Προς το περιεχόμενο

Mag250-linux


TasosCosworth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω ένα tv box mag250 το οποίο έχει λειτουργικό linux από ότι ξέρω, και έχω ένα θέμα  με την προβολή ενώ υπάρχει ήχος δεν υπάρχει εικόνα σε κάποια κανάλια ,ενω σε άλλο ίδιο mag δεν έχει κάποιο πρόβλημα μετάδοσής ... ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το προβλημα "δεν βλεπω εικονα αλλα ακουω ηχο" φταιει το οτι το εκαστοτε stream χρησιμοποιει ενα audio codec που υποστηριζεται απο το mag και ταυτοχρονα ενα video codec που δεν υποστηριζεται. Μπορει πχ να υποστηριζει h264 αλλα οχι h265.

Για το "εχει λειτουργικο linux" δεν μπορει να γινει κατι, γιατι ειναι εξισου κλειδωμενο με ενα αλλο device-specific λειτουργικο που δεν ειναι, πχ το webos της lg ή το tizen os της samsung. Δεν υπαρχει προσβαση σε αυτο και δεν υπαρχει και τροπος αλλαγης των οσων υποστηριζει ηδη.

Imho, το οτι ολα αυτα τα mag εχουνε λινουξ και οχι κατι αλλο ειναι επειδη οι κατασκευαστες τους δεν θελανε να δωσουν λεφτα για αδειες κλπ, οποτε στησανε κατι που μονο οι ιδιοι ξερουν τι περιεχει ακριβως... και μετα σταματησαν να το υποστηριζουν. Γιαυτο τα οποια προβληματα των mag δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με το λινουξ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...