Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, chios είπε

Αυτό το να χαλάσω την υγεία μου στο στρατό δεν το καταλαβαίνω, 21 μήνες έκανα στην εποχή μου και ήταν τα καλύτερα και ομορφότερα χρόνια της ζωής μου, η φιλίες και τα γέλια που έκανα φαντάρος κόπηκαν όταν βγήκα στην πραγματική ζούγκλα της ζωής.

Βασικά είναι κυρίως θέμα τύχης ο στρατός.

Προσωπικά, όταν πήγα στην άλλη πλευρά της Ελλάδας, γνώρισα άτομα με τα οποία (ελάχιστα πλέον) βγαίνουμε έξω που και που, και όταν γύρισα κοντά στην πόλη μου, γνώρισα χωριαταρέους από την ευρύτερη περιοχή ΑΑΑ κατηγορίας, τους οποίους, αν με έβαζες να επιλέξω αν θα αφήσω στον γκρεμό όλους δαύτους ή ένα γατάκι, ανετότατα έχτιζα και σπίτι στο γατάκι.

Προς τον OP, τάδε έφη λογαχός, αργηχός στρατοπέδου σε υπηρεσία : "Όλοι αυτοί που βλέπεις και όλα αυτά που περνάς στον στρατό, θα τελειώσουν με το πέρας της θητείας. Όμως, ότι πρόβλημα αφήσεις να σου δημιουργήσουν, θα σε ακολουθεί για πάντα. Οπότε, γάμησέ τους και κοίτα την υγεία σου."

15 λεπτά πριν, pintourikio είπε

Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του προσωπικότητα και τις δικές του ανάγκες. Όποιος πέρασε καλά στο στρατό, μπράβο του! Όποιος δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το τσιρκολίκι για οποιοδήποτε λόγο, πάλι μπράβο του!

Το κακό είναι ότι έχει δημιουργεί η νοοτροπρία (και όχι άδικα ενίοτε) ότι ο στρατός είναι πεταμένος χρόνος, άχρηστο πράγμα και άλλα τέτοια ωραία.

ΑΛΛΑ, αν καταλάβεις εξ'αρχής τι απαιτεί και τι απαιτείται, μπορείς να κερδίσεις και να μάθεις πολλά.

• Like 3
Δημοσ.

Άμα η θητεία σε παίρνει από κάτω, κάτσε να δεις πως θα σε πάει η ζωή πέρα από αυτήν.
(Πάσο αν είσαι ματσωμένος ή γενικά έχεις διασφαλίσει άνετα κι ανεξάρτητα τα προς το ζην)

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Άμα η θητεία σε παίρνει από κάτω, κάτσε να δεις πως θα σε πάει η ζωή πέρα από αυτήν.
(Πάσο αν είσαι ματσωμένος ή γενικά έχεις διασφαλίσει άνετα κι ανεξάρτητα τα προς το ζην)

ο ματσώ παντού περνάει καλά ...........

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλο θα ειναι να μιλησεις με καποιο ψυχολογο η ψυχιατρο ωστε να αντιμετωπισεις ο,τι σου προκαλει αυτο που βιωνεις μεσα σου τωρα , γιατι θα το κουβαλας μαζι σου και ο,τι σε ζοριζει τωρα θα το βρεις μπροστα σου και μετα..

εκτος και αν γινεται ολη η ιστορια για κανενα γκομενακι 😂

Επεξ/σία από duende
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...