Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, mike15 said:

correct me if i am wrong, αλλα οι dashcam τοποθετουνται στο ταμπλω και βλεπουν μπροστα απο αυτο με ομπρελλα 180 μοιρων αν δεν κανω λαθος.πως θα βλεπουν μεσα ολη την καμπινα ?

επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα ,το  gps το διαθετουν αυτες οι καμερες η' χρειαζεται ξεχωριστο μηχανημα εγκατασταση?

ενα παραδειγμα πλυρες dashcam εχει μεσα gps + μια διπλη καμερα για μπροστα η οποια βλεπει και καμπινα και μπροστα και μια καμερα για πισω
αυτο ειναι απλα ενα παραδειγμα προφανος υπαρχουν και καλυτερες με πολυ καλυτερα image chip κλπ
https://wolfbox.com/products/i07-3-channel-2-5k-1080p-1080p-dashboard-recorder-built-in-gps-wifi

• Like 1
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Εμενα μου ειπαν ταχυτητα + καμπινα

wolfbox io7 ειναι αυτη που κανει οτι ζητησανε

Για την ημέρα πιθανόν να είναι καλή,  τη νύχτα θα δείχνει μαύρα μεσάνυχτα, δεν συζητάω για την πίσω πού τη νύχτα θα είναι μόνο για μόστρα..

Άμα δεν έχει Sony starvis 2 τουλάχιστον πίνακα αυτοκίνητου δε θα βλέπεις..

αυτή είναι πολύ ανώτερη..

inbound1796867480680604873.jpg.64ebced19afe4bf3bb72f41ccdd9f536.jpg

• Like 2
Δημοσ.

εαν προσεξα σωστα η καμερα του @Black Demis αποτελειται απο 2 ,μπροστα και πισω , η μπροστα καλυπτει και το εσωτερικο. ενω του ανδρεα ειναι μια μπροστα που καλυπτει και το πισω μερος απο μεσα ομως ,δεν εχει δλδ. πισω ξεχωριστη καμερα για τον δρομο πισω.

αυτες οι καμερες συνδεονται με την μπαταρια του αυτοκινητου φανταζομαι ,δεν εχουν αποτιβλεπω στην συσκευασια τους ξεχωριστη μπαταρια.δεν επιβαρυνει την μπαταρια του αυτοκινητου αυτο? ειδικα οταν την χρησιμοποιεις σε ελεγχο οταν ειναι παρκαρισμενο το βραδυ.

μηπως η λυση που προτειναν τα μελη στην προηγουμενη σελιδα με τρικαμερο που εχει δικια του μπαταρια που φορτιζεται απο το αυτοκινητο οταν κινειται αλλα οταν ειναι σε παρκινγκ το βραδυ χρησιμοποιει την δικη του ειναι πιο καλη λυση? και αποτι καταλαβα εκεινη δεν φαινεται κιολας ,δεν μπαινει ολο το συστημα σε ταμπω η' καπου αλλου ,παρα ονο μια καμεριτσα καπου.δεν το εχω δει πουθενα αυτο το συστημα εγκατεστημενο ,οπως βλεπω τωρα των dashcam για να συγκρινω.

Δημοσ.
32 minutes ago, mike15 said:

εαν προσεξα σωστα η καμερα του @Black Demis αποτελειται απο 2 ,μπροστα και πισω , η μπροστα καλυπτει και το εσωτερικο. ενω του ανδρεα ειναι μια μπροστα που καλυπτει και το πισω μερος απο μεσα ομως ,δεν εχει δλδ. πισω ξεχωριστη καμερα για τον δρομο πισω.

αυτες οι καμερες συνδεονται με την μπαταρια του αυτοκινητου φανταζομαι ,δεν εχουν αποτιβλεπω στην συσκευασια τους ξεχωριστη μπαταρια.δεν επιβαρυνει την μπαταρια του αυτοκινητου αυτο? ειδικα οταν την χρησιμοποιεις σε ελεγχο οταν ειναι παρκαρισμενο το βραδυ.

μηπως η λυση που προτειναν τα μελη στην προηγουμενη σελιδα με τρικαμερο που εχει δικια του μπαταρια που φορτιζεται απο το αυτοκινητο οταν κινειται αλλα οταν ειναι σε παρκινγκ το βραδυ χρησιμοποιει την δικη του ειναι πιο καλη λυση? και αποτι καταλαβα εκεινη δεν φαινεται κιολας ,δεν μπαινει ολο το συστημα σε ταμπω η' καπου αλλου ,παρα ονο μια καμεριτσα καπου.δεν το εχω δει πουθενα αυτο το συστημα εγκατεστημενο ,οπως βλεπω τωρα των dashcam για να συγκρινω.

Προφανος του αυτοκινιτου, και ναι ξεχωριστή μπαταρία είναι λύση απλά δεν μπορεί να είναι λιθιου λόγο θερμοκρασιών που ποιανει το αυτοκινιτο σταματημένο έξω, σαν συνέπεια θέλεις μια κανονική μπαταρία αυτοκινιτου για αυτή την δουλειά και αυτό συμαινει

Θα πρπει να βρεθεί χορός που θα μπει

Θα πρπει να γίνει ολόκληρη εγκατάσταση με καλώδια κλπ μέχρι και σύνδεση με την γεννήτρια του αυτοκινιτου και όλα τα κατάλληλα ρελε (μηλαμε για μεγάλο κόστος)

Εκτός και αν θέλεις να ρισκάρεις με powerbank και να φοβάσαι κάθε φορά για μπουμ όταν το αυτοκινιτο βράζει στον ήλιο

Δημοσ.

ειδα πρωτη φορα σε μπροστινο μου ειχε καθρεφτη που ηταν οθονη, και εβλεπε ουσιαστικα το πισω, πολυ φωτεινο ηταν και δεν ξερει βολευει ή οχι. Θεωρω οτι αν εχει στηθει καλα θεωριτκηα απο το κλασσικο καθρεφτη που εχεις γεματο blind spots ενας με 140 view angle θα ειναι καλό.

6 hours ago, Black Demis said:

Θα πρπει να γίνει ολόκληρη εγκατάσταση με καλώδια κλπ μέχρι και σύνδεση με την γεννήτρια του αυτοκινιτου και όλα τα κατάλληλα ρελε (μηλαμε για μεγάλο κόστος)

Εκτός και αν θέλεις να ρισκάρεις με powerbank και να φοβάσαι κάθε φορά για μπουμ όταν το αυτοκινιτο βράζει στον ήλιο

δεν το συνιστω εκτος και αν πατε σ εμαγαζι που ξερει και του εχετε εμπιστοσυνη, θελει πολυ καλη δουλεια και μεγαλη προσοχη με το τι συνδεεις που γιατι θα παρεις στο χερι τα πάντα

21 hours ago, mike15 said:

το  gps το διαθετουν αυτες οι καμερες η' χρειαζεται ξεχωριστο μηχανημα εγκατασταση?

ολες ειναι με ενσωμετομενο εαν δν εχει μην την παρεις διαλεξε αλλη. Μην πατε για το φθηνο δεν εχει νοημα θα ειναι μάπα, αξιζει να δωσεις κατι παραπανο. Θα εβαζα και πισω αλλα θα ηθελα να ειναι στυλ οπως η καμερα για το παρκαρισμα εκει στην πινακιδα και οχι να φαινετε στο πισω τζαμι. Την μπροστινη ειναι click οποτε οταν ειμαι εξω και δεν ειμαι σε παρκινγ την βγαζω γιατι μπορει να σπασουν να την παρουν.

Δημοσ.
3 hours ago, great said:

δεν το συνιστω εκτος και αν πατε σ εμαγαζι που ξερει και του εχετε εμπιστοσυνη, θελει πολυ καλη δουλεια και μεγαλη προσοχη με το τι συνδεεις που γιατι θα παρεις στο χερι τα πάντα

και ειδικά σε καινουργια αυτοκίνητα σχεδόν δεν παιζει αυτό.... το καλύτερο ειναι parking mode μόνο αν το αυτοκίνητο ειναι παρκαρισμένο εως 2 μερες από εκεί και μετα δεν το κάνεις enabled Και τελος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Black Demis είπε

Προφανος του αυτοκινιτου, και ναι ξεχωριστή μπαταρία είναι λύση απλά δεν μπορεί να είναι λιθιου λόγο θερμοκρασιών που ποιανει το αυτοκινιτο σταματημένο έξω, σαν συνέπεια θέλεις μια κανονική μπαταρία αυτοκινιτου για αυτή την δουλειά και αυτό συμαινει

Θα πρπει να βρεθεί χορός που θα μπει

οκ,οταν κινειται αλλα σε παρκινγκ μοντ το βραδυ δεν καταγραφει οταν εχει κινηση,εαν εχει αισθητηρα δεν ξερω,επομενως δεν καταναλωνει μπαταρια εκινη την στιγμη? εγω εχω πολλες γατες στην πυλωτη μου που ανεβαινουν και την διπλανη μου που μπαινοβγαινει με το δικο της αυτοκινητο.

9 ώρες πριν, great είπε

ολες ειναι με ενσωμετομενο εαν δν εχει μην την παρεις διαλεξε αλλη. Μην πατε για το φθηνο δεν εχει νοημα θα ειναι μάπα, αξιζει να δωσεις κατι παραπανο. Θα εβαζα και πισω αλλα θα ηθελα να ειναι στυλ οπως η καμερα για το παρκαρισμα εκει στην πινακιδα και οχι να φαινετε στο πισω τζαμι. Την μπροστινη ειναι click οποτε οταν ειμαι εξω και δεν ειμαι σε παρκινγ την βγαζω γιατι μπορει να σπασουν να την παρουν.

μια παρομοια απορια εχω και εγω.αλλα για την μπροστα.για σιθητικους λογους εαν την βαλεις κατω απο τον καθρεφτη για να μπορει να βλεπει και μεσα σε καλη γωνια ,θα σου καλυπτει ενα σημαντικο μερος του μαπμπριζ και αισθητικα αλλα και λειτουργικα.οκ,δεν μπορουμε να τα θελουμε ολα.εαν το βαλεις πισω απο καθρεφτη λογικα δεν βλεπει στο εσωτερικο ετσι? επισης το θεμα να φαινεται σε παρκινγκ μοντ οτι εχεις καμερα στο αυτοκινητο,απο την μια ειναι αποτρεπτικο,απο την αλλη ξερει που ειναι,μπαινει μεσα και στην αρπαζει και κανει οτι θελει.ενω το αλλο συστημα,το τρικαμερο που αναφερουν,λογικα εχει κρυφες καμερες ,αν και δεν τον γνωριζω ,οποτε δεν θα ξερει ο ποντικος οτι τον τραβαει.το μειονεκτημα βεβαια ειναι οτι δεν τον αποτρεπει κιολας αφου δεν το ξερει.

φυσικα αυτες οι καμερες φτιαχτηκαν για αλλο σκοπο ,αλλα λεω να το συνδεσω και με την ζημια σε παρκινγκ μοντ που γινεται πολλες φορες και εξω απο κατι ζωα που δεν ξερουν να παρκαρουν.

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ.
7 hours ago, mike15 said:

οκ,οταν κινειται αλλα σε παρκινγκ μοντ το βραδυ δεν καταγραφει οταν εχει κινηση,εαν εχει αισθητηρα δεν ξερω,επομενως δεν καταναλωνει μπαταρια εκινη την στιγμη? εγω εχω πολλες γατες στην πυλωτη μου που ανεβαινουν και την διπλανη μου που μπαινοβγαινει με το δικο της αυτοκινητο.

μονο άτομο αν πλησιάσει τερμα κοντα η καποιος κοπανισει το αμαξι (καλα κοπανίσει) αλλιος δεν γραφει εγω εχω δωκιμασει 5 μερες να το αφησω ολα καλα..... πιστευω παραπανω θα τα βιασει ολα

• Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, mike15 said:

μια παρομοια απορια εχω και εγω.αλλα για την μπροστα.για σιθητικους λογους εαν την βαλεις κατω απο τον καθρεφτη για να μπορει να βλεπει και μεσα σε καλη γωνια ,θα σου καλυπτει ενα σημαντικο μερος του μαπμπριζ και αισθητικα αλλα και λειτουργικα.οκ,δεν μπορουμε να τα θελουμε ολα.εαν το βαλεις πισω απο καθρεφτη λογικα δεν βλεπει στο εσωτερικο ετσι? επισης το θεμα να φαινεται σε παρκινγκ μοντ οτι εχεις καμερα στο αυτοκινητο,απο την μια ειναι αποτρεπτικο,απο την αλλη ξερει που ειναι,μπαινει μεσα και στην αρπαζει και κανει οτι θελει.ενω το αλλο συστημα,το τρικαμερο που αναφερουν,λογικα εχει κρυφες καμερες ,αν και δεν τον γνωριζω ,οποτε δεν θα ξερει ο ποντικος οτι τον τραβαει.το μειονεκτημα βεβαια ειναι οτι δεν τον αποτρεπει κιολας αφου δεν το ξερει.

φυσικα αυτες οι καμερες φτιαχτηκαν για αλλο σκοπο ,αλλα λεω να το συνδεσω και με την ζημια σε παρκινγκ μοντ που γινεται πολλες φορες και εξω απο κατι ζωα που δεν ξερουν να παρκαρουν.

εμενα δεν καλυπτει κατι γιατι στο opel astra ο καθρεφτης ειναι σε σημειο που καλυπτει οπως και να εχει το παρμπριζ οποτε μπηκε ακριβως απο κατω και βλεπω το καθρεφτη που ειναι τεραστιος και σε λαθος σημειο και οχι την dashcam. Δεν ειναι ομως μεγαλη και δεν εχει καμερα για το εσωτερικο. Πίσω δεν μπαινει απο κατω μπαινει και βλεπει το εσωτερικο γιατι ειναι ρυθμιζομενη η καμερα. Το τρικαμερο δεν εχει κρυφες, ειναι αναλογα με το τι παιρνεις. Υπαρχουν πλεον που βγαινει εξω η πισω πανω απο την πινακιδα οπως η καμερα για το παρκαρισμα. Ετσι την βαζω για την πισω πλευρα αλλα δεν το εχω ψαξει την εχω καιρο τωρα αυτην και δεν θα μπω σε διαδικασια να την αλλαξω.

Εφοσον ειναι πανω εχει επιλογη για παρκινγκ μοδε που ειναι σε πολυ χαμηλη καταναλωση και με το γινει καποιο impact αναλογα με την καμερ και τις ριθμυσεις μπορει ας πουμε να κρατησει video 3 lepta πριντ το impact και 3 λεπτά μετά. 

• Like 1
Δημοσ.

αρα παιδια αποτι καταλαβαινω οι καμερες αυτες σε παρκινγκ μοντ αρχιζουν να γραφουν μονο αν καποιος ερθει διπλα στο αυτοκινητο και αν το χτυπησει.

αν καποιος ειναι 1 μετρο πισω δεν τον πιανει ο αισθητηρας. και αν,το τραβαω τωρα ,απο το 1 μετρο πεταξει ενα υγρο ας πουμε δεν προκειται να ξυπνησει και να γραψει η καμερα.

Δημοσ.
2 minutes ago, mike15 said:

αρα παιδια αποτι καταλαβαινω οι καμερες αυτες σε παρκινγκ μοντ αρχιζουν να γραφουν μονο αν καποιος ερθει διπλα στο αυτοκινητο και αν το χτυπησει.

αν καποιος ειναι 1 μετρο πισω δεν τον πιανει ο αισθητηρας. και αν,το τραβαω τωρα ,απο το 1 μετρο πεταξει ενα υγρο ας πουμε δεν προκειται να ξυπνησει και να γραψει η καμερα.

ναι προφανως δεν εχει αισθητηρες με το impact λειτουργει (και το ποσο sensitive θα το βαλεις) δεν εχει radar οπως παλια που βαζαν μεσα στα αυτοκινητα εκεινο το ματσουκι-ματάκι.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, great είπε

ναι προφανως δεν εχει αισθητηρες με το impact λειτουργει (και το ποσο sensitive θα το βαλεις) δεν εχει radar οπως παλια που βαζαν μεσα στα αυτοκινητα εκεινο το ματσουκι-ματάκι.

αρα εαν θελω αυτο που γραφω ,παω για το τρικαμερο που υποθετω πιανει αυτην την κινηση σε αυτη την αποσταση.μιλαμε παλι για ενα καλο τρικαμερο.

Δημοσ.
2 minutes ago, mike15 said:

αρα εαν θελω αυτο που γραφω ,παω για το τρικαμερο που υποθετω πιανει αυτην την κινηση σε αυτη την αποσταση.μιλαμε παλι για ενα καλο τρικαμερο.

δεν ξερω με εχεις μπερδεψει λιγο. δικαμερο τρικαμερο δεν εχει σημασια αυτο θα ξυπνησει εαν το εχεις βαλει για να ξυπνησει γιατι εχει ριθμυσεις ποσο να περιμενει συμβαν (μια μερα 12 ωρες κτλ) θα το κανει οταν γινει καποιοι impact με το αυτοκινητο σου. Οσο πιο πολυ το εχεις στο parking mode τοσο ρουφαει μπαταρια. Εγω το εχω 24 ωρες με την λογικη οτι φευγω την επομενη μερα για δουλεια.

Δημοσ.

νομιζα οτι με καταλαβες.δεν θελω να το ρυθμιζω εγω ποτε θα ξυπναει.θελω να εχει αισθητηρα κινησης μολις καποιος-κατι πλησιασει στο 1 μετρο ,ωστε να ανοιξει και να τον καταγραψει.η' εαν το χτυπησει ας πουμε ,με μια πετρα η' ενα υγρο απο το 1 μετρο ,να ανοιξει παλι και να αρχισει να καταγραφει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...