daniel's_saving_grace Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 ...μπορείτε να ακολουθήσετε τη συμβουλή που κυκλοφορεί στα περισσότερα ειδικά site και να πάρετε Seagate! Και ναι, θα έχετε έναν σκληρό που δονείται λιγότερο και δεν κάνει τον υψηλής συχνότητας ήχο περιστροφής που έχουν πχ οι Western Digital. Όμως... θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα άλλο (ηχητικό) πρόβλημα. Κάνουν αισθητά περισσότερο θόρυβο κατά τη διάρκεια ανάγνωσης ή εγγραφής. Οι WD είναι πραγματικά αθόρυβοι σε αυτό το σημείο. Επειδή έχω και από τις δύο μάρκες σκληρών, ίδιας γενιάς (τωρινής) στο (κατά τα άλλα) αθόρυβο PC μου και τους σύκγρινα όσο μπορούσα συμβουλεύω τα εξής (από άποψη θορύβου): --->Θέλετε να αφήνετε ανοιχτό το PC συνέχεια (πχ να κατεβάζει από P2P) και δε θέλετε να σας ενοχλεί; ---> Seagate --->Θέλετε ένα PC που να μην κάνει θόρυβο όσο δουλεύετε σε αυτό; ---> Western Digital
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 symfwnw me ta parapanw ... skeftomai vevaia thn agora enos seagate apla giati den eixa pote ws twra enan disko ayths ths etairias
Andrikkoui Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Einai kalos o Seagate an kai sto diko mou PC anevazei thermokrsia stous 50Vathmous kelsio to max kai den xerw giati.
Teoulas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Και ο maxtor που έχω δεν ακούγεται καθόλου που περιστρέφεται, αλλά ακούγεται (λίγο περισσότερο από τον WD) όταν κάνει seek. Προσωπικά προτιμώ να ακούω τις κεφαλές όταν δουλεύει ο δίσκος και όχι το μόνιμο θόρυβο της περιστροφής του WD.
unre@l Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 pedia o pio a8orivos diskos kai gia peristrofi kai gia anagnosi/eggrafi einai o Barracuda IV! einai pragmatika a8oruvos!! Ama enas mou vrei pio a8oruvo apo auton tou dino to PC mou. sovara tora!!xaxax
GothicCrusader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Πάντως σε εμένα ο seagate είναι και σε seek περισσότερο αθόρυβος από τον wdd. Μάλλον θα εξαρτάται από τα συγκεκριμένα μοντέλα. Κατά τα άλλα top choices: - Barracuda IV ή - samsung στο σακί :wink:
chr_nikol Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 o maxtor ti sas lei??? kseri kanis perisotera gia ixitikes ikanotites tu???
Alex_gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Exw 2 seagate sata 160gb se raid0 kai einai entelws athorivoi, den anebazoun thermokrasia kai sto seek apla den akougontai... sto seek sigekrimena den tous exw akousei pote...kai to pc einai athorivo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.