Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, johnmlrs είπε

Δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα με το F4 GT αλλά μετά το Realme Gt master edition που είχα θα προτιμούσα πάλι realme γιατί έχει ελαφρύ λογισμικό και μου άρεσε.Ούτε κολλήματα ούτε τίποτα.

Πάντως εκεί που ήθελες ένα  midrange κινητό με 300€ τώρα θές 370-400€,απίστευτο!!!!

ρε φιλε... το να υποστηριζει καποιος οτι θα εχει κολληματα κινητο των 420 ευρω με 8gen 1 cpu (f4 gt) απλα γιατι εχει μιουι ειναι το λιγοτερο παραπληροφορηση

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GATE123 είπε

Όταν πας σε κάτι άλλο λογικό είναι να μην έχει αυτα που ήξερες .

Πολύ σωστά.

Όμως η δυνατότητα του root μέχρι τώρα ήταν μια σχετικά εύκολη διαδικασία, που σε άφηνε να κάνεις πολύ καλύτερη διαχείριση του τηλεφώνου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmlrs είπε

Πάντως εκεί που ήθελες ένα  midrange κινητό με 300€ τώρα θές 370-400€,απίστευτο!!!!

Η αληθεια ειναι οτι ξανα-ανεβηκαν κ στα midrange οι τιμες ειδικα το τελευταιο μήνα μετα την πρωτοχρονιά κ αρκετα δεν ειναι και αμεσα διαθεσιμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefta_yparxoun είπε

Πολύ σωστά.

Όμως η δυνατότητα του root μέχρι τώρα ήταν μια σχετικά εύκολη διαδικασία, που σε άφηνε να κάνεις πολύ καλύτερη διαχείριση του τηλεφώνου

Η διαδικασία του ρουταρισματος είναι γιαυτους που ασχολούνται.

Τώρα στα καινούρια τηλέφωνα δεν χρειάζεται.

Υπάρχουν λύσεις.

Οι περισσότεροι πλέον που κάνουν root είναι αυτοί που έχουν Xiaomi.

Τώρα να πάρεις καινούργιο κινητό και να το ρουταρης για μία δύο δουλειές που θα κάνεις εεε δεν λέει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Donalhioy είπε

ρε φιλε... το να υποστηριζει καποιος οτι θα εχει κολληματα κινητο των 420 ευρω με 8gen 1 cpu (f4 gt) απλα γιατι εχει μιουι ειναι το λιγοτερο παραπληροφορηση

1 ώρα πριν, Donalhioy είπε

Λάθος διατύπωση,αν αναφέρεσε σε εμένα..Φυσικά και δεν θα κολλάει.Μια χαρά είναι η miui.Θέμα συνήθειας είναι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...