Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, great said:

Το λιγότερο είναι αυτό... Και πάντα βρίσκουν αδύναμους να το κάνουν, ας το κάνουν σε μένα να δουν τι συμαινει μόλυβδος στο κεφάλι... Καθάρματα κάθε φορά που βλέπω τέτοιες αναρτήσεις σκάω

• Like 2
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, great είπε

Το χειρίστηκε λάθος ο τύπος.

Δεν είπε κανείς οτι πρέπει να βγάλεις το video στον Ευαγγελάτο για να δικαιωθείς.

Το αντίθετο μάλιστα!

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και  εγω σκέφτομαι να βάλω καταγραφικό κάμερας.  για 24ωρο κυρίως μου πρότειναν το παρακάτω άνετα θα δεις όλες της πλευρές ποιος το χτύπησε.

https://www.skroutz.gr/s/46408857/Digital-IQ-Kamera-Opisthoporeias-Aytokinitou-me-Othoni-Universal-DIQ-CAM360-3D-UNI.html

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mpazoykas είπε

Καλησπέρα παιδιά και  εγω σκέφτομαι να βάλω καταγραφικό κάμερας.  για 24ωρο κυρίως μου πρότειναν το παρακάτω άνετα θα δεις όλες της πλευρές ποιος το χτύπησε.

https://www.skroutz.gr/s/46408857/Digital-IQ-Kamera-Opisthoporeias-Aytokinitou-me-Othoni-Universal-DIQ-CAM360-3D-UNI.html

Πως ενώ οι κάμερες είναι στο αυτοκίνητο θα έχεις θέα απο ψηλά;

20230927145651_ede39f45.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πως ενώ οι κάμερες είναι στο αυτοκίνητο θα έχεις θέα απο ψηλά;

20230927145651_ede39f45.jpeg

Γίνεται με 4 κάμερες και το σωστό calibration.

Βάλε bird eye view camera στο ψαχτήρι.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 3
Δημοσ.

Εγώ που θέλω κάτι μόνο για τη διάρκεια της οδήγησης και δεν με ενδιαφέρει να δουλεύει στο παρκάρισμα ή να δείχνει το εσωτερικό , αλλά μόνο μπρος και πίσω παρμπρίζ έχετε κάτι καλό, και σε λογική τιμή να προτείνετε?

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kaboomzer είπε

Εγώ που θέλω κάτι μόνο για τη διάρκεια της οδήγησης και δεν με ενδιαφέρει να δουλεύει στο παρκάρισμα ή να δείχνει το εσωτερικό

πριν εισαι σιγουρος μιλα με τον ασφαλιστη σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...