Diavolos666 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω τον Epson L850, υπερτούμπανο και υπερβολικά φτηνό να εκτυπώνεις. Χαλάλι τα 400 ευρώ που έδωσα για να τον πάρω. Εννοείται πως τυπώνω 2 φορές την εβδομάδα το μοτίβο για τα ακροφύσια για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει τίποτα. Μία φορά το ξέχασα 2 εβδομάδες και το κίτρινο έβγαζε γραμμές. Έκανα καθαρισμό αλλά δεν διορθώθηκε με μία φορά, τελικά εκτύπωσα μία μικρή εικόνα με μπόλικα χρώματα και πολύ κίτρινο και έφτιαξε. Έχει αρνητικά ,όπως ότι δεν είναι ασύρματος και δεν έχει paper tray από κάτω, αλλά σαν εκτυπωτής σε ποιότητα είναι άριστος και οι εκτυπώσεις πάμφθηνες με αυθεντικά μελάνια (6 μελάνια, 8 ευρώ το αυθεντικό και 4 το συμβατό). Τον έχω έναν χρόνο, έχω εκτυπώσει φωτογραφίες Α4, εκπαιδευτικά βιβλία για παιδιά με πλήρη χρώματα, κάρτες γιορτών, προσκλήσεις και ότι μπορείς να φανταστείς και τα μελάνια είναι ακόμα πολύ πάνω από το μισό. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από Diavolos666
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2023 στις 8:10 ΠΜ, mindreader είπε dot matrix....κανονικο 'τρυπανι' στα αυτια! Θυμαμαι, ενα απο τα 'προσοντα' των inkjet, δεκαετια 90, οταν πρωτοπηραμε, ηταν οτι ηταν...αθορυβοι! Α βέβαια! Ίδια δεκαετία (κάπου 1991-1992) : dot matrix, μάρκας Star, μοντέλο LC2415 (ακόμα το θυμάμαι). Γράφαμε κείμενα σε Microsoft Word (περιβάλλον DOS) και στο WordPerfect. Καταπληκτικά πράγματα με εκείνο το Α3 το συνεχόμενο, το διάτρητο το χαρτί (το 100% ορθόδοξο). Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από MauroPaltoudias 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα