Alexplat Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 9/2/2023 στις 1:49 ΜΜ, SilentVoice είπε Δες αν σε εξυπηρετεί και η λύση της VIVA Wallet. Κάποιοι δεν εχουν καν POS απο την VIVA και χρησιμοποιούν συγκεκριμένη εφαρμογή στο κινητό. Οπότε σου μένει μόνο η σύνδεση με την ταμειακή S800 https://help.vivawallet.com/el/articles/4489924-διασύνδεση-με-τη-viva-wallet-pos-εφαρμογή Καλησπέρα, Έχουμε pos viva αλλά τώρα που έγινε η σύνδεση με την ταμειακή δεν δουλεύει το pos. Στην Viva λένε ότι φταίει η ταμειακή, ο τεχνικός λέει ότι φταίει το pos Viva. Έχει πόσες μέρες δεν έχω pos και δεν μπορεί να έρθει άλλος τεχνικός για την ταμειακή . Έχετε καμία ιδέα τι να κάνω?? 14 λεπτά πριν, Alexplat είπε Καλησπέρα, Έχουμε pos viva αλλά τώρα που έγινε η σύνδεση με την ταμειακή δεν δουλεύει το pos. Στην Viva λένε ότι φταίει η ταμειακή, ο τεχνικός λέει ότι φταίει το pos Viva. Έχει πόσες μέρες δεν έχω pos και δεν μπορεί να έρθει άλλος τεχνικός για την ταμειακή . Έχετε καμία ιδέα τι να κάνω?? Η ταμειακή που μας σύνδεσε ο τεχνικός είναι η s800 (δεν το αναφέρω παραπάνω) Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2024 από Alexplat
Finn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 17 minutes ago, Alexplat said: Καλησπέρα, Έχουμε pos viva αλλά τώρα που έγινε η σύνδεση με την ταμειακή δεν δουλεύει το pos. Στην Viva λένε ότι φταίει η ταμειακή, ο τεχνικός λέει ότι φταίει το pos Viva. Έχει πόσες μέρες δεν έχω pos και δεν μπορεί να έρθει άλλος τεχνικός για την ταμειακή . Έχετε καμία ιδέα τι να κάνω?? Η ταμειακή που μας σύνδεσε ο τεχνικός είναι η s800 (δεν το αναφέρω παραπάνω) Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις; Εγώ έχω viva + datecs και με το που πατήσω κάρτα στην ταμειακή πετάει το ποσό προς είσπραξη στο softPOS
Alexplat Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα σας, Ταμειακή S800 δεν μπορεί ο τεχνικός να την συνδέσει με Pos Viva, Η Viva λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και φταίει η μηχανή και ο τεχνικός που ήρθε 3 φορές καθώς τώρα είναι δυσεύρετο 2 λεπτά πριν, Finn είπε Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις; Εγώ έχω viva + datecs και με το που πατήσω κάρτα στην ταμειακή πετάει το ποσό προς είσπραξη στο softPOS Samera first η ταμειακή και δεν συνδέεται με το Pos S800 τις Viva. Ο τεχνικός έχει έρθει 3 φορές και δεν μπορεί και λέει να πάρω άλλο pos. Η Viva λέει ότι όλα οκ .
