Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους είχα αγοράσει ένα κινητό από ένα κατάστημα στο κέντρο

δεν ξέρω αν πρέπει να πω όνομα πριν από περίπου ενάμισι χρόνο

το κινητό ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει το πήγα για εγγύηση και μου λένε ότι το κινητό είναι στραβό και έχει κόψη την μπαταριοτενια τους λέω ότι το κινητό δεν έχει πέσει πάθη τίποτα  στο μαγαζι η κοπέλα εβαλε  την οθόνη σε ένα τζαμι και όντως είναι στραβό μπορεί 1 χιλιοστό στη μια γωνια που δεν φαίνεται με το μάτι.  και μου λένε δεν καλύπτεται πια από εγγύηση αλλα μπορούν να το επισκευάσουν ok τους λέω πλήρωσα 35 ευρώ για επισκευή και το πήρα

2 μέρες μετά το κινητό έσβησε και δεν ανάβει πια τους το παο πίσω τους λέω το κινητό έσβησε και δεν ανάβει μου λέει η κοπέλα εκεί ναι επειδή ήταν στραβό μάλλον

της το δείχνω ότι στραβό δεν φαίνεται ούτε με το μάτι αν μονο το μέτρησης με κάνα "παχιμετρο" θα το δεις και τους λέω ότι μάλλον κάτι χαλάσανε στην επισκευή

μου λέει μπορώ να το στείλω να το δούνε και σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου λένε ότι έχει και ο επεξεργαστής και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι

στο google έχουν ένα σορό αξιολόγησης ότι δεν δέχονται πίσω κινητά για εγγύηση της οποιες δυστυχώς της είδα αργά

και σκέφτομαι να τους κάνω καταγγελία  τώρα αυτό που δεν ξέρω είναι πως γίνετε η καταγγελία και άμα κοστίζει τίποτα από μεριάς μου  και της γνώμες σας τη πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω το κινητό δεν ήταν πανάκριβο 230 ευρω και το 35αρι που μου πήρανε στην επισκευή.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, poulinos είπε

να μιλησεις με αντιπροσωπεια?

το κινητό τώρα αυτοί το ανοίξανε για να βάλουν την μπαταριοταινία θα το δεχτεί αυτό η αντιπροσωπεία?

Δημοσ.
1 minute ago, MenelaosTS said:

το κινητό τώρα αυτοί το ανοίξανε για να βάλουν την μπαταριοταινία θα το δεχτεί αυτό η αντιπροσωπεία?

αν ειναι εξουσιοδοτημενο τοτε ισως να βγει ακρη.αν ειναι το μαγαζακι της γειτονιας τοτε good luck ειδικα αμα φαινεται οτι εχει ανοιχτει

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, MenelaosTS είπε

το κινητό ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει το πήγα για εγγύηση και μου λένε ότι το κινητό είναι στραβό

Μπορει να μην επεσε,αλλα σιγουρα κατι του εκανες,ισως εκατσες πανω .
Μπορει να μην το βλεπεις,αλλα αν στραβωσει η μητρικη εστω και λιγο,συνηθως δε μπορεις να κανεις πολλα.

Εαν εχει γινει αυτο,δε θα σε καλυψει καμια εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Μπορει να μην επεσε,αλλα σιγουρα κατι του εκανες,ισως εκατσες πανω ..

Αυτό.

Δημοσ.

Κινητό στραβό κανένας κατασκευαστής δεν βάζει στο κουτί.Αφου είναι όντως στραβό όπως λες,τι εγγύηση περιμένεις?Δεν δικαιολογώ το μαγαζί αλλά δυστυχώς δεν θα σε καλύψει κανένας.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Κινητό στραβό κανένας κατασκευαστής δεν βάζει στο κουτί.Αφου είναι όντως στραβό όπως λες,τι εγγύηση περιμένεις?Δεν δικαιολογώ το μαγαζί αλλά δυστυχώς δεν θα σε καλύψει κανένας.

τη μλκ την έκανε το κατάστημα που

Α. Δεν το έστειλε αντιπροσωπία ωστε να απο εκεί να παίξει άκυρο ή επισκευή (παραεισαγωγή?)

Β. Δέχτηκαν να το επισκευάσουν χωρίς να τσεκάρουν την πλακέτα

Άρα στη χειρότερη παίρνει τα 35€ πίσω και τέλος , ή παίρνει κουπόνι περίπου ίσης αξίας μτχ ή και (μακάρι) νέο κινητό , θα δείξει

• Thanks 1
Δημοσ.

Το πας και σου λένε ότι το τηλέφωνο είναι στραβό και έχει κόψει ταινία.

Τους λες το κινητό δεν έχει πέσει ποτέ, δεν έχει πάθει τίποτα.

Σου αποδεινύουν ότι το τηλέφωνο είναι όντως στραβό. Συμφωνείς κι εσύ. Άρα έχεις πει ψέματα ότι το τηλέφωνο είναι άριστο.

Το μαγαζί τι φταίει για να του κάνεις καταγγελία? Εγώ δε καταλαβαίνω, αν θες μου εξηγείς.

Η δική μου πρόχειρη εκτίμηση είναι ότι ψάχνεις κάπου να τα ρίξεις για ένα τηλέφωνο που χάλασε στα χέρια σου. 

• Like 10
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο οσα εξιστορεις παντως, ειναι ξεκαθαρο οτι αν υπαρχει ενας αναξιοπιστος συνομιλητης αναμεσα σε εσενα και το μαγαζι, τοτε αυτος εισαι εσυ που τους πηγες στραβωμενο κινητο κι εκανες τον ανηξερο ζητωντας μαλιστα την εγγυηση. Ενα κινητο δε στραβωνει ετσι απλα. Πρεπει να φαει τσαμπουκα, καλο τσαμπουκα. Κι εσυ υποστηριζες στο μαγαζι οτι το κινητο ειναι...πενα, μεχρι που αυτοι σου αποδειξανε οτι δεν ειναι.

Το εντυπωσιακο, δε, εκει που η υπαλληλος θα ειπε απο μεσα της "αβυσος η ψυχη..." , ειναι πως ενω την πρωτη φορα σου ειχε αποδειξει οτι ειναι στραβο βαζοντας το σε τζαμι και προφανως το παραδεχθηκες (δε γινοταν κι αλλιως), εσυ, οταν ξαναπηγες εκει μετα απο 1-2 μερες αρχισες να το παιζεις παλι τρελιτσα οτι δεν ειναι στραβο... Ειδε κι αποειδε η καψερη κι εφτασε στο σημειο να βγαλει παχυμετρο , πριν την τρελανεις τελειως.

Και φυσικα το ερωτημα που τιθεται ειναι, γιατι 2/2 φορες επεμενες πως δεν ειναι στραβο ενω και το γνωριζες και στο αποδειξαν στα ματια σου;

Κι ολα αυτα , εχοντας ακουσει μονο τη δικη σου πλευρα. Αν ακουγαμε και του μαγαζιου θα μαθαιναμε κι αλλα ωραια. Απο μενα ειναι οχι. Πλερω το ξεχαρβαλωμενο κινητο που το πηγες στο μαγαζι για...αριστο και μετα το ξαναπηγες δευτερη φορα για...ξανα-αριστο.

ΥΓ. Επειδη ειμαι και λιγο ασχετος απο τις κατσαβιδιες σε κινητα, ας μου απαντησει καποιος που ξερει: Γινεται απο εναν αμπαλο τεχνικο, κατα τη διαρκεια επισκευης κινητου, να γινει καποιου ειδους αστοχια ωστε να καει ο επεξεργαστης στο επομενο bootαρισμα απο την επισκευη;

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

ΥΓ. Επειδη ειμαι και λιγο ασχετος απο τις κατσαβιδιες σε κινητα, ας μου απαντησει καποιος που ξερει: Γινεται απο εναν αμπαλο τεχνικο, κατα τη διαρκεια επισκευης κινητου, να γινει καποιου ειδους αστοχια ωστε να καει ο επεξεργαστης στο επομενο bootαρισμα απο την επισκευη;

Γινεται,αλλα εδω μιλαμε οτι ειναι στραβο το κινητο.

Δεν εκαναν αυτοι κατι,ειχε γινει,ή ηταν για να γινει κατι αλλο.

Τα υπολοιπα που λες ειναι ολοσωστα,ο φιλος πουλαει τρελιτσα.

1 ώρα πριν, korakios είπε

τη μλκ την έκανε το κατάστημα που

Α. Δεν το έστειλε αντιπροσωπία ωστε να απο εκεί να παίξει άκυρο ή επισκευή (παραεισαγωγή?)

Β. Δέχτηκαν να το επισκευάσουν χωρίς να τσεκάρουν την πλακέτα

Άρα στη χειρότερη παίρνει τα 35€ πίσω και τέλος , ή παίρνει κουπόνι περίπου ίσης αξίας μτχ ή και (μακάρι) νέο κινητό , θα δείξει

Αρχικα,διαβασε τι του ειπαν απο το καταστημα.

Κατα δευτερον,εαν δε γνωριζεις απο τετοια,καλο ειναι να μην εχεις γνωμη.

• Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, korakios είπε

μην ασχολείσαι ....

Εχεις καταλαβει οτι εισαι σε φορουμ,ετσι;
Και δε γινεται να γραφεις πραματα που δεν ισχυουν και να μην ασχοληθει καποιος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Εχεις καταλαβει οτι εισαι σε φορουμ,ετσι;

ναι , έχει την επιλογή αγνόησης την οποία εφαρμόζω μετά το ποστ

1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Και δε γινεται να γραφεις πραματα που δεν ισχυουν και να μην ασχοληθει καποιος.

το οτι δεν ισχύουν είναι δική σου υποκειμενική άποψη που δε με απασχολούσε μέχρι τώρα , αλλά με κουράζεις ,

καλή συνέχεια απο μένα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...