andreas-d Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 2 ώρες πριν, mike15 είπε νομιζα οτι με καταλαβες.δεν θελω να το ρυθμιζω εγω ποτε θα ξυπναει.θελω να εχει αισθητηρα κινησης μολις καποιος-κατι πλησιασει στο 1 μετρο ,ωστε να ανοιξει και να τον καταγραψει.η' εαν το χτυπησει ας πουμε ,με μια πετρα η' ενα υγρο απο το 1 μετρο ,να ανοιξει παλι και να αρχισει να καταγραφει. Καλύτερα να κάνεις μία καλη μικτή ασφάλεια, γιατί στο τέλος θα αρρωστήσεις από την πολύ σκέψη μην πάθει κάτι το αυτοκίνητο.. 2
Black Demis Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 3 hours ago, andreas-d said: Καλύτερα να κάνεις μία καλη μικτή ασφάλεια, γιατί στο τέλος θα αρρωστήσεις από την πολύ σκέψη μην πάθει κάτι το αυτοκίνητο.. η οποία εχει απαλλαγη μεχρι καποιο σεβαστό ποσο 500 ευρω πχ..... το κουλο ειναι ακομη και να τον εχεις σε video τον αλλον να βαραει το αυτοκινιτο με πετρα..... αμεσα δεν κερδίζεις..... και μαλιστα μπορει να σε κανει μηνηση για παράνομη καταγραφη.... (σαν τον κλεφτη αν πας να τον δείρεις σε κανει μήνυσή για σωματική βλάβη) 2
great Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 12 hours ago, Black Demis said: τον αλλον να βαραει το αυτοκινιτο με πετρα..... αμεσα δεν κερδίζεις..... και μαλιστα μπορει να σε κανει μηνηση για παράνομη καταγραφη.... (σαν τον κλεφτη αν πας να τον δείρεις σε κανει μήνυσή για σωματική βλάβη) δεν παιζει αυτο, γιατι θα του την πεσει η δικια του ασφαλιστικη αφου θα την εχει πεσει η δικια σου με το video, ειναι point of leverage. θα του πουν σταματα εκανες μαμακια πληρωνε. Δεν υπαρχει παρανομη καταγραφη ετσι απλα, μονο αν το ανεβασεις στο public. 1
mike15 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 18 ώρες πριν, Black Demis είπε η οποία εχει απαλλαγη μεχρι καποιο σεβαστό ποσο 500 ευρω πχ..... το κουλο ειναι ακομη και να τον εχεις σε video τον αλλον να βαραει το αυτοκινιτο με πετρα..... αμεσα δεν κερδίζεις..... και μαλιστα μπορει να σε κανει μηνηση για παράνομη καταγραφη.... (σαν τον κλεφτη αν πας να τον δείρεις σε κανει μήνυσή για σωματική βλάβη) 5 ώρες πριν, great είπε δεν παιζει αυτο, γιατι θα του την πεσει η δικια του ασφαλιστικη αφου θα την εχει πεσει η δικια σου με το video, ειναι point of leverage. θα του πουν σταματα εκανες μαμακια πληρωνε. Δεν υπαρχει παρανομη καταγραφη ετσι απλα, μονο αν το ανεβασεις στο public. με προλαβες για την μικτη,εχεις δικιο,και οι ασφαλιστικες την εβαλαν την απαλλαγη και γιατι ξερουν αυτες τις περιπτωσεις αλλα και την περιπτωση να κανεις κατι μονος σου αν και ο πραγματογνωμων θα ξερει. αυτο με την παρανομη καταγραφη και τα προσωπικα δεδομενα τελικα οι νομικοι του κοσμου αυτο που θελουν ειναι να αρχισουμε τις αντεκδικησεις και τα ζβερκωματα γιατι με τον νομο δεν βρισκεις ακρη με τα εμποδια που βαζει.αλλα και ετσι πλαι μπλεκεις με αλλα μετα. great εχεις δικιο το εχω ψαξει και εγω,ειναι παρανομη μονο εαν ανακοινωθει δημοσια. 1
Black Demis Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 4 hours ago, mike15 said: με προλαβες για την μικτη,εχεις δικιο,και οι ασφαλιστικες την εβαλαν την απαλλαγη και γιατι ξερουν αυτες τις περιπτωσεις αλλα και την περιπτωση να κανεις κατι μονος σου αν και ο πραγματογνωμων θα ξερει. αυτο με την παρανομη καταγραφη και τα προσωπικα δεδομενα τελικα οι νομικοι του κοσμου αυτο που θελουν ειναι να αρχισουμε τις αντεκδικησεις και τα ζβερκωματα γιατι με τον νομο δεν βρισκεις ακρη με τα εμποδια που βαζει.αλλα και ετσι πλαι μπλεκεις με αλλα μετα. great εχεις δικιο το εχω ψαξει και εγω,ειναι παρανομη μονο εαν ανακοινωθει δημοσια. σε τετοιες περιπτώσεις αν εχεις καταγραφή μόνο με δίκη και μετά απο πολλαααααα χρονια και όταν θα βρεις το δίκαιο τους...... video σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο ένα πρόγαμα μπορουν να κανουν βλεπεις ποιος ειναι πας και τον κάνεις καλοκαιρινό να μην μπορεις να περπατήσει για τον επόμενο χρόνο (καποια στηγμη στο παρελθόν δυστιχος χρειάστηκε να προβώ σε τέτοιες κινήσεις) 9 hours ago, great said: δεν παιζει αυτο, γιατι θα του την πεσει η δικια του ασφαλιστικη αφου θα την εχει πεσει η δικια σου με το video, ειναι point of leverage. θα του πουν σταματα εκανες μαμακια πληρωνε. Δεν υπαρχει παρανομη καταγραφη ετσι απλα, μονο αν το ανεβασεις στο public. και που θα καταλήξουν.... εσυ θα εχεις δικη πανω σου για παράνομη καταγραφή και ο άλλος απλά θα παραδεχθεί στην ασφαλιστική και δεν θα πληρώσει φράγκο και εσενα θα σε τραβολογουν.......
mike15 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 2 ώρες πριν, Black Demis είπε σε τετοιες περιπτώσεις αν εχεις καταγραφή μόνο με δίκη και μετά απο πολλαααααα χρονια και όταν θα βρεις το δίκαιο τους...... video σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο ένα πρόγαμα μπορουν να κανουν βλεπεις ποιος ειναι πας και τον κάνεις καλοκαιρινό να μην μπορεις να περπατήσει για τον επόμενο χρόνο (καποια στηγμη στο παρελθόν δυστιχος χρειάστηκε να προβώ σε τέτοιες κινήσεις) και πας μετα για βιαιοπραγια αν σου κανει μυνηση.στο φαυλος κυκλος ειναι.οχι βλεπεις ποιος ειναι και του κανεις την ιδια ζημια,απαντηση.και αφηνεις τον αλλο να ερθει να σου την πεσει ,τον ζβερκωνεις και με τον νομο γιατι εισαι σε αμυνα.προσεκτικα ομως γιατι αν παθει ζημια ,εκεινον θα δικαιωσει παλι.θελει ξυπνο χειρισμο ,εμπειρια σαυτα.. ομως δεν πας και καθολου νομικα.οπως ειπε ο φιλος το χρησιμοποιεις εκβιαστικα και τον αναγκαζεις να φοβηθει με μυνηση και να πληρωσει την ζημια και κατι παραπανω για αποζημιωση. αν δεν μασησει τοτε πας στον ρπωτο τροπο.αυτος δνε προκειται να παει νομικα ,να σε μυνησει γιατι ποτε δεν ξερει τι θα γινει . 2 ώρες πριν, Black Demis είπε και που θα καταλήξουν.... εσυ θα εχεις δικη πανω σου για παράνομη καταγραφή και ο άλλος απλά θα παραδεχθεί στην ασφαλιστική και δεν θα πληρώσει φράγκο και εσενα θα σε τραβολογουν....... μα δεν ειναι παρανομη αν δεν την ανακοινωσεις καπου.ολοι τραβανε με κινητα τωρα.αν το παρουσιασεις δημοσια σε καποιο σοσιαλ η' μεσο τοτε ειναι παρανομο.για ιιδωτικη χρηση δεν ειναι.απλα θα του πουν εχουμε βιντεο,το δειχνεις σε εκεινον η' την ασφαλιστικη και μετα κανουν πισω .θεωρειται αποδεικτκο στοιχειο.τωρα ειναι στην κριση του νομου αν θα το δεχτει η' οχι.ξερεις ομως ποιος το εκανε,αξια ανεκτιμητη. 1
Black Demis Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 23 minutes ago, mike15 said: και πας μετα για βιαιοπραγια αν σου κανει μυνηση.στο φαυλος κυκλος ειναι.οχι βλεπεις ποιος ειναι και του κανεις την ιδια ζημια,απαντηση.και αφηνεις τον αλλο να ερθει να σου την πεσει ,τον ζβερκωνεις και με τον νομο γιατι εισαι σε αμυνα.προσεκτικα ομως γιατι αν παθει ζημια ,εκεινον θα δικαιωσει παλι.θελει ξυπνο χειρισμο ,εμπειρια σαυτα.. ομως δεν πας και καθολου νομικα.οπως ειπε ο φιλος το χρησιμοποιεις εκβιαστικα και τον αναγκαζεις να φοβηθει με μυνηση και να πληρωσει την ζημια και κατι παραπανω για αποζημιωση. αν δεν μασησει τοτε πας στον ρπωτο τροπο.αυτος δνε προκειται να παει νομικα ,να σε μυνησει γιατι ποτε δεν ξερει τι θα γινει . μα δεν ειναι παρανομη αν δεν την ανακοινωσεις καπου.ολοι τραβανε με κινητα τωρα.αν το παρουσιασεις δημοσια σε καποιο σοσιαλ η' μεσο τοτε ειναι παρανομο.για ιιδωτικη χρηση δεν ειναι.απλα θα του πουν εχουμε βιντεο,το δειχνεις σε εκεινον η' την ασφαλιστικη και μετα κανουν πισω .θεωρειται αποδεικτκο στοιχειο.τωρα ειναι στην κριση του νομου αν θα το δεχτει η' οχι.ξερεις ομως ποιος το εκανε,αξια ανεκτιμητη. δεν ειναι μεχρι να πει ο αλλος δεν θελω να με εχεις σε video (έχει δικαίωμα) και μετά καλα ξεμπερδέματα...... η ασφαλιστικη το μονο που μπορει να κανει ειναι να πισει τον πελατη... αν πελατης πει οχι τελείωσε το θέμα μόνο το δικαστήριο μπορει να κανει κατι (με οτι σνεπαγεται αυτο χρονικά και οτι αφορα την ταλαιπωρία) μεχρι να βγει νομος σχετικα με καμερες δεν θα αλλαξει πρακτικα τπτ..... και για να βγει νομος θα πρέπει να αλλαξει συνταγμα στην περιπτοση της ελλαδα (Σχετικά με προσωπικά δεδομένα)
great Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 10 hours ago, Black Demis said: δεν ειναι μεχρι να πει ο αλλος δεν θελω να με εχεις σε video (έχει δικαίωμα) και μετά καλα ξεμπερδέματα...... η ασφαλιστικη το μονο που μπορει να κανει ειναι να πισει τον πελατη... αν πελατης πει οχι τελείωσε το θέμα μόνο το δικαστήριο μπορει να κανει κατι (με οτι σνεπαγεται αυτο χρονικά και οτι αφορα την ταλαιπωρία) ο πελάτης δεν θα πει οχι, μετα δεν θα τον ασφαλισει η εταιρεια κτλ, δεν μπορει να πει οχι διοτι το δικαστηριο καποια στιγμη θα το δεχτει, παιδια αμετρητα τα παραδειγματα, μην το παμε εκει ΜΑΤΙ, ΤΕΜΠΗ, ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ, κανεις δεν γυρναει να πει ααα οχι δεν δεχομαι το video που δειχνει να ακουμπαω το κοριτσακι, δεν εδωσα συγκαταθεση να δειχνει η καμερα τον δρομο. Ευτηχως λιγο εχει επέλθει η ισορροπία απο παλιά
Black Demis Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 6 hours ago, great said: ο πελάτης δεν θα πει οχι, μετα δεν θα τον ασφαλισει η εταιρεια κτλ, δεν μπορει να πει οχι διοτι το δικαστηριο καποια στιγμη θα το δεχτει, παιδια αμετρητα τα παραδειγματα, μην το παμε εκει ΜΑΤΙ, ΤΕΜΠΗ, ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ, κανεις δεν γυρναει να πει ααα οχι δεν δεχομαι το video που δειχνει να ακουμπαω το κοριτσακι, δεν εδωσα συγκαταθεση να δειχνει η καμερα τον δρομο. Ευτηχως λιγο εχει επέλθει η ισορροπία απο παλιά Μία χαρά μπορεί να πει όχι καθος έχω και προσωπική περίπτωση που το τράβηξαν όσο δεν πάει. Στα σοβαρά το δικαστήριο λει πάντα ναι σε μικρό πράγματα πάντα λει όχι, και αυτό θα αλλάξει μόνο όταν αλλάξει το σύνταγμα
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Στις 22/4/2025 στις 7:17 ΜΜ, andreas-d είπε Καλύτερα να κάνεις μία καλη μικτή ασφάλεια, γιατί στο τέλος θα αρρωστήσεις από την πολύ σκέψη μην πάθει κάτι το αυτοκίνητο.. Με τετοιες απαλλαγες ειναι μια κοροϊδία
andreas-d Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Με τετοιες απαλλαγες ειναι μια κοροϊδία Εντάξει ξέρω στην Ελλάδα έχετε αλλεργία στις ασφάλειες.. Και όταν έρχεται το κακό κλαίτε.. Επεξ/σία 24 Απριλίου από andreas-d 1
Black Demis Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 8 minutes ago, andreas-d said: Εντάξει ξέρω στην Ελλάδα έχετε αλλεργία στις ασφάλειες.. Και όταν έρχεται το κακό κλαίτε.. και που της πληρώνουμε χρυσό τι αλλάζει? εγω πάντα ακομη και στ χερπια πληρώνω μικτή... 4 φορες τους χρειάστηκα της 2 βρήκαν δικαιολογια απέφυγαν το ποσο με κολακια.... την μια μου έβγαλαν την ψυχή και την μια ήθελαν δεν ήθελαν το περασαν (ηταν ολική) 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 34 λεπτά πριν, andreas-d είπε Εντάξει ξέρω στην Ελλάδα έχετε αλλεργία στις ασφάλειες.. Και όταν έρχεται το κακό κλαίτε.. Εγω δεν μπορω να ασφαλισω την οροφη μου στο αμαξι ποιος εχει αλλεργια? 1
mike15 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 17 ώρες πριν, andreas-d είπε Εντάξει ξέρω στην Ελλάδα έχετε αλλεργία στις ασφάλειες.. Και όταν έρχεται το κακό κλαίτε.. γιατι ειναι παγαποντηδες,εχουν αλλεργια οταν ειναι να πληρωσουν. 2
great Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 23 hours ago, Black Demis said: Μία χαρά μπορεί να πει όχι καθος έχω και προσωπική περίπτωση που το τράβηξαν όσο δεν πάει. Στα σοβαρά το δικαστήριο λει πάντα ναι σε μικρό πράγματα πάντα λει όχι, και αυτό θα αλλάξει μόνο όταν αλλάξει το σύνταγμα Η ξεφτίλα που λέμε https://www.protothema.gr/greece/article/1630533/gonios-mou-ekane-minusi-giati-edeixa-to-prosopo-tou-paidiou-se-video-leei-o-gios-tis-85hronis-pou-tis-petaxan-varelota/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα