k_w_t Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, 1comment είπε Στη λιανική φυσικά δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Στα καταστηματα λιανικης ειναι δραμα... Πχ μπαινει τυπισα για θηκη κινητου 4€ και ζηταει τιμολογιο. Πατας ΑΦΜ και βγαινει ΜΚΟ για την διασωση της πολικης αρκουδας στην ερημο σαχαρα ξερω γω... Τρως την ταλαιπωρια για ποιον λογο ? Τουλαχιστον θα τους λεμε εμβασμα και απο εταιρικο λογαριασμο .... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2024 από k_w_t
Apostol. Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, k_w_t said: Στα καταστηματα λιανικης ειναι δραμα... Πχ μπαινει τυπισα για θηκη κινητου 4€ και ζηταει τιμολογιο. Πατας ΑΦΜ και βγαινει ΜΚΟ για την διασωση της πολικης αρκουδας στην ερημο σαχαρα ξερω γω... Τρως την ταλαιπωρια για ποιον λογο ? Τουλαχιστον θα τους λεμε εμβασμα και απο εταιρικο λογαριασμο .... Εχουμε (μερκους) πελατες που ισα ισα ξερουν να βαλουν το pin της καρτας. Καλα για εμβασμα μεσω κινητου καμια περιπτωση. Και τα ποσα δεν ειναι μικρα πολλες φορες για να πανε μετρητα. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2024 από Apostol. 1
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πήρα τον λογιστή για τιμολόγιο/POS και μου είπε: 1) πρώτα, απόδειξη λιανικης για να δεχτεις πληρωμή με POS 2) έπειτα, έκδοση πιστωτικού λιανικής το ποσό (μπήκε με την αναβάθμιση στο Datecs-ctr 222) 3) τέλος, έκδοση ίδιου ποσού μέσω εφαρμογή τιμολογίου το δεύτερο βήμα το κανείς και μετά αφού φύγει ο πελάτης για να είναι πιο γρήγορο. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2024 από Faithlesscookiemonster 1
k_w_t Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, Faithlesscookiemonster είπε Πήρα τον λογιστή για τιμολόγιο/POS και μου είπε: 1) πρώτα, απόδειξη λιανικης για να δεχτεις πληρωμή με POS 2) έπειτα, έκδοση πιστωτικού λιανικής το ποσό (μπήκε με την αναβάθμιση στο Datecs-222) 3) τέλος, έκδοση ίδιου ποσού μέσω εφαρμογή τιμολογίου το δεύτερο βήμα το κανείς και μετά αφού φύγει ο πελάτης για να είναι πιο γρήγορο. Αμα το εβαλαν σε μια ταμειακη με αναβαθμιση το πιστωτικο λιανικης λογικα θα ακολουθησουν και οι υπολοιπες.
paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 25 λεπτά πριν, Faithlesscookiemonster είπε Πήρα τον λογιστή για τιμολόγιο/POS και μου είπε: 1) πρώτα, απόδειξη λιανικης για να δεχτεις πληρωμή με POS 2) έπειτα, έκδοση πιστωτικού λιανικής το ποσό (μπήκε με την αναβάθμιση στο Datecs-ctr 222) 3) τέλος, έκδοση ίδιου ποσού μέσω εφαρμογή τιμολογίου γελαει ο κοσμος με τα χαλια τους, το σκεφτηκαν πολυ ολο αυτο; 🤡 2
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, k_w_t είπε Αμα το εβαλαν σε μια ταμειακη με αναβαθμιση το πιστωτικο λιανικης λογικα θα ακολουθησουν και οι υπολοιπες. Υπάρχει και ολική ακύρωση απόδειξης πέρα από το πιστωτικό. Μου βγήκε ένα μήνυμα μετά το χθεσινό Ζ και είχε ένα βίντεο από την εταιρία. Αλλά η άδεια λέει πιστωτικό θέλουν όποτε 🤷 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2024 από Faithlesscookiemonster
k_w_t Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Η θα εβαζαν το πιστωτικο λιανικης στην ταμειακη ή την αποδειξη εισπραξης... Το πιστωτικο λιανικης ειναι και ρισκο ομως... Πχ ποσες φορες φευγει πελατης και αφηνει την αποδειξη στο ταμειο...? Τι με εμποδιζει να βγαλω πιστωτικο για αυτην την αποδειξη...? Για μενα θα ηταν καλυτερο το "αποδειξη εισπραξης"
Apostol. Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Faithlesscookiemonster said: Πήρα τον λογιστή για τιμολόγιο/POS και μου είπε: 1) πρώτα, απόδειξη λιανικης για να δεχτεις πληρωμή με POS 2) έπειτα, έκδοση πιστωτικού λιανικής το ποσό (μπήκε με την αναβάθμιση στο Datecs-ctr 222) 3) τέλος, έκδοση ίδιου ποσού μέσω εφαρμογή τιμολογίου το δεύτερο βήμα το κανείς και μετά αφού φύγει ο πελάτης για να είναι πιο γρήγορο. Πηρα και εγω την εταιρια που εχει το εμπορικο και τις ταμειακες. Μου ειπε: 1) Υπαρχει μεγαλο προβλημα και σιγουρα θα δωσουν παραταση. 2) Αν δεν εχει ερθει email απο την ΑΑΔΕ δεν κανεις τιποτα (εμενα δεν μου εχει ερθει) 3) Οπως τα ειπες και εσυ η διαδικασια, το πιστωτικο για αρχη θα εκδιδεται απο το εμπορικο προγραμμα και θα συρραπτεται μαζι με την αποδειξη μεχρι να φτιαξουν τις ταμειακες. 4) Θα βαλουν στις ταμειακες κουμπι τιμολογιο ή/και εισπραξη για τιμολογια-αποδειξεις εισπραξης, το οποιο θα ξεκλειδωνει το pos για να μπορεις να πληκτρολογησεις ποσο στο pos. 5)Δεν μπορω να ξεφορτωθω την ταμειακη τωρα, γιατι θα πρεπει να βαλω φορολογικο (ειχα και παλιοτερα) και οι φορολογικοι θα αλλαξουν αναγκαστικα σε λιγους μηνες για να συνδεονται με την ααδε. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2024 από Apostol.
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 24 λεπτά πριν, Apostol. είπε 4) Θα βαλουν στις ταμειακες κουμπι τιμολογιο ή/και εισπραξη για τιμολογια-αποδειξεις εισπραξης, το οποιο θα ξεκλειδωνει το pos για να μπορεις να πληκτρολογησεις ποσο στο pos. Μακάρι γιατί θα μπλέξουμε με το τωρινό σύστημα διότι είναι τσαπατσούλικο. 25 λεπτά πριν, Apostol. είπε 2) Αν δεν εχει ερθει email απο την ΑΑΔΕ δεν κανεις τιποτα (εμενα δεν μου εχει ερθει) Εμένα μου ήρθε μειλ για τα δυο τερματικά αλλά το παλαιότερο των δυο δεν το κατάφερε ο τεχνικός. Κάτι περί «δεν έχει πάρει το οκ».
sunlight2030 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, barca10 είπε Καλησπέρα, Και εμένα μου ήρθε μήνυμα ότι αναβαθμίστηκε το VX520 από την epay, αλλά πατώντας F6 (2ο μωβ πλήκτρο από αριστερά) όπως λένε οι οδηγίες, δεν ανταποκρίνεται. Σαν να μην υπάρχει Μενού ΑΑΔΕ. Σαν να μην έχει αναβαθμιστεί. Εσένα υπάρχει Μενού ΑΑΔΕ; Και εμένα βγάζει στην ΑΑΔΕ ότι έχει αναβαθμιστεί αλλά όταν πατάω το f6 επιστρέφει στο αρχικό μενου, επίσης αν πατήσω εγκατάσταση παραμέτρων βγάζει DOWNLOAD ERROR REPORT APPL NOT CONFGD
barca10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 49 λεπτά πριν, sunlight2030 είπε Και εμένα βγάζει στην ΑΑΔΕ ότι έχει αναβαθμιστεί αλλά όταν πατάω το f6 επιστρέφει στο αρχικό μενου, επίσης αν πατήσω εγκατάσταση παραμέτρων βγάζει DOWNLOAD ERROR REPORT APPL NOT CONFGD Ακριβώς το ίδιο και εμένα...
Apostol. Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Καλα και εμενα βγαζει στην ααδε το ενα απο τα δυο οτι εχει αναβαθμιστει, αλλα δεν βλεπω να εχει αλλαξει τιποτα στο interface (A920pro)
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, k_w_t είπε Αμα το εβαλαν σε μια ταμειακη με αναβαθμιση το πιστωτικο λιανικης λογικα θα ακολουθησουν και οι υπολοιπες. Όνειρο απατηλό?.... Τη περασμενη Δευτερα τους πρωτους που καλεσα τηλ ή επισκεφθηκα, ηταν τους μαστορους ταμειακων. Δεν βγαζουν πιστωτικες αποδειξεις οι κοινες ταμειακες, μου ειπαν. (Εγω ας πουμε εχω την Sam4S) Η μονη σωτηρια, απ οτι διαβασα στα παρακατατω σχολια, ειναι η προσθηκη πληκτρου/επιλογη "για τιμολογιο", που θα αποδεσμευει τα πληκτρα του POS...
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, kolossos είπε Δεν βγαζουν πιστωτικες αποδειξεις οι κοινες ταμειακες, μου ειπαν. (Εγω ας πουμε εχω την Sam4S) Μήπως η συγκεκριμένη? Με Datecs μπορείς. https://youtu.be/doWrAC8MgXw?si=X2XmI1lnNGVcVPAK
1comment Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, k_w_t είπε Τι με εμποδιζει να βγαλω πιστωτικο για αυτην την αποδειξη...? Spoiler Εμένα θα με εμπόδιζε πάντως γιατί στην ταμειακή χτυπάω μόνο τις κάρτες 😛 2 ώρες πριν, sunlight2030 είπε Και εμένα βγάζει στην ΑΑΔΕ ότι έχει αναβαθμιστεί αλλά όταν πατάω το f6 επιστρέφει στο αρχικό μενου, επίσης αν πατήσω εγκατάσταση παραμέτρων βγάζει DOWNLOAD ERROR REPORT APPL NOT CONFGD Κι εγω το ίδιο μοντέλο το βλέπω αναβαθμισμένο αλλά επίσης δεν εμφανίζει το μενου ααδε. Θα επιχειρήσω αυτό που λέει σελίδα 5 Spoiler Επιλέξτε: i. «F6-ΜΕΝΟΥ ΑΑΔΕ» (2ο μωβ πλήκτρο από αριστερά) και επιβεβαιώστε αν εμφανίζεται η επιλογή «4-ΕΓΚΑΤ/ΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ» ii. Αν: • εμφανίζεται η παραπάνω επιλογή, πατήστε το «κόκκινο» και προχωρήστε στο βήμα 3 • δεν εμφανίζεται η παραπάνω επιλογή ακολουθήστε τα βήματα: a. Επιλέξτε -7. MENU ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - b. Πληκτρολογήστε 3165 c. Επιλέξτε «6. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα