tilaverboy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, sdikr είπε Αργούνε πολύ δυστήχως ή καλύτερα αργούσανε Μπορείς να τους ρωτήσεις, αλλιως μπορείς να πάρεις κάποια συσκευή που να μπορεί να κάνει το lan ασύρματο (το κάνουν κάποια access point) και να το συνδέσεις πχ στο κινητό ή σε κάποιον γείτονα ή να πάρεις ρουτερ 4G Να ρωτήσω κάτι αναρχικό; Υπάρχει δυνατότητα να συνδέσω το Lan με τον υπολογιστή να δώσω στον υπολογιστή hotspot και να μπορέσω να πάρει μέσω από εκεί internet; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2024 από tilaverboy
sdikr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 14 hours ago, tilaverboy said: Να ρωτήσω κάτι αναρχικό; Υπάρχει δυνατότητα να συνδέσω το Lan με τον υπολογιστή να δώσω στον υπολογιστή hotspot και να μπορέσω να πάρει μέσω από εκεί internet; Ναι μπορείς να κάνεις τον υπολογιστή bridge, μπορείς να βάλεις κάποια διανομή pfsense, μπορείς να τον κάνεις router, ακόμα και τα windows παρέχουν το sharing Πολλά μπορούν να γίνουν.
verylife78 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 12/6/2024 στις 8:27 ΠΜ, saltofx_v είπε πατας "επιπεδο λειτουργιας" και μετα "μερικο συνολο" και γραφει στηνοθονη "τιμολογιο".πατας μετρητα , μετα δινει αριθμο τιμολογιου και μετρητα.μετα δινεις το ποσο που θελεις να χρεωσεις και πατας το πληκτρο "καρτα"......ετσι μπορεις να χρεωσεις καρτα....για λεπτομερειες στον τεχνικο σου. δεν χρειαζεται αυτο που λες αφου μια χαρα δουλευε αυτο το πραγμα ... σημερα αποφασισε οτι αυτος ο τροπος ενω εστειλε κανονικα το ποσο στο POS στο τελος του Ζ εμφανισε μια εγγραφη ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙ και τα πηδηξε ολα, γιατι τωρα εμφανισε το ιδιο ποσο και στο Ζ και εμεις κοψαμε και τιμολογιο τι λετε να κανουμε?
RipCity Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας, Χρησιμοποιεί κάποιος την λύση της Cardlink All In One Retail? Είστε ικανοποιημένοι? Γνωρίζετε ποιον πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης χρησιμοποιεί για διαβίβαση των παραστατικών στην ΑΑΔΕ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
tryfos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Φίλε @arel βλέπω από προηγούμενες αναρτήσεις σου ότι έχεις το solo της sumup. Θυμάσαι πόσες περίπου μέρες έκαναν για να σ' το δηλώσουν στην ΑΑΔΕ; To έχω χωρίς ταμειακή. Αλλά δεν μπορώ να δω πουθενά το TID του, περιμένω απλώς να το δηλώσουν στην ΑΑΔΕ, για να μπορέσω να το δω από 'κει. ΥΓ: Άσχετο αλλά νομίζω έκανα βλακεία τελικά που πήρα το solo. Είμαι στα επαγγέλματα που δεν έχουν υποχρέωση για ταμειακή και παρασύρθηκα από τις καταστάσεις συμμόρφωσης της ΑΑΔΕ και πήρα το solo. Αλλά οι καταστάσεις αφορούν μόνο τη δυνατότητα διασύνδεσης με ταμειακές, όχι γενικά αν είναι κάποιο pos νόμιμο. Εάν γραφόμουν μόνο για το tap to pay (softpos λογικά) της sumup, δεν θα το δήλωναν κι αυτό αυτόματα; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2024 από tryfos
RipCity Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας, ακόμη στο περίμενε είμαι αφού η Cardlink, οπως μου είπε η Soft One, δεν έχει κάνει σωστά τη διαδικασία για να διασυνδεθεί με ERP το Α80 που έχω. Φυσικά δεν περίμενα τίποτα λιγότερο απ το να υπάρχει άγχος μέχρι τελευταία στιγμή. Μου πρότειναν μάλιστα να κάνω λογαριασμό στην Πειραιώς και να βάλω Epay που υποστηρίζεται….νωρις το θυμηθήκατε τους είπα. εχω εν τω μεταξύ την απορία αν έβαζα epay και πάλι δε θα έπρεπε να συνδέσω και το Α80 ή αν έχεις δυο POS αρκεί το ένα να διασυνδεθεί;
sdikr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 28 minutes ago, RipCity said: Καλησπέρα σας, ακόμη στο περίμενε είμαι αφού η Cardlink, οπως μου είπε η Soft One, δεν έχει κάνει σωστά τη διαδικασία για να διασυνδεθεί με ERP το Α80 που έχω. Φυσικά δεν περίμενα τίποτα λιγότερο απ το να υπάρχει άγχος μέχρι τελευταία στιγμή. Μου πρότειναν μάλιστα να κάνω λογαριασμό στην Πειραιώς και να βάλω Epay που υποστηρίζεται….νωρις το θυμηθήκατε τους είπα. εχω εν τω μεταξύ την απορία αν έβαζα epay και πάλι δε θα έπρεπε να συνδέσω και το Α80 ή αν έχεις δυο POS αρκεί το ένα να διασυνδεθεί; Κανονικά δουλεύει το Α80 με Cardlink Και Soft1, αυτό έχω στο γραφείο
RipCity Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 28 λεπτά πριν, sdikr είπε Κανονικά δουλεύει το Α80 με Cardlink Και Soft1, αυτό έχω στο γραφείο Ναι σόρι, γενικά ναι θα δουλεύει. Ειδικά με το πρόγραμμα GO Retail On Cloud δεν είναι ακόμα συμβατό μου είπαν από την ιδια την Soft1
sdikr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, RipCity said: Ναι σόρι, γενικά ναι θα δουλεύει. Ειδικά με το πρόγραμμα GO Retail On Cloud δεν είναι ακόμα συμβατό μου είπαν από την ιδια την Soft1 Οπότε δεν έχει να κάνει με την cardlink εδώ, το software δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπορέσει να δούλευει Οι Προμηθευτές Pos δεν θα αλλάξουν κάτι στον τρόπο που δουλεύουν ειδικά απο την στιγμή που δουλεύουν με άλλες λύσεις. Μάλλον έχουν θέμα να συνδεθούν με Local λύσεις που συνήθως είναι η cardlink, το epay a80 σε soft1 είναι μέσω Middleware όποτε μπορεί να κάνει εκεί σύνδεση απο το cloud εύκολα. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι επιλογές είναι λίγες, το σύνηθες είναι να ρωτάς αυτόν που σου παρέχει το λογισμικό με ποιους δουλεύει δοκιμασμένα και πας εκεί. Δεν μπορείς να αφήσεις pos που να μην είναι διασυνδεδεμένο, ειδικά αν περάσει και η προθεσμία για ERP Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από sdikr
anthonykleis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 καλημέρα! είχα ακολουθήσει τις οδηγίες για διασύνδεση μεσω ΦΗΜ ΑΑΔΕ για το ict220 αλλά τώρα δεν μπορώ να το γυρίσω σε ecr mode για να δέχεται χειροκίνητα το ποσό ; ξέρει κάποιος πως γίνεται;;
sdikr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 2 minutes ago, anthonykleis said: καλημέρα! είχα ακολουθήσει τις οδηγίες για διασύνδεση μεσω ΦΗΜ ΑΑΔΕ για το ict220 αλλά τώρα δεν μπορώ να το γυρίσω σε ecr mode για να δέχεται χειροκίνητα το ποσό ; ξέρει κάποιος πως γίνεται;; Μα ο σκοπός της διασύνδεσης είναι αυτός! Θα έλεγα να καλέσεις την υποστήριξη για το pos και να τους ζητήσεις να ακυρώσουν την διασύνδεση, αλλά μετά θα φαίνεσαι πως δεν την έχεις ολοκληρώσει και ίσως να έχεις πρόστιμο. Ποιος ο λόγος που θελεις το χειροκίνητο;
anthonykleis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, sdikr είπε Μα ο σκοπός της διασύνδεσης είναι αυτός! Θα έλεγα να καλέσεις την υποστήριξη για το pos και να τους ζητήσεις να ακυρώσουν την διασύνδεση, αλλά μετά θα φαίνεσαι πως δεν την έχεις ολοκληρώσει και ίσως να έχεις πρόστιμο. Ποιος ο λόγος που θελεις το χειροκίνητο; δοκιμαστικά το έκανα για να το συνδέσω με το erp μας αλλα δεν δούλεψε κάτι και θέλω να το γυρίσω εως ότου φτιάξει . υποστήριξη δεν υπάρχει ουτε απο την εθνική-> κάνει redirect στην mellon που έχει τηλεφωνητη οτι ειναι ολοι απασχολημένοι.
sdikr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 10 minutes ago, anthonykleis said: δοκιμαστικά το έκανα για να το συνδέσω με το erp μας αλλα δεν δούλεψε κάτι και θέλω να το γυρίσω εως ότου φτιάξει . υποστήριξη δεν υπάρχει ουτε απο την εθνική-> κάνει redirect στην mellon που έχει τηλεφωνητη οτι ειναι ολοι απασχολημένοι. Θα πρέπει να τους περιμένεις, απο την στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η διασύνδεση μόνο αυτοί μπορούν να το ακυρώσουν. 1
blasphemus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Παιδιά ο κωδικός για την είσοδο στα settings του myPos Pro ποιός είναι; Γνωρίζει κανείς;
SabotazNic Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Έχουμε ένα μηχάνημα epay το οποίο εδώ και λίγο καιρό κατεβάζει παραμετροποιησεις ή πως το γράφει, περίπου 3+ το μεσημέρι, κάθε μέρα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο? Δεν μας επηρεάζει κάπως, μόνο για 3-4 λεπτά που είναι εκτός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα