Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά..Σορι αν είμαι σε λάθος thread αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας.Πριν μερικές ημέρες πήρα το pixel 7 pro.

Μαζι παρήγγειλα και μια μεμβράνη οθόνης την Spigen neo flex που έχει 2 μέσα.

Δοκίμασα για αρχή να την τοποθέτησω μόνος μου αλλά δεν μπήκε όπως θα έπρεπε..

Μετά το πήγα σε γνωστό κατάστημα,αυτός έκανε ακόμα χειρότερη δουλειά 😂

Τώρα αναγκαστικά παρήγγειλα άλλη..Ξέρετε κάποιο κατάστημα στην Λάρισα όπου να μπορεί να κάνει αυτή την δουλειά?Κρίμα να πάνε αλλά 20 ευρώ χαμένα...

Επεξ/σία από Env
Δημοσ.

Φίλε και εγώ από Λάρισα είμαι αλλά δεν ξέρω  κάποιο κατάστημα που να είναι σίγουρο ότι θα σου βάλουν την μεμβράνη σωστά.

Λογικά αν πας σε κάποιο μαγαζί που επισκευάζουν κινητά θα κάνουν τέτοια δουλειά.

Ελπίζω να βρεις άκρη xD

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, BaronDavis είπε

Φίλε και εγώ από Λάρισα είμαι αλλά δεν ξέρω  κάποιο κατάστημα που να είναι σίγουρο ότι θα σου βάλουν την μεμβράνη σωστά.

Λογικά αν πας σε κάποιο μαγαζί που επισκευάζουν κινητά θα κάνουν τέτοια δουλειά.

Ελπίζω να βρεις άκρη xD

Έχω μπλέξει γιατί έχω το κινητό εδώ και 2 ημέρες και φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω μην πάθει καμία γρατζουνιά..

Θα περιμένω να έρθει η μεμβράνη που (ξανα) παρήγγειλα και ελπίζω να βρω κάποιο κατάστημα 

Δημοσ.

Είναι hydrogel? Εύκολο είναι , πρέπει να καθαρίσεις όμως το παραμικρό χνούδι με ταινία πχ χαρτοταινία. Το παρακάτω video το δείχνει σωστά: 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, KyrGR είπε

Είναι hydrogel? Εύκολο είναι , πρέπει να καθαρίσεις όμως το παραμικρό χνούδι με ταινία πχ χαρτοταινία. Το παρακάτω video το δείχνει σωστά: 

Ναι hydrogel  είναι και περιέχει και την χαρτοταινια που λες για τα χνούδια+πανακι.

Αλλά στο επίσημο σάιτ δείχνει με διαφορετικό τρόπο το πώς μπαίνει η μεμβράνη.

Βγάζει εντελώς την μεμβράνη,την ξεκαζει με ένα υγρό και την τοποθετεί στην οθόνη.Δεν έχει επίσης guide stickers όπως στο βίντεο που εστειλες.

Πηγα να το κάνω και μπήκε όπως να ναι.

Στο βιντεάκι αυτό φαίνεται αρκετά πιο εύκολο 

Επεξ/σία από Env
Δημοσ.

Αυτή που είχα βάλει εγώ είχε οριζόντια λωρίδα στο κέντρο οπότε χωριζόταν σε 2 κομμάτια, όπως τη δείχνει το βίντεο. Αν είναι ολόσωμη πρέπει να την βάλεις σιγά-σιγά με μία πιστωτική κάρτα, όχι πλαστικά ή χάρακες που κάνουν ζημιά αλλά είναι δύσκολο να βγει ολόισια, ίσως πρέπει να κολλήσεις το κάτω μέρος στο τηλέφωνο με ελάχιστο σελοτέιπ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, KyrGR είπε

Αυτή που είχα βάλει εγώ είχε οριζόντια λωρίδα στο κέντρο οπότε χωριζόταν σε 2 κομμάτια, όπως τη δείχνει το βίντεο. Αν είναι ολόσωμη πρέπει να την βάλεις σιγά-σιγά με μία πιστωτική κάρτα, όχι πλαστικά ή χάρακες που κάνουν ζημιά αλλά είναι δύσκολο να βγει ολόισια, ίσως πρέπει να κολλήσεις το κάτω μέρος στο τηλέφωνο με ελάχιστο σελοτέιπ.

Ναι είναι αρκετά δύσκολο..Ίσως και εγώ έπρεπε τώρα να πάρω άλλη μεμβράνη,αφού είδα ότι την πρώτη φορά δεν κατάφερα να την τοποθετήσω ..

Τώρα πολύ πιθανόν να κλάψω άλλα 20 ευρώ 😂

Δημοσ.

Τελευταία επισήμανση, αν έχουν μείνει μικρές φούσκες θα φύγουν μόνες τους με λίγη χρήση. Ακριβές όμως μου φαίνονται οι μεμβράνες, εγώ παραγγέλνω γενικά όλα τα μικροπράγματα ,θήκες κλπ από Κίνα π.χ.

https://m.aliexpress.com/item/1005004291078776.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.4711WdMRWdMR4Y&browser_id=d788f436f65448d0994956d9504b4efc&aff_trace_key=ea5ccc0a303a4769ad9e8e724dfbbeae-1666088696913-03927-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=ev1pgyma5w8cat4m185d502b679d34f9005d0d21de&gclid=&pdp_npi=2%40dis!EUR!3.87!3.41!!!!!%4021038ede16743160042078086efa70!12000030762942496!sea&curPageLogUid=O0Pu0PEOLYpN&algo_pvid=b861bed8-66c5-4a8d-9c22-eaed6198d4f8

Θα κάνουν βέβαια γύρω στις 45 ημέρες να έρθουν, στο μεταξύ για λόγους ασφαλείας μπορείς να βολευτείς και με μια πιο πρόχειρη τοποθέτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Ναι αυτό θα κάνω..Θα προσπαθήσω να βάλω αυτές που παρήγγειλα και ότι γίνει 

Και αν δεν μπει καλά , θα πάρω από Κίνα μετά.Ε με τόσες προσπάθειες μια θα κάτσει xD

Επεξ/σία από Env
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Env είπε

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Ναι αυτό θα κάνω..Θα προσπαθήσω να βάλω αυτές που παρήγγειλα και ότι γίνει 

Και αν δεν μπει καλά , θα πάρω από Κίνα μετά.Ε με τόσες προσπάθειες μια θα κάτσει xD

Γιατί δεν πηγαίνεις σε κάπoιο ired η irepair κατάστημα να σου βάλουν μεμβράνη της Zagg να τελειώνεις; Εγώ στο Pixel 6 τέτοια φοράω από ired εδώ κι ένα χρόνο. Ύστερα υπάρχει και το τζαμάκι της Dome που ναι μεν είναι ακριβό, αλλά αξίζει μέχρι το τελευταίο cent.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Waiss είπε

Γιατί δεν πηγαίνεις σε κάπoιο ired η irepair κατάστημα να σου βάλουν μεμβράνη της Zagg να τελειώνεις; Εγώ στο Pixel 6 τέτοια φοράω από ired εδώ κι ένα χρόνο. Ύστερα υπάρχει και το τζαμάκι της Dome που ναι μεν είναι ακριβό, αλλά αξίζει μέχρι το τελευταίο cent.

Δεν ξέρω πρώτη φορά ακούω για την μεμβράνη zagg που λες .

Θα έχει για το pixel 7 pro όμως;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Env είπε

Δεν ξέρω πρώτη φορά ακούω για την μεμβράνη zagg που λες .

Θα έχει για το pixel 7 pro όμως;

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο για σιγουριά αλλά θα έχει. Εγώ έβαλα μεμβράνη στο 7αρι μου από irepair στην Αθήνα μέχρι να μου έρθει το τζαμακι που έβαλα. Έχουν ένα πρόγραμμα της zagg και μόλις βγαίνει ένα κινητό με ένα απλό update του περνάνε τις διαστάσεις και τέρμα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Aristidis_Halkidis είπε

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο για σιγουριά αλλά θα έχει. Εγώ έβαλα μεμβράνη στο 7αρι μου από irepair στην Αθήνα μέχρι να μου έρθει το τζαμακι που έβαλα. Έχουν ένα πρόγραμμα της zagg και μόλις βγαίνει ένα κινητό με ένα απλό update του περνάνε τις διαστάσεις και τέρμα.

Ωραία ευχαριστώ θα δοκιμάσω αυτό τότε.

Το πολύ πολύ αν δεν μου αρέσει το βγάζω και δοκιμαζω να βάλω την μεμβράνη Spigen που έχω ήδη παραγγείλει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...