Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα τις αναρτήσεις σας και μόλις ακύρωσα το Αιγυπτιακό από φόβο μην μου μπλοκάρει το account. Θα το γυρίσω σε Πολωνικό στις 10/9 που λήγει το Αιγυπτιακό (πλήρωνα με τον μήνα).

Ερώτηση προς τους κλειδωμένους "Αιγύπτιους" :

Το account λειτουργεί στο Αmazon.com ή σε άλλα amazon π.χ Αmazon.pl, Αmazon.de κλπ ή είναι σε όλους τους ιστότοπους μπλοκαρισμένο ;

Επεξ/σία από yiankap
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, yiankap είπε

Ερώτηση προς τους κλειδωμένους "Αιγύπτιους" :

Το account λειτουργεί στο Αmazon.com ή σε άλλα amazon π.χ Αmazon.pl, Αmazon.de κλπ ή είναι σε όλους τους ιστότοπους μπλοκαρισμένο ;

Καλη ερωτηση, ευλογο και σημαντικο και απλο το ερωτημα, το ρωτησα και 'γω πιο πριν και απαντηση δεν πηρα, ειναι μυστικο 😋
(μονο απο τα συμφραζομενα φαινεται απο καποιον οτι κλειδωθηκε ο λογαριασμος του γενικα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλείδωσε και σ'εμένα, κοντεύω δυο χρόνια.

Ο λογαριασμός κλείδωσε παντού.

Από Πολωνία δουλεύει κανονικά?

Επεξ/σία από anaxx
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις μπήκα να τσεκάρω από περιέργεια (γιατί είχα να το ανοίξω κάνα χρόνο λόγω Stremio) και μέχρι στιγμής όλα καλά.

image.jpeg.564ce6adb728727212c3052506ae814d.jpeg

Δημοσ.

Είτε το κάνουν σταδιακά το ban είτε έγινε σε ορισμένους, κάτι το οποίο δε βγάζει και πολύ νόημα.Και εγώ συνεχίζω κανονικά με ετήσια ανανέωση Αίγυπτο αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει και στους υπόλοιπους.

Δημοσ.

oσοι φαγατε μπαν, ειχε γινει προσφατα ανανεωση της συνδρομης; προσπαθω να βρω ενα μοτιβο ποτε κανουν το μπαν. εικάζω μην κανουν το μπαν λιγο μετα την ανανεωση για να εχουν τσεπωσει τα λεφτα της ανανεωσης.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Εμένα ήταν μπλοκαρισμένος για λίγες μέρες και μπήκα χθες και δούλευε κανονικά... 🤷

Παίδες, επιβεβαιώνω! Μόλις συνδέθηκα και γω κανονικά! 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ήμουν κλειδωμένος σε όλους τους ιστότοπους της amazon (αν ρωτήθηκε δεν το κατάλαβα) και ξαφνικά τώρα που διάβασα τα μνμ σας, δοκίμασα να συνδεθώ και τελικά συνδέθηκα.

Στο τελευταίο email που μου έστειλαν, έλεγαν πως η κατάσταση είναι οριστική και να μην δοκιμάσω να κάνω κάτι παραπάνω γιατί δεν θα ευδοκιμήσει.

Από amazon.co.uk μου στείλανε το email, δεν δοκίμασα να συνδεθώ μην τυχόν και έχω θέμα.

Η ανανέωσή μου βέβαια θα γίνει σε 5 μέρες οπότε....

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

κι εγώ είχα λάβει email και είχαν κλειδώσει το account μου το Αιγυπτιακό(είχα φτιάξει ξεχωριστό μόνο για το prime). Χθες το πρωί δοκίμασα και έφτιαξα καινούριο Αιγυπτιακό prime πάλι με κάρτα Revolut και τώρα που είδα τα μηνύματα σας δοκίμασα να μπω στον "κλειδωμένο" μου λογαριασμό και μπήκε κανονικά. Τι κάνω τώρα; Ακυρώνω την καινούρια συνδρομή ή παίζει να είναι προσωρινό και να μας το ξανακλειδώσουν; 13 Απριλίου είχε γίνει η ανανέωση στον "κλειδωμένο" λογαριασμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από Γκίζα όλα καλά για την ώρα. Επόμενη ανανέωση (με revolut) 12/2025
Έχει νόημα λέτε να ακυρώσω τη συνδρομή προσωρινά μέχρι να δω τι γίνεται;

Επεξ/σία από wotanmetal
  • Haha 2
Δημοσ.

11 λεπτά πριν, souzerman2001 είπε

Καλημέρα παιδιά,

κι εγώ είχα λάβει email και είχαν κλειδώσει το account μου το Αιγυπτιακό(είχα φτιάξει ξεχωριστό μόνο για το prime). Χθες το πρωί δοκίμασα και έφτιαξα καινούριο Αιγυπτιακό prime πάλι με κάρτα Revolut και τώρα που είδα τα μηνύματα σας δοκίμασα να μπω στον "κλειδωμένο" μου λογαριασμό και μπήκε κανονικά. Τι κάνω τώρα; Ακυρώνω την καινούρια συνδρομή ή παίζει να είναι προσωρινό και να μας το ξανακλειδώσουν; 13 Απριλίου είχε γίνει η ανανέωση στον "κλειδωμένο" λογαριασμό.

Εγώ θα ακύρωνα την νέα συνδρομή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...