Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σας κατά καιρούς όταν παραγγέλνω από χώρες εκτός ΕΕ και έρχονται με ΕΛΤΑ κατά 95% η θα χαθεί η θαρρθει με καθυστέρηση Και έτσι χάνω τα λεφτά μου καθώς το alliexpress βλέπει από το trucking ότι έχει έρθει ελλαδα και δεν μου κάνει refund ... Τι μπορώ να κάνω;παιδιά γνωρίζει κανείς; Όσες φορές παίρνω τηλ τα ελτα Απλά μου λένε ότι έχει έρθει ελλαδα και ότι δεν παρακολουθείτε μετα από κεει Και να περιμένω....
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Εχεις καποιο αλλο προβλημα, το ποσοστο που αναφερεις ειναι εκτός πραγματικότητας, ουτε ενα στα εκατό δεν χάνω εγω.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GeorgeAnas είπε Καλησπέρα σας κατά καιρούς όταν παραγγέλνω από χώρες εκτός ΕΕ και έρχονται με ΕΛΤΑ κατά 95% η θα χαθεί η θαρρθει με καθυστέρηση Και έτσι χάνω τα λεφτά μου καθώς το alliexpress βλέπει από το trucking ότι έχει έρθει ελλαδα και δεν μου κάνει refund ... Τι μπορώ να κάνω;παιδιά γνωρίζει κανείς; Όσες φορές παίρνω τηλ τα ελτα Απλά μου λένε ότι έχει έρθει ελλαδα και ότι δεν παρακολουθείτε μετα από κεει Και να περιμένω.... Απο 100δες δεματα απο εξωτερικο , τα εχω παραλαβει ολα, δεν εχει καθει ουτε ενα. Το 95% που αναφερεις, εαν ειναι αληθες κι οχι υπερβολη , σημαινει προβλημα απο το τοπικο υποκαταστημα των ΕΛΤΑ εως το σπιτι σου. Ψαξε οτι και οποιον μπορει να εμπλεκεται στη διανομη , παραδοση, παραλαβη σε αυτα τα σημεια. Και δεν εννοω απαραιτητως το προσωπικο των ΕΛΤΑ. Επισης οταν λες οτι καθυστερουν απο το ali, διευκρινησε τι θεωρεις καθυστερηση για να ξερουμε για τι πραγμα μιλαμε. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από BackFromHell
ekrepali Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, GeorgeAnas είπε Τι μπορώ να κάνω;παιδιά γνωρίζει κανείς; Όσες φορές παίρνω τηλ τα ελτα Μικροδέματα με ΕΛΤΑ ναι έχουν καθυστέρηση αλλά δε μου έχει τύχει ποτέ να χαθεί κάτι, κι έχω δώσει εκατοντάδες παραγγελίες. Εκτός κι αν παραγγέλνεις από απατεώνες πωλητές όπου σου δίνουν ψεύτικο αριθμό tracking και δε σου στέλνουν τίποτα. Εγώ πλέον παραγγέλνω μόνο με Αliexpress Standard Shipping... έρχονται εκτελωνισμένα με courier (Speedex ή Γενική Ταχυδρομική)... παραλαβή σε 2 βδομάδες. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, GeorgeAnas είπε Καλησπέρα σας κατά καιρούς όταν παραγγέλνω από χώρες εκτός ΕΕ και έρχονται με ΕΛΤΑ κατά 95% η θα χαθεί η θαρρθει με καθυστέρηση Και έτσι χάνω τα λεφτά μου καθώς το alliexpress βλέπει από το trucking ότι έχει έρθει ελλαδα και δεν μου κάνει refund ... Τι μπορώ να κάνω;παιδιά γνωρίζει κανείς; Όσες φορές παίρνω τηλ τα ελτα Απλά μου λένε ότι έχει έρθει ελλαδα και ότι δεν παρακολουθείτε μετα από κεει Και να περιμένω.... Αν μένεις σε οικοδομή με αρκετούς ενοίκους έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι είτε κάποιος ένοικος σου τα κλέβει η κάποιος από κάποιο συνεργείο που έχει πρόσβαση, Και προσπάθησε να περνεις με tracking number από εδώ και πέρα ώστε αν δεν παραδώσει να μπορείς να πάρεις επιστροφή χρημάτων Επίσης το Aliexpress σε πακέτα χωρίς tracking αν ξεπεράσεις την ημερομηνία εκτιμώμενης άφιξης, πάντα δίνουν refund, τώρα αν έχεις κάνα λογαριασμό που στις 100 παραγγελίες στις 99 της έχεις βγάλει ότι δεν παρέλαβες, το βρίσκω απολύτως λογικό να σου αρνούνται επιστροφή χρημάτων, έχε υπόψη ότι ειδικά περιόδους γιορτών (είτε δικές μας, είτε δικές τους) μπορεί να έχεις καθυστέρηση και πάνω από μήνα από τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Τι να του κλέψει; Αφου το 99% έρχονται με ειδοποίηση και ταυτότητα για παραλαβή.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Τι να του κλέψει; Αφου το 99% έρχονται με ειδοποίηση και ταυτότητα για παραλαβή. Εγώ κατάλαβα λάθος, νόμιζα περνει χωρίς tracking, και έβλεπαν από το αριθμό αποστολής ότι απλά έφυγε από Κίνα και μετά κάναν τους "Κινέζους" Εφόσον έχεις tracking τι ακριβώς σου γράφουν τα tracking? Αντε να γίνει λάθος σε ένα πακέτο, αντε να γίνει σε 2 μετά από ένα σημείο μάλλον κάτι κάνεις λάθος εσύ, μήπως είσαι κάνας περίεργος που έχεις ψεύτικα όνομα σε σωστή διεύθυνση? Η γενικότερα είσαι σίγουρος ότι όλα τα Στοιχεία παράδοσης είναι σωστά? Επίσης ανάλογα πόσο "έξυπνοι" είναι οι ταχυδρομοι έχει τύχει να παρατήσει ο δικός μας και συστημένα(και όχι μόνο πακέτα αλλά και έγγραφα από συμβολαιογράφο) και καλά ενημερωνοντας κάποιον στο σπίτι, άσχετα που λόγο καλοκαιριού δεν ήταν κανένας στην οικοδομή και το φάκελο το βρήκαμε κατά τύχη στο κουτί με τα διαφημιστικά Ξες πόσες φορές έχω μαλώσει για πακέτα που παραδόθηκαν αλλά τελικά είχε υπογράψει ο ταχυδρόμος και ότι και καλά κάποιος του άνοιξε από το σπίτι και τα παρέλαβε αλλά ξέχασε να πάρει υπογραφή η ότι άλλη ιστορία του ερχόταν
Narayan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Αν οι παραγγελίες σου είναι από έναν συγκεκριμένο πωλητή, υπάρχει και το ενδεχόμενο το δέμα να περιέχει ένα αντικείμενο ευτελούς αξίας αντί αυτό που παράγγειλες και να βάζει επίτηδες λάθος διεύθυνση ώστε να φτάνει μεν Ελλάδα, αλλά να μην μπορούν να το παραδώσουν από τα ΕΛΤΑ. Σε δική μου περίπτωση, είχε γραμμένο σωστά το όνομα, την πόλη, την χώρα και το Τ.Κ., αλλά η διεύθυνση ήταν εντελώς άσχετη με αποτέλεσμα να μην έρχεται ειδοποίηση σπίτι. Το ανακάλυψα μόνο και μόνο επειδή με είχαν μάθει πλέον ονομαστικά στα ΕΛΤΑ της περιοχής και μου κρατούσαν όλα τα δέματα μαζί για να τα παραλάβω όταν περάσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 ρε παιδια ειναι αυτα τα trucking που μολις μπουν ελλαδα σταματανε εκει . ειναι τα free ειναι αυτου του τυπου
adversus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, GeorgeAnas είπε ρε παιδια ειναι αυτα τα trucking που μολις μπουν ελλαδα σταματανε εκει . ειναι τα free ειναι αυτου του τυπου Tα συγκεκριμένα tracking συνήθως φαίνονται στο site των Ελτα πάντως κανονικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, adversus είπε Tα συγκεκριμένα tracking συνήθως φαίνονται στο site των Ελτα πάντως κανονικά. το προσπαθησα και αυτο αλλα και παλι δε βγαζει κατι
adversus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Άρα σου βγάζει, όταν θα το έχουν όντως τα ΕΛΤΑ σκαναρισμένο θα το δεις να αλλάζει και στο tracking. Μη παίρνεις υπόψιν το τι σου λέει το tracking του Ali, εκεί μου είχε δείξει δέμα ότι σε 6 ημέρες ήταν έτοιμο για παράδοση απ'τα ΕΛΤΑ ενώ το παρέλαβα 2 μήνες μετά.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Παντως το history που παραθετεις πιο πανω με αποστολη απο ali/Ουγγαρια στις 11/1 δεν μπορεις να το πεις καθυστερημενο . Οτι ali περναει απο ΕΛΤΑ θελει γυρω στο μηνα και λιγο παραπανω συνηθως μεχρι την παραδοση.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, GeorgeAnas είπε το προσπαθησα και αυτο αλλα και παλι δε βγαζει κατι 2 ώρες πριν, adversus είπε Tα συγκεκριμένα tracking συνήθως φαίνονται στο site των Ελτα πάντως κανονικά. Δεν σταματανε σου απαντησε ο @adversus μολις μπει ελλαδα θα δεις την συνέχεια, σου εβαλε και εικόνα.
StamTheMan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Πιθανοτατα κατι δεν παει καλα,ειτε με τη διευθυνση σου,ειτε με τα στοιχεια σου. Δοκιμασε να τα στελνεις στο μαγαζι κανενος φιλου σου,να δεις τι γινεται. Αδυνατο να εχεις τετοιο ποσοστο απωλειας και να μην ειναι τοπικο το προβλημα,οχι απλα απιθανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα