ekrepali Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, kalliosmanos said: . χαριν της απαντησης σου το εψαξα περαιτερω. σε ευχαριστω. Για δώσε link... που το βρήκες αυτό; Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2024 από ekrepali
mikepap Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Καλημέρα στην ομάδα, έχει κανείς POS VIVA D200? Έχει καταφέρει κανένας να το συνδέσει με την ταμειακή του?
Mr_Terror Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Να ρωτήσω, πόσο καιρό παίρνει να ενημερωθεί το μητρώο pos όταν γίνουν αλλαγες; έχω επιστρέψει το παλιό pos , έχω παραλάβει το καινούργιο.Εχω κάνει την διασύνδεση με την ταμειακή.το μητρώο δείχνει ακόμα το παλιό pos προς αναβάθμιση, και το καινούργιο δεν το δείχνει.
1comment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Να ρωτήσω, πόσο καιρό παίρνει να ενημερωθεί το μητρώο pos όταν γίνουν αλλαγες; έχω επιστρέψει το παλιό pos , έχω παραλάβει το καινούργιο.Εχω κάνει την διασύνδεση με την ταμειακή.το μητρώο δείχνει ακόμα το παλιό pos προς αναβάθμιση, και το καινούργιο δεν το δείχνει. Πες ακριβώς τις ημερομηνίες που παρέλαβες το καινούργιο και έστειλες πίσω το παλιό. Αν όλα αυτά έγιναν Φεβρουάριο, τότε ως 10 Μαρτίου έπρεπε ο πάροχος να τα έχει δηλώσει. Αν έγιναν αυτό το μήνα, θα εμφανιστούν ως 10 Απριλίου ααδε. Τώρα η εικόνα που δείχνει είναι για Φλεβάρη. Το παλιό θα το βλέπεις και μετά, απλά θα γράφει ημερομ. απενεργοποίησης. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2024 από 1comment
makrixeris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 καλημέρα έχω pos verifone vx520 και ταμειακή norma ej net 2. Ήρθε αυτός απο οπού έχω αγοράσει την μηχανή αλλά εγώ έλειπα κ έλεγε στον υπάλληλο οτι πρέπει να πάρω τηλ την epay να μου κάνει αναβάθμιση γι σύνδεση στο internet το pos και κάτι τέτοια έμενα μου ήρθε ένα μήνυμα στο βαιμπερ απο την epay που λεει το παρακάτω. Σας ενημερώνουμε οτι το verifone vx520 τερματικό σας, υποστηρίζουν πλήρως τη διασύνδεση με την ταμειακή σας. για την απρόκοπη διασύνδεση με την ταμειακή μηχανή, κατά την επίσκεψη του πιστούμενου τεχνικού, απαιτούνται τα παρακάτω.
Mr_Terror Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 38 λεπτά πριν, 1comment είπε Πες ακριβώς τις ημερομηνίες που παρέλαβες το καινούργιο και έστειλες πίσω το παλιό. Αν όλα αυτά έγιναν Φεβρουάριο, τότε ως 10 Μαρτίου έπρεπε ο πάροχος να τα έχει δηλώσει. Αν έγιναν αυτό το μήνα, θα εμφανιστούν ως 10 Απριλίου ααδε. Τώρα η εικόνα που δείχνει είναι για Φλεβάρη. Το παλιό θα το βλέπεις και μετά, απλά θα γράφει ημερομ. απενεργοποίησης. 8 μαρτιου παρελαβα το καινουργιο.Στις 12 του μηνα ηρθε ο τεχνικος και εκανε την διασυνδεση, και το παλιο pos το πηρε η κουριερ 15 του μηνα και χθες