gorge18 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 47 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ακόμα έχουμε αυτό το "λάθος eftpos" σφάλμα στην ταμειακή. Epay πρέπει να περιμένεις 30+ λεπτά. Πήγα στην πειραιώς για αντικατάσταση, μου λένε θα χρεωθεί ως νέο. Δεν μπορώ να καταλάβω, σε μια επιχείρηση <2 ετών και άρα pos <2 ετών, δεν δικαιούμαι 2ετη εγγύηση? Sam4s 320 net + desk 3200 epay Σε ταμιακη ics i30 που με πηγαν να φτιαξω εβγαζε αυτο το σφαλμα γιατι δεν ειχε παρει την ip του pos και την πορτα. Την εβαζες και δεν την εκανε κατοχύρωση. μετα απο μερικες προσπάθειες τελικα την πηρε. pos ict220
SabotazNic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 3 λεπτά πριν, gorge18 είπε Σε ταμιακη ics i30 που με πηγαν να φτιαξω εβγαζε αυτο το σφαλμα γιατι δεν ειχε παρει την ip του pos και την πορτα. Την εβαζες και δεν την εκανε κατοχύρωση. μετα απο μερικες προσπάθειες τελικα την πηρε. pos ict220 Εσένα αυτά σου έβγαιναν όλα οκ? Εμείς στην ουσία στέλνουμε το ποσό στο pos, πληρώνει ο πελάτης και μετά βγάζει ήχο η ταμειακή λόγω σφάλματος. Πατάμε "λάθος" και "μετρητά" και βγαίνει κανονική απόδειξη μετρητών.
gorge18 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Εσένα αυτά σου έβγαιναν όλα οκ? Εμείς στην ουσία στέλνουμε το ποσό στο pos, πληρώνει ο πελάτης και μετά βγάζει ήχο η ταμειακή λόγω σφάλματος. Πατάμε "λάθος" και "μετρητά" και βγαίνει κανονική απόδειξη μετρητών. Μηπως δεν εχεις παρει κλειδαριθμο; Βλεπω στο masterkey γραφει connecting. Δεν ξερω τις ρυθμίσεις της δικιάς σου αλλα δες αν εχει μενου επικοινωνία με γγπς να δεις αν την κανει. καλύτερα ρώτησε τον τεχνικο σου.
SabotazNic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 19 λεπτά πριν, gorge18 είπε Μηπως δεν εχεις παρει κλειδαριθμο; Βλεπω στο masterkey γραφει connecting. Απο κάτω έχει ξεχωριστή γραμμή που παίρνει το key 20 λεπτά πριν, gorge18 είπε Δεν ξερω τις ρυθμίσεις της δικιάς σου αλλα δες αν εχει μενου επικοινωνία με γγπς να δεις αν την κανει. καλύτερα ρώτησε τον τεχνικο σου. Ούτε αυτός βγάζει άκρη. Εμένα πιο πολύ με καίει το θέμα αν έχουμε 2 έτη εγγύηση στα pos. Δεν ψήνομαι να δώσω αλλά 155 ευρώ 1
Finn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 1 hour ago, Alexplat said: Καλησπέρα σας, Ταμειακή S800 δεν μπορεί ο τεχνικός να την συνδέσει με Pos Viva, Η Viva λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και φταίει η μηχανή και ο τεχνικός που ήρθε 3 φορές καθώς τώρα είναι δυσεύρετο Samera first η ταμειακή και δεν συνδέεται με το Pos S800 τις Viva. Ο τεχνικός έχει έρθει 3 φορές και δεν μπορεί και λέει να πάρω άλλο pos. Η Viva λέει ότι όλα οκ . Αρχικά, έχεις κάνει ότι λέει εδώ; Δεύτερον, έχεις πρόσβαση στο μενού της ταμειακής "Προγραμματισμός" ώστε να δούμε ότι ειναι περασμένη σώστα η ΙΡ και η πόρτα;
NiKoSmile Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Απ ότι διαβάζω πολλά τα προβλήματα... και λήγει και η προθεσμία 🥶. Λόγω της πολυπλοκότητας αυτής της σύνδεσης, (Tαμειακή-Router-POS-ΑΑΔΕ) το μόνο που μένει να πει το υπουργείο, είναι, πετάξτε τις ταμειακές και μπείτε σε πάροχο cloud. Εκεί πάει το πράγμα. Οι ταμειακές έχουν γίνει μεγάλο αγκάθι. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2024 από NiKoSmile 1
4saken Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 1 hour ago, NiKoSmile said: Απ ότι διαβάζω πολλά τα προβλήματα... και λήγει και η προθεσμία 🥶. Λόγω της πολυπλοκότητας αυτής της σύνδεσης, (Tαμειακή-Router-POS-ΑΑΔΕ) το μόνο που μένει να πει το υπουργείο, είναι, πετάξτε τις ταμειακές και μπείτε σε πάροχο cloud. Εκεί πάει το πράγμα. Οι ταμειακές έχουν γίνει μεγάλο αγκάθι. Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες?Απο οτι ειδα δεν στελνει καν Ζ και στελνει τις αποδειξεις και στο λογιστικο γραφειο?Χρησιμοποιεις καποιο συγκεκριμενο software?Μπορω εγω και οι 2 υπαλληλοι μου να εχουμε την εφαρμογη στο κινητο μας?Συνδεση με pos πως?
NiKoSmile Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, 4saken είπε Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες?Απο οτι ειδα δεν στελνει καν Ζ και στελνει τις αποδειξεις και στο λογιστικο γραφειο?Χρησιμοποιεις καποιο συγκεκριμενο software?Μπορω εγω και οι 2 υπαλληλοι μου να εχουμε την εφαρμογη στο κινητο μας?Συνδεση με pos πως? Είναι λογισμικά έκδοσης παραστατικών με απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και την πλατφόρμα myDATA. Συνδέεσαι με Laptop, tablet & smartphone και ότι κόβεις ανεβαίνει απευθείας και το βλέπει και το λογιστικό γραφείο. Η σύνδεση POS είναι δυνατή αλλά δεν είναι ακόμα υποχρεωτική. Εμείς έχουμε epsilon smart. Όλα τα αδειοδοτημένα λογισμικά είναι εδώ. Πάρε χρόνο ψάξε, ζήτα τι θέλεις, ρώτα τι σε συμφέρει και τι σε βολεύει ανάλογα με τις ανάγκες σου. Πρώτα δοκιμάζεις μετά αγοράζεις. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2024 από NiKoSmile 1
4saken Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Ευχαριστω, ηδη απο την ωρα που ειδα το προηγουμενο μηνυμα σου ριχνω μελετη.Κατι που δεν εχω καταλαβει ομως και ισως μπορεις να με βοηθησεις, αν θελει να πληρωσει καποιος με καρτα ποια ειναι η διαδικασια σε σχεση με ταμειακη/pos? Κοβω πρωτα την αποδειξη και μετα ξεκλειδωνει το pos για την πληρωμη? 1
NiKoSmile Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, 4saken είπε Ευχαριστω, ηδη απο την ωρα που ειδα το προηγουμενο μηνυμα σου ριχνω μελετη.Κατι που δεν εχω καταλαβει ομως και ισως μπορεις να με βοηθησεις, αν θελει να πληρωσει καποιος με καρτα ποια ειναι η διαδικασια σε σχεση με ταμειακη/pos? Κοβω πρωτα την αποδειξη και μετα ξεκλειδωνει το pos για την πληρωμη? Το POS είναι ξεκλείδωτο. Τυχαίνουν περιπτώσεις να με πληρώσει κάποιος με POS και η απόδειξη να κοπεί αργότερα. Μέχρι στιγμής γίνεται, αλλά θα αλλάξει και αυτό απ ότι διάβασα. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2024 από NiKoSmile
Mr_Terror Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Λοιπον εκανα και εγω την διασυνδεση Pos. Αναβαθμιση της ταμειακης και μετα σεταρισμα το pos.Ευτυχως δεν αντιμετωπίσαμε καποιο προβλημα. Η ταμειακη ειναι μαρκας mirka και το pos A920 pro παροχος cardlink Ο τεχνικος που ειπε γινεται της ποπης το καγκελο απο τα τεχνικα προβληματα.Βλεπει να δινουν και αλλη παραταση. 1
1comment Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Έχει κανείς συνδέσει incotex με pax a80 ή γενικότερα με κάποιο pos epay?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα