Προς το περιεχόμενο

Το Netflix διευκρινίζει τι θα ισχύει πλέον για όσους διαμοιράζονται μια συνδρομή του


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

51 λεπτά πριν, d4mage είπε

Τα έχεις κάνει όλα τριμπού@δελο.

Ποιο Bloomberg κάνει κουμάντο και σε ποια εταιρεία; Τι λες; Το Bloomberg και το κάθε Bloomberg μετέφερε τα όσα απαντήθηκαν από μια σειρά ερωτήσεων κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Για ποια διαστρέβλωση μιλάς;

Δε μίλησα για διαστρέβλωση, μίλησα για content creation των ΜΜΕ βάσει αυτών που πουλάνε, και πουλάει πάντα το κράξιμο και η καταστροφολογία, οπότε εκεί θα εστιάσουν. Και ο κόσμος παντού απλά καταναλώνει αμάσητο ένα άρθρο, και σχολιάζει με βάση αυτό. Βέβαια την επόμενη μέρα θα διαβάσει ένα άλλο άρθρο, για το ίδιο θέμα, και θα σχολιάσει σα ζόμπι αυτό χωρίς να σκεφτεί. Και αυτό ακριβώς θέλουν όλα τα ενημερωτικά site, όσο "ποιοτικά" και αν είναι. 

Το πώς θα διοικηθεί και τί θα κάνει η κάθε εταιρεία αφορά εκείνην, αυτό λέω. ΑΝ χρεοκοπήσει από τις λάθος επιλογές τις, τόσο το καλύτερο για τα ΜΜΕ γιατί θα έχουν να γράφουν για 5 μήνες. 

Μην διαστρεβλώνεις εσύ τα λεγόμενά μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

40 λεπτά πριν, NewGascp είπε

Το πιο εύστοχο σχόλιο που διάβασα. Προσωπικά "χαλάστηκα" εδώ και καιρό, πάνω από ένα χρόνο, που άρχισε να λέει αυτές τις aνοησίες το Netflix και το έκοψα, (έφυγα από την ομάδα δηλαδή) και δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που το έκανα. Δεν θα αναφερθώ ούτε σε ανταγωνισμό, ούτε στον "θείο", το μόνο που θα πω είναι, τι νομίζουν ότι έχουν στα χέρια τους ; την κότα που γεννάει "χρυσά αυγά" και την πασάρουν όσο θέλουν ; ναι θα πει κάποιος, οκ θα πω εγώ, σας έχω κόψει ήδη.

Εγω το χρησιμοποιω για πολυ συγκεκριμενες σειρες,τις οποιες βλεπω και ξαναβλεπω.
Δε με χαλαει το τι βλακειες λενε,δεν υπαρχει λογος να το παιρνουμε προσωπικα.

Ας τους να νομιζουν οτι θελουν..
Για σενα ηταν η αφορμη για να το κοψεις,προφανως,οχι ομως ο λογος.

 

42 λεπτά πριν, dkmaster είπε

Μα σε κάθε θέμα για το Netflix το ίδιο γίνεται από τα ίδια άτομα. Ανακοινώνονται αυξήσεις Αμερική, "θα το κόψω". Ανακοινώνονται κοψίματα σειρών "θα το κόψω"... και συνήθως είναι τα ίδια άτομα. Ε κόψτε το να χαλαρώσετε.

Και ειναι και ατομα που πληρωνουν 4 ευρω για 4 συσκευες :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, d4mage είπε

Ο προϋπολογισμός ανάλογα με το μικρό ή μεγάλο κοινό ήταν για να δικαιολογήσει η Netflix την πράξη της. Το αν οι θεατές μένουν με αμφιβολίες ύστερα από τις ακυρώσεις των σειρών είναι επειδή έχει εξακριβωθεί πως κάτι τέτοιο συμβαίνει. Δεν ισχύει πως σταμάτησαν αρκετές σειρές οι οποίες μάλιστα ήταν πολλά υποσχόμενες; ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!

Η Netflix υπολογίζει τις σειρές με βάση το πόσο γρήγορα γρήγορα κινούνται οι προβολές και πόσο γρήγορα τις τελειώνουν. Αμέτρητος κόσμος βλέπει ταυτόχρονα 2-3-4 σειρές οπότε τελειώνει ότι βλέπει και συνεχίζει στο επόμενο. Εάν όλος αυτός ο κόσμος δεν πατήσει άμεσα για προβολή η Netflix θα θεωρήσει πως δεν έχει απήχηση, ενώ ο κόσμος δεν προλαβαίνει να τα βλέπει όλα.

Αμέτρητοι άνθρωποι πάλι βλέπουν μια σειρά με βάση να έχουν βγει 2 seasons τουλάχιστον. Που σημαίνει ότι η προβολή θα γίνει πολύ μετά, έτσι υπάρχει πιθανότητα η Netflix να μην βγάλει άλλη σεζόν επειδή δεν πιάνει τα νούμερο που θέλει ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Ακόμα και αν το Netflix έχει τόσο άχρηστους οικονομικούς αναλυτές, που εμείς εδώ τους πατάμε κάτω, και κρίνουν αυτοί οι άσχετοι λοιπόν ότι μία σειρά ΠΡΕΠΕΙ να κοπεί, ενώ ο Μπάμπης από insomnia ή ο Joe από Tenessee κρίνει ότι δεν άξιζε να κοπεί, που είναι το πρόβλημα? 

Είναι μία λάθος επιλογή του Netflix, που θα δούμε στην πορεία αν θα του στοιχήσει συνδρομητές ή όχι. Σωστά?

 

Γιατί το ΜΟΝΟ που τους ενδιαφέρει, και πολύ καλά κάνουν, είναι η πελατειακή βάση. 

Αν εσύ γκρινιάζεις και πολύ καλά κάνεις επειδή σου κόψανε την αγαπημένη σου σειρά στις 3 σεζόν και όχι στις 17 που πιστεύεις ότι αξίζει, τί θα τους κάνεις? Νταντά? 

Αν έχεις λοιπόν την πυγμή κόψε τη συνδρομή σου (τη ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, όχι των 4 φίλων σου), και στείλε τους email ότι την έκοψες επειδή έκρινες ότι κάνανε λάθος επιλογή. Μόνο τότε τους δείχνεις πρακτικά ότι έκαναν λάθος. Αλλιώς στα @@ τους. Έκοψαν μία ακόμα σειρά υψηλού budget, και τα πελατάκια τους συνεχίζουν τη συνδρομή τους, ΜΑΓΚΙΑ.

Όσο δεν το κάνεις, εσύ και όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ένας ΓΕΛΟΙΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ χωρίς κανένα νόημα.

 

Και επειδή σε βλέπω λίγο αρπαγμένο προσωπικά μαζί μου, εγώ σταματάω εδώ την κουβέντα. 

Όπως είπα, αν ΟΝΤΩΣ υλοποιηθεί αυτό το μέτρο προσωπικά εγώ δεν θα το συνεχίζω γιατί ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεν αξίζει τα 14€, όπως ούτε για τον αδερφό μου. Για τη μάνα μου όμως, που το μόνο που κάνει είναι να πατάει ένα κουμπί και να γεμίζει την ώρα της, δεν θα το κόψουμε. 

Βλέπεις λοιπόν ότι από εμάς 14€ έπαιρνε, 14€ θα συνεχίσει να παίρνει. 

Έλα και πες μου τώρα στο δια ταύτα ποιός είναι μάγκας.. αυτοί, ή εμείς? 

Επεξ/σία από polaki
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, d4mage είπε

Α δηλαδή ο διαμοιρασμός δεν αφορά τους πάντες, αφορά μόνο την Ελληνική αγορά; Οι αυξήσεις δεν αφορούν το σύνολο της υπηρεσίας ανά τον κόσμο και αφορά μόνο την Ελλάδα;

 

 

Όπως πολύ σωστά είπες η Netflix προσπαθεί να διαφυλάξει τα συμφέροντα της, το ίδιο και ο κόσμος που την πληρώνει, επειδή ο κόσμος χωρίς Netflix μπορεί, η Netflix χωρίς κόσμο ΟΧΙ!

Προφανώς και θα κόψω την συνδρομή μου εάν εφαρμοστεί, εδώ δεν συζητάμε "το γιατί πληρώνουμε" άλλα "το τι πληρώνουμε" άσε τους λαϊκισμούς απέξω, με την ίδια λογική λαϊκίζεις και εσύ, μόνο που μπαίνεις με Log in σε ένα φόρουμ και απαντάς στους άλλους άσχετα με το αν συμφωνείς ή όχι. Βλέπεις η Netflix από εμάς ζει, εκτός εάν πιστεύεις πως οι εκατομμυριούχοι είναι οι περισσότεροι που πληρώνουν συνδρομές απ`ότι οι κοινοί θνητοί.

 

Σχετικά με το πρώτο, αναφέρθηκα σε κάποιον που είπε ότι έχει μπερδευτεί με τις ανακοινώσεις. Και ξαναλέω, κανένα μπέρδεμα. Το *μοναδικό* που αφορά την Ελληνική αγορά είναι αποκλειστικά και μόνο το σταμάτημα του διαμοιρασμού. Τίποτα άλλο, με δεδομένο ότι απτο 2019 ήταν η τελευταία φορά που έγινε η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή για Ελλάδα. Όλα μα όλα τα υπόλοιπα που έχουν αναφερθεί, δεν έχουν κάνει λόγο για Ελλάδα, και δεν εφαρμόστηκαν ποτέ Ελλάδα. Άρα μάθετε να εστιάζετε την προσοχή σας σε ότι πραγματικά μας αφορά, και όχι αν στην Ινδία θα έχουν δυνατότητα να βλέπουν και διαφημίσεις. 

 

Όσον αφορά στο δεύτερο σκέλος, ο λαϊκισμός έχει να κάνει με το ότι οι ίδιοι άνθρωποι που λένε "το netflix είναι σκουπίδι" κράζουν επειδή τελικά ναι, θα τους χαλάσει τη ζαχαρένια. Αφού είναι σκουπίδι, τί σας νοιάζει? Μην το πληρώσετε και τέλος. Τιμωρήστε τους έτσι. Τί το συζητάμε?

Και άλλες εταιρείες έχουν κάνει στο παρελθόν κωλοτούμπα επειδή ο κόσμος τους έδειξε χειροπιαστά ότι κάνανε λαλακία. Εμένα πχ τα Windows 8 με τα tiles με ξενέρωσαν τόσο, που πήγα σε mac (ήταν η πρώτη μου επαφή με macos, όταν ακόμα λεγόταν OSX) με ένα mac mini. Θεωρώ ότι έτσι ΕΔΕΙΞΑ τη διαφωνία μου (και όχι απλά ΕΙΠΑ τον πόνο μου λαϊκίστικα, σε ένα φόρουμ ανώνυμα) προς τη Microsoft, και ακόμα και όταν έκανε την κωλοτούμπα, εγώ ΔΕ γύρισα γιατί το macos με καλύπτει. 

Ας ακυρώσουμε λοιπόν όλοι όσοι δε συμφωνούμε τη συνδρομή μας, και καλή καρδιά. Τέλος. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

55 λεπτά πριν, andreww2211 είπε

Αν το χρησιμοποιεις και απ το κινητο με vpn? Ασε μας ρε netflix. 

Ναι, τί ακριβώς εννοείς ότι θα γίνει εκεί. 

Ξεκάθαρα λέει ότι ίσως χρειαστεί να γίνει επιβεβαίωση λογαριασμού για να επιτραπεί η πρόσβαση. 

Ε στο email σου ή στο κινητό σου θα έρθει η επιβεβαίωση. 

Που είναι το πρόβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδη αν το xiaomi stick της θειας, που μενει στα 50 μετρα, το φερνω και το συνδεω 1 φορα το μηνα στο wifi μου θα ειναι οκ αν καταλαβα καλα. Αν και ημουν ετοιμος να πληρωσω τα επιπλεον 3 ευρω για την παραπανω συνδεση οπως ειχαν πει στην αρχη.

Ενταξει τωρα ξεκινησε η περιοδος που νομιζουν οτι μπορουν να βγαλουν εξτρα χρηματα απο αυτο. Αλλα και αυτο σε 1/2 χρονια θα πιασει ταβανι, οποτε για να ευχαριστησουν την wall street και να εξαγορασουν λιγο χρονο θα αρχισουν να εξαγοραζουν η μια την αλλη, ισως σε 2-3 χρονια.

Επειτα θα αρχισουν να προσφερουν επιπλεον υπηρεσιες στην ιδια τιμη αλλα με διαφημισεις, το εχει ξεκινησει το prime με τα αθλητικα αλλα χωρις ads ακομα.

Επειτα θα πεσει το μπατζετ δημιουργιας οριτζιναλ περιεχομενου ενω φυσικα ολα αυτα τα χρονια θα ανεβαινει η συνδρομη.

Ετσι κρατας τα κορακια της wall street ευχαριστημενους και φυσικα αγνοεις τον πραγματικο χρηστη γιατι τι στο διαολο .....μας εχει αναγκη για την ψυχαγωγια του.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, almostsmart002 είπε

Δηλαδη αν το xiaomi stick της θειας, που μενει στα 50 μετρα, το φερνω και το συνδεω 1 φορα το μηνα στο wifi μου θα ειναι οκ αν καταλαβα καλα. Αν και ημουν ετοιμος να πληρωσω τα επιπλεον 3 ευρω για την παραπανω συνδεση οπως ειχαν πει στην αρχη.

 

Δηλαδή θα έμπαινες στη διαδικασια να παίρνεις το στικακι απο την θεια σου, να το συνδέεις στο wifi σου βαζοντας παλι κωδικους με το τηλεχειρηστηριο, να ανοιγεις το νετφλιξ και μετα να το επιστρέφεις πισω βαζοντας παλι κωδικους με το τηλεχειριστηριο;

Και αυτή η διαδικασία κάθε μήνα;;; Για για να γλίτωνες τι; 3€ το μήνα ή 36€ το χρόνο;

Οσο κάνει δηλαδη ένα φτηνό ζευγαρι παπουτσια... ή μια χαζομαρίτσα που μπορει να αγόραζες το καλοκαίρι στις διακοπές σου

Πραγματικά δεν εχω λογια. Ή εγω ειμαι πλούσιος ή κατι αντιλαμβανομαι λαθος

Επεξ/σία από nikos121
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, nikos121 είπε

Δηλαδή θα έμπαινες στη διαδικασια να παίρνεις το στικακι απο την θεια σου, να το συνδέεις στο wifi σου βαζοντας παλι κωδικους με το τηλεχειρηστηριο, να ανοιγεις το νετφλιξ και μετα να το επιστρέφεις πισω βαζοντας παλι κωδικους με το τηλεχειριστηριο;

Και αυτή η διαδικασία κάθε μήνα;;; Για για να γλίτωνες τι; 3€ το μήνα ή 36€ το χρόνο;

Οσο κάνει δηλαδη ένα φτηνό ζευγαρι παπουτσια... ή μια χαζομαρίτσα που μπορει να αγόραζες το καλοκαίρι στις διακοπές σου

Πραγματικά δεν εχω λογια. Ή εγω ειμαι πλούσιος ή κατι αντιλαμβανομαι λαθος

Συμφωνώ και επ αυξανω. Αντε πεισε την ότι αν βάλει την κάρτα της  δεν θα της κλέψουν τα λεφτά. 65+ δεν βγάζεις ακρη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 2/2/2023 στις 12:31 ΜΜ, ChatGTP είπε

Ποτέ δεν έδιναν "license για 4 άτομα" απλά έκαναν τα στραβά μάτια για να μεγαλώσει το κοινό τους.

4 ταυτόχρονες προβολές μου τις έδιναν για να βλέπω ταυτόχρονα εγώ από 4 διαφορετικές συσκευές; Χρειάζεται η πράγματι με τόσο αξιόλογο content 🤣

Στις 2/2/2023 στις 12:31 ΜΜ, ChatGTP είπε

Φίλε μου, ζεις το Λούφα και Παραλλαγή το original που έδειχνε τον στρατό στην χούντα; Ωραία τα φαντάστικα σενάρια, αλλά δεν παίζει στον μήνα να μην βρεθείς σπίτι σου :) Κι έτσι να είναι, first world problems, θα βάζεις κάναν κωδικό έξτρα για όσο είστε μακριά :) 

Μια χαρά γίνεται. Πέραν απ' το στρατό δεν είναι λίγοι και εκείνοι που κάνουν σεμινάρια και εκπαιδεύσεις μεγαλύτερες των 3 μηνών.

Γενικά netflix έχω ακόμα, διότι μέσα σε ένα site υπάρχει εύκολα και γρήγορα περιεχόμενο με υπότιτλους κτλ κτλ. Όσο οι ευκολίες μειώνονται, φυσικά θα μειωθεί και το ενδιαφέρον. Κάτι καλύτερο απ' την ελληνική τηλεόραση δηλαδή.

Στις 2/2/2023 στις 11:14 ΠΜ, StavrosD είπε

Θα είμαστε δηλαδή υπεύθυνοι για το τι κατεβάζουν άλλοι από το δίκτυό μας εν αγνοία μας;

Ναι;

Στις 2/2/2023 στις 3:51 ΜΜ, polaki είπε

Ναι, τί ακριβώς εννοείς ότι θα γίνει εκεί. 

Ξεκάθαρα λέει ότι ίσως χρειαστεί να γίνει επιβεβαίωση λογαριασμού για να επιτραπεί η πρόσβαση. 

Ε στο email σου ή στο κινητό σου θα έρθει η επιβεβαίωση. 

Που είναι το πρόβλημα?

Ότι πρέπει εγώ σαν χρήστης να το λύσω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, manolis940 είπε

Ναι;

Αν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για το τι κατεβάζουν άλλοι από το δίκτυό μας, μήπως πρέπει τότε να δίνουν και τους κωδικούς για την σύνδεση ώστε να μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί κανένα καλύτερο router με το οποίο να μπορούμε να βάλουμε κόφτες;

 

Απορία: Με το Cosmote WiFi Fon, παίρνει νέο IP όποιος συνδέεται στο router μας ή χρησιμοποιεί άλλο IP;

Επεξ/σία από StavrosD
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...