czarjuly Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Έχω ένα xiaomi mi a1 και από χθες όταν βάζω τον φορτιστή του επάνω ανάβει το λαμπάκι των ειδοποιήσεων αλλά πάνω στη μπαταριουλα δεν ανάβει ο κεραυνός ,ο φορτιστής δεν πρέπει να έχει θέμα το δοκίμασα και με άλλες συσκευές και ήταν εντάξει,δοκίμασα κι έναν κινεζικό φορτιστή που με αυτόν ανάβει ο κεραυνός.....με έχει τρελάνει ....είναι θέμα της μπαταρίας;
basilisgate13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 αυτο με τα xiaomi δεν μπορω να τα καταλαβω και εγω , εχει η κοπελα μου το xiaomi redmi note 9 η 8 με τον δικο μου και με αλλον εναν φορτιστη που εχουμε δεν φορτιζει αναβει κεραυνο και δεν ανεβαζει μπαταρια μενει σταθερο ενω με μια κινεζια ανεβαζει κανονικα .Ολοι ειναι για γρηγορη φορτιση
Λύση aces Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Έχω ένα xiaomi mi a1 και από χθες όταν βάζω τον φορτιστή του επάνω ανάβει το λαμπάκι των ειδοποιήσεων αλλά πάνω στη μπαταριουλα δεν ανάβει ο κεραυνός ,ο φορτιστής δεν πρέπει να έχει θέμα το δοκίμασα και με άλλες συσκευές και ήταν εντάξει,δοκίμασα κι έναν κινεζικό φορτιστή που με αυτόν ανάβει ο κεραυνός.....με έχει τρελάνει ....είναι θέμα της μπαταρίας; Αρχικά δοκιμασε με αλλο καλώδιο αλλα και διαφορετικο φορτιστή εφοσον εχεις διαθεσιμα. Ισως εχει φθαρει το καλωδιο. Αν η μπαταρια ειναι στο 0% πληρη αποφόρτιση θελει παραπανω/περισσοτερο χρόνο για να δωσει ρεύμα. Αλλιως πας για hard reset μηπως και ξυπνησει η συσκευή.
czarjuly Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Πηγα στον Γερμανο τελικα το προβλημα μου το εκανε το καλωδιο .....ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα