο (mesh pre filter) και στον άνθρακα στην ουσία σαν 4ο στάδιο φίλτρανσης ( εκτός απο το fine dust που είναι για ιδιοκτήτες κατοικιδιων ποιό πολύ, υπάρχει και formaldehyde για τον καπνό απο τσιγάρο,τζάκι κλπ και το double deodorisation για οσμές όπως φαγητού κλπ.  Ειναι εκτός απόθεματος, γιαυτο δεν φαίνονται. Η εταιρεία μου ειπε πως θα ειναι ξανα διαθέσιμα τον Απρίλιο σημερα που τους έστειλα mail) 

Παρόλο που είναι πολυ καλή επιλογή και στα requirements που θέλω, δύσκολα θα πάω σε αγορά χωρίς να έχω εύκολη χρήση εγγύησης, δηλαδή κατάστημα, αντιπροσωπεία κτλ κτλ. Αν πάθει κάτι εντός εγγύησης τι κάνεις; Το στέλνεις UK? Οπότε θέλει σκέψη το πράγμα. Winix με plasmawave πάλι δεν ξέρω αν θα προτιμήσω λόγω όζοντος, οπότε μάλλον είναι μονόδρομος κάποιο levoit, κι ας μην φτανει απορρόφηση σε 0,1 (αλλά μόνο σε 0,3). 
Τέλος σε σπίτι με πολλούς μικρούς χώρους, μπορεί και η επιλογή μικρότερων καθαριστών να είναι καλύτερη σκέψη, από 1 μεγάλο που να δουλεύει με ανοιχτές τις πόρτες.

Δημοσ.

@fanastas δες σίγουρα να έχει φίλτρο ενεργού άνθρακα (με pellets) και όχι απλό.. δεν κάνουν τίποτα. 

η coway πάντως (και το amazon) μου απαντά σε μερικές ώρες απο την στιγμή που θα στείλω το mail οπότε μου δίνει την εντύπωση πως θα βρεθεί λυση σε περίπτωση στραβής.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, madnifestah είπε

@fanastas δες σίγουρα να έχει φίλτρο ενεργού άνθρακα (με pellets) και όχι απλό.. δεν κάνουν τίποτα. 

η coway πάντως (και το amazon) μου απαντά σε μερικές ώρες απο την στιγμή που θα στείλω το mail οπότε μου δίνει την εντύπωση πως θα βρεθεί λυση σε περίπτωση στραβής.. 

Ευχαριστώ. 

Εκανα ενα chat με την Coway και μου είπαν τα εξής:

Πώς θα επιβεβαιώσετε ότι η συσκευή έχει βλάβη και πληροί τις προϋποθέσεις για αντικατάσταση; Θα χρειαστεί να τη στείλω κάπου για έλεγχο; Και αν ναι, ποιος καλύπτει τα έξοδα αποστολής, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ογκώδες αντικείμενο και μιλάμε για διεθνή μεταφορά μεταξύ διαφορετικών χωρών;
Ανάλογα με το πρόβλημα, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να συνεργαστείτε για κάποια βασική αντιμετώπιση του προβλήματος (troubleshooting). Ενδέχεται επίσης να χρειαστούμε ένα βίντεο που να δείχνει το πρόβλημα.

Τι συμβαίνει μετά το βίντεο για την αντιμετώπιση του προβλήματος;
Αν το βίντεο επιβεβαιώσει ότι υπάρχει πρόβλημα στη συσκευή, θα σας στείλουμε αντικατάσταση. Ναι, θα χρειαστεί να μας επιστρέψετε τη χαλασμένη μονάδα και θα σας παρέχουμε ετικέτα επιστροφής για να τη στείλετε πίσω.

Ποιος καλύπτει τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση αντικατάστασης μέσω εγγύησης;
Θα καλύψουμε εμείς τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή της ελαττωματικής μονάδας.

Μπορώ να αγοράσω ανταλλακτικά φίλτρα εύκολα στην Ελλάδα ή μέσω Amazon.de;
Όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα μας διατίθενται μόνο μέσω διαδικτύου.

Ισχύει κανονικά η διετής εγγύηση εάν το προϊόν αγοραστεί από το Amazon.de και χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα;
Ναι.

Επεξ/σία από fanastas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...