Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, 1comment said:

Πήρα τον τεχνικό, του το είπα και φώναζε "ποιός μου το είπε και να κλείνω την ταμειακή το βράδυ για να παίρνει μόνη της τα update" κτλ. Δεν είναι και πολύ συνεννοήσιμος. Ειδικά όταν του είπα ότι το διάβασα σε ένα φορουμ, έγινε τούρκος... Τεσπα, τον ρώτησα αν έχει συνδέσει ίδιες ταμειακές με pax a80, μου είπε ναι κάποιες έχουν προβλήματα, κάποιες όχι. Κανόνισα να έρθει Τρίτη. Θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να τον αναγκάσω να ξανακάνει αναβάθμιση λογισμικού; Πιστεύεις είναι απαραίτητο να γίνει;

Για να σου λέει ο κατασκευαστής πως είναι διαθέσιμο στις λήψεις  κάτι θα θέλει να πει

https://admatehellas.gr/videos-download-sw/tameiakes-mikhanes/incotex-777/ 

6/3/24

έχουν και συγκεκριμένες οδηγίες για τα pax και android γενικά  στο email

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, 1comment είπε

Εγώ έκανα αντικατάσταση του vx520 λόγω βλάβης (κλείδωσε μετά από προσπάθεια σύνδεσης με ααδε) και μου ήρθε το νέο pos 3 μέρες αφότου καταχωρήθηκε το αίτημα. Η ααδε να ξέρεις τώρα βλέπει το παλιό σου pos και θα αργήσει να δει το νέο. Οι πάροχοι έχουν προθεσμία ως τις 10 του επόμενου μήνα (καλό Απρίλιο) να δηλώσουν τις αλλαγές του προηγούμενου. Η ααδε θα συνεχίσει να σε "ενοχλεί" με αυτόματα μεηλ γιατί θα βλέπει το παλιό πος μη συνδεδεμένο. Στην περίπτωση μου μετά τις 10-3 φάνηκε το νέο πος ενώ για να γράψουν απενεργοποιημένο στο παλιό, χρειάστηκε 2-3 μεηλ. Το θέμα είναι αρχικά να βρεις την epay (καλύτερα τηλεφώνησε μετά τις 12 το βράδυ).

Καλά κρασιά. Άντε να πεις στην ΑΑΔΕ ότι δεν φταις εσύ που δεν συνδέεται η μπαγκατέλα το VX520 και βγαίνεις εκτός ημερομηνιών για να κάνεις την διασύνδεση.

Ελπίζω τουλάχιστον το pax A80 να κάνει δουλειά.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, sdikr είπε

Για να σου λέει ο κατασκευαστής πως είναι διαθέσιμο στις λήψεις  κάτι θα θέλει να πει

https://admatehellas.gr/videos-download-sw/tameiakes-mikhanes/incotex-777/ 

6/3/24

έχουν και συγκεκριμένες οδηγίες για τα pax και android γενικά  στο email

Εγώ τι κάνω που μου είπε έτσι; Να του στείλω το λινκ στο μεηλ του; Να περιμένω να κάνει τη σύνδεση κι αν έχω πρόβλημα, να το απαιτήσω;

33 λεπτά πριν, Ee21 είπε

Ελπίζω τουλάχιστον το pax A80 να κάνει δουλειά.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση

Αυτό μου έστειλαν. Για να δούμε. Ελπίζω κι εγώ. Θεωρώ ότι αν κάνεις τη σύνδεση ως τέλη Μαρτίου, ακόμα κι αν στο μητρώο δεν έχει φανεί το νέο πος, δεν θα έχεις θέμα. Ας πούμε ότι σε ενδεχόμενο πρόστιμο, θα στραφείς δικαστικά και σε κάθε περίπτωση θα αποδείξεις ότι έκανες διασύνδεση στο νέο πος.

Δημοσ.

3 hours ago, 1comment said:

Κι εμένα αυτό είπε ότι παίρνει τις αναβαθμίσεις αν την κλείνω το βράδυ. Αλλά ένας φίλος πιο πάνω έγραψε ότι δεν ισχύει.

H κάθε εταιρία μπορεί να έχει γράψει το κώδικα αναβάθμισης με διαφορετικό τρόπο. Πχ εμένα έγινε αμέσως μετά το Ζ... που σημαίνει ότι κάθε φορά που κάνω Ζ, ελέγχει τον server της εταιρίας για διαθέσιμη αναβάθμιση. Το περίεργο είναι πως η αναβάθμιση υπήρχε διαθέσιμη στο site από τέλη Φεβρουαρίου, αλλά η αυτόματη διαδικασία έγινε τη περασμένη βδομάδα.

Άλλη ταμειακή μπορεί να ελέγχει τον server στις 4 το βράδυ, ώστε η αναβάθμιση να μη διακόπτει τη λειτουργία της επιχείρησης κατά τις εργάσιμες ώρες. Σ'αυτή τη περίπτωση αν την έχεις κλειστή, μπορεί να μην αναβαθμιστεί αν δεν υπάρχει κώδικας που να ελέγχει τον server μόλις τη ξαναβάλεις σε λειτουργία.

Κι άλλη εταιρία μπορεί για κάποιο λόγο να θέλει ξανά αναβάθμιση χειροκίνητα.

Θα σου πρότεινα να πάρεις την εταιρία τηλέφωνο, και να ζητήσεις να μιλήσεις με κάποιον τεχνικό αν υπάρχει διαθέσιμος για να σου πει σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Θα σου πρότεινα να πάρεις την εταιρία τηλέφωνο, και να ζητήσεις να μιλήσεις με κάποιον τεχνικό αν υπάρχει διαθέσιμος για να σου πει σίγουρα.

Θα πάρω τηλ στο σαητ που μου στειλε ο sdikr. Δεν ξέρω αν είναι η εταιρία ή απλά ασχολούνται με λογισμικά. Απ΄την άλλη δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τον τεχνικό γιατί είναι ο μόνος στην πόλη που ασχολείται με αυτή την ταμειακή. Δεν έχω επιλογή.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
5 hours ago, 1comment said:

Θα πάρω τηλ στο σαητ που μου στειλε ο sdikr. Δεν ξέρω αν είναι η εταιρία ή απλά ασχολούνται με λογισμικά. Απ΄την άλλη δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τον τεχνικό γιατί είναι ο μόνος στην πόλη που ασχολείται με αυτή την ταμειακή. Δεν έχω επιλογή.

Αν δεν θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του τότε μια είναι η επιλογή σου.

Εγώ σου είπα τι αναφέρει η εταιρία σχετικά και πως έχει βγάλει ενημέρωση ειδικά για αυτό το θέμα

Δημοσ.
Στις 12/3/2024 στις 4:14 ΜΜ, Finn είπε

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις; Εγώ έχω viva + datecs και με το που πατήσω κάρτα στην ταμειακή πετάει το ποσό προς είσπραξη στο softPOS

Καλημερα, σε softpos δλδ viva σε κινητο, δουλευει κανονικα το χεις κανει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, pamarakos said:

Καλημερα, σε softpos δλδ viva σε κινητο, δουλευει κανονικα το χεις κανει;

Ναι κανονικά. 

Ακολούθησα τα παρακάτω βήματα:

1. Ρύθμιση του POS στην ταμειακή. IP και πόρτα

2. Σύνδεση του POS με την ταμειακή ώστε να πάρει master key 

3. Ορισμός τύπου συναλλαγής για το συγκεκριμένο POS. Στην περίπτωση μου αγορά

Επεξ/σία από Finn
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Πήρε κανένας την επιδότηση για αναβάθμιση POS ή έχουμε ακόμα καιρό;

image.png.79786401ee7a9ea580b32c6187fc605d.png

Αν είσαι στον 4ο κύκλο θα κάνεις υπομονή.Μπορει να περιμένεις και δύο μήνες να βγουν τα vouchers.

• Sad 1
Δημοσ.

τελικα με αυτην την αναβαθμιση που περιμενουμε απο την epay για να φτιαξει επιτελους το verifone vx520 τι γινεται ξερει κανεις? εχω ταμειακη micro 2 ics και ο τεχνικος με εχει συνεχεια στην αναμονη για update και στα 2 μπας και δουλεψουν αλλα ο χρονος περναει και σε 2 βδομαδες θα φαμε κανα προστιμο. ουτε ξερω αν προλαβαινω να αλλαξω pos αν δεν παει καλα με αυτο

Δημοσ.

Άνοιξε η πλατφόρμα σήμερα για ραντεβού με τεχνικό τον Απρίλιο για να πάρετε ένα μήνα ακόμα παράταση όσοι δεν έχετε κάνει την διασύνδεση.Ζητηστε από τον τεχνικό σας να σας βάλει ραντεβού στην πλατφόρμα για να σας φύγει το άγχος όσοι ακόμα δεν έχετε ολοκληρώσει την διασυνδεση

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Finn είπε

Ναι κανονικά. 

Ακολούθησα τα παρακάτω βήματα:

1. Ρύθμιση του POS στην ταμειακή. IP και πόρτα

2. Σύνδεση του POS με την ταμειακή ώστε να πάρει master key 

3. Ορισμός τύπου συναλλαγής για το συγκεκριμένο POS. Στην περίπτωση μου αγορά

Βοηθησε με λιγο...εκανα εκκαθαριση των αριθμων που ειχε μεσα η ταμειακη, εβαλα ip κ πορτα που τα βγαζε το κινητο μεσα στην εφαρμογη μολις εκανα συνδεση ααδε που λεει, πηρε η ταμειακη τους αριθμους τους pos (και ειναι οι σωστοι) και απο κει και περα μου βγαζει καμια συνδεση στο pos.

Πχ το 2ο κ το 3ο βημα που τα ειδες;

Ευχαριστω

Δημοσ.
11 ώρες πριν, sdikr είπε

Αν δεν θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του τότε μια είναι η επιλογή σου.

Εγώ σου είπα τι αναφέρει η εταιρία σχετικά και πως έχει βγάλει ενημέρωση ειδικά για αυτό το θέμα

Λες δηλαδή ότι η αναβάθμιση αφορά ειδικά το pax a80 και θα έπρεπε να την κάνω; Αυτό που είπε ότι περνάνε αυτόματα οι ενημερώσεις; Όντως ένα πρωί που την άνοιξα έκανε μια μεγάλη ενημέρωση για κάποια λεπτά. Έβγαλα και βιντεο να το δείξω στον τεχνικό. Εκεί που γράφει write, οι αριθμοί άλλαζαν συνεχόμενα. Εικόνα

Δημοσ.
1 hour ago, pamarakos said:

Βοηθησε με λιγο...εκανα εκκαθαριση των αριθμων που ειχε μεσα η ταμειακη, εβαλα ip κ πορτα που τα βγαζε το κινητο μεσα στην εφαρμογη μολις εκανα συνδεση ααδε που λεει, πηρε η ταμειακη τους αριθμους τους pos (και ειναι οι σωστοι) και απο κει και περα μου βγαζει καμια συνδεση στο pos.

Πχ το 2ο κ το 3ο βημα που τα ειδες;

Ευχαριστω

Στο μενου προγραμματισμός της ταμειακής. EFT-POS ρύθμιση σου δίνει το πρώτο κλειδί, Eft-pos connect σου δίνει το master κλειδί. Τρίτο βήμα είναι να δηλώσεις το σκοπό ύπαρξης του POS (αγορά, προέγκριση κτλ). Με το που έβαλα αγορά, αμέσως πέταξε το ποσό στο viva terminal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...