Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εξής απορία. Συνδέομαι από χώρο εργασίας σε προσωπικό υπολογιστή στο σπίτι μέσω anydesk. Στον προσωπικό υπολογιστή δε μου ζητάει επαλήθευση credential όταν κάνω είσοδο στο gmail απ' το σπίτι. Γιατί το κάνει όταν συνδέομαι με το anydesk; Εφόσον συνδεθώ στον προσωπικό υπολογιστή πλέον δε χρησιμοποιούνται τα data  από το router του σπιτιού;

@poulinos Πιστεύω να πόσταρα σε σωστό forum. Αν όχι ας μεταφερθεί 

Δημοσ.
59 minutes ago, gsisr said:

Έχω την εξής απορία. Συνδέομαι από χώρο εργασίας σε προσωπικό υπολογιστή στο σπίτι μέσω anydesk. Στον προσωπικό υπολογιστή δε μου ζητάει επαλήθευση credential όταν κάνω είσοδο στο gmail απ' το σπίτι. Γιατί το κάνει όταν συνδέομαι με το anydesk; Εφόσον συνδεθώ στον προσωπικό υπολογιστή πλέον δε χρησιμοποιούνται τα data  από το router του σπιτιού;

@poulinos Πιστεύω να πόσταρα σε σωστό forum. Αν όχι ας μεταφερθεί 

κανονικα δεν θα πρεπε να ζηταει αφου ειναι σαν να μπαινεις απο το σπιτι.εκτος αν με καποιο τροπο καταλαβαινει το gmail  οτι εκανες anydesk. θα το δοκιμαζα απο περιεργεια και με teamviewer

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ορισμένο όντως αυτό που λες; τί σημαίνει αυτό στη πράξη;

Επεξ/σία από gsisr
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, gsisr είπε

Είναι ορισμένο όντως αυτό που λες; τί σημαίνει αυτό στη πράξη;

Unattended access είναι όταν έχεις βάλει να μη χρειάζεται να πατήσει κάποιος accept connection όταν συνδέεσαι. Δεν βρήκα κάτι αλλά κι εγώ πιστεύω αυτό που είπε ο @poulinos ότι ο browser καταλαβαίνει την ύπαρξη του Anydesk και σου ζητάει credentials για λόγους ασφαλείας. Εγώ θα χαιρόμουν στη θέση σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 08/02/2023 at 10:10, clampro said:

Unattended access είναι όταν έχεις βάλει να μη χρειάζεται να πατήσει κάποιος accept connection όταν συνδέεσαι. Δεν βρήκα κάτι αλλά κι εγώ πιστεύω αυτό που είπε ο @poulinos ότι ο browser καταλαβαίνει την ύπαρξη του Anydesk και σου ζητάει credentials για λόγους ασφαλείας. Εγώ θα χαιρόμουν στη θέση σου.

ε ναι δεν στεκει.το πιο ευκολο ειναι να το κανει δοκιμη κατευθειαν.μπαινει μια χωρις anydesk. αν μπει κανει restart το pc και δοκιμαζει με anydesk. μετα παμε για δοκιμη με team viewer. δεν ξερω αν ειναι θεμα unattended υποχρεωτικα ή οχι.και αυτο μπορει να το κανει δοκιμη βεβαια. αν δεν ειναι unattended καποιες φορες πρεπει να πατησεις εσυ το ok οχι μονο για το accept αλλα νομιζω και για elevated access.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Παρατηρώ πως κάθε φορά που συνδέομαι με το anydesk στον υπολογιστή του σπιτιού και κλικαρω κάτι στα email μου μεταβάλλεται το network trafficing και του υπολογιστή του σπιτιού αλλά και του υπολογιστή απ' τον οποίο συνδέομαι. Εφόσον μιλάμε για δύο διαφορετικά δίκτυα και η λήψη των δεδομένων γίνεται από το wifi του σπιτιού γιατί μεταβάλλεται και το trafficing του υπολογιστή από τον οποίο συνδέομαι;

Δημοσ.
On 14/02/2023 at 12:01, gsisr said:

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Παρατηρώ πως κάθε φορά που συνδέομαι με το anydesk στον υπολογιστή του σπιτιού και κλικαρω κάτι στα email μου μεταβάλλεται το network trafficing και του υπολογιστή του σπιτιού αλλά και του υπολογιστή απ' τον οποίο συνδέομαι. Εφόσον μιλάμε για δύο διαφορετικά δίκτυα και η λήψη των δεδομένων γίνεται από το wifi του σπιτιού γιατί μεταβάλλεται και το trafficing του υπολογιστή από τον οποίο συνδέομαι;

αν καταλαβα καλα απο το χ pc μπαινεις στο x2 Pc στο οποιο ανοιγεις το email σου σωστα?οτι και να κανεις στο anydesk κινηση θα υπαρχει και στα 2 pc γιατι ειναι και τα 2 στο ιντερνετ.οταν ανοιγεις ενα email στο Pc του σπιτιου θα υπαρχει κινηση απο το Pc του σπιτιου προς το email και ταυτοχρονα κινηση απο το pc που χειριζεσαι προς το Pc που μπαινεις.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...