Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ενας φιλος μου θελει να αγορασει μια 6600M απο το aliexpress και δεν ειμαι σιγουρος αν ρουφηξει τελωνειο. Εχει παρει κανενας μετα απο κατι αλλαγες που ειχανε κανει γυρω στο 2021?!? (δεν θυμαμαι ποτε). Παλιοτερα επαιρνα πολλα κομματια απο ali και ebay (2017-19) και δεν ετυχε να φαω τελεωνειο αλλα τωρα με ΦΠΑ που εβαλαν ακουσα ειναι πιο δυσκολο να πεσει. Εχει αγορασει καποιος προσφατα και να μας πει την εμπειρια του;

Δημοσ.
Στις 31/1/2023 στις 4:43 ΜΜ, gorg45 είπε

Καλησπέρα παιδιά, ενας φιλος μου θελει να αγορασει μια 6600M απο το aliexpress και δεν ειμαι σιγουρος αν ρουφηξει τελωνειο. Εχει παρει κανενας μετα απο κατι αλλαγες που ειχανε κανει γυρω στο 2021?!? (δεν θυμαμαι ποτε). Παλιοτερα επαιρνα πολλα κομματια απο ali και ebay (2017-19) και δεν ετυχε να φαω τελεωνειο αλλα τωρα με ΦΠΑ που εβαλαν ακουσα ειναι πιο δυσκολο να πεσει. Εχει αγορασει καποιος προσφατα και να μας πει την εμπειρια του;

πιθανοτερο να πεσει συνεφο το τελωνειο αναλογα με ποιον τροπο επελεξες να αποσταλει, τωρα αν την στειλουν απο ευρωπαικη αποθηκη ΕΕ μπορει και να περασει ετσι αλλα μου εχει τυχη να μου ζητησουν απο ευρωπαικη αποθηκη το αρχικο παραστατικο πληρωμης στο αλι εξπρεσ και να πληρωσω τα σχετικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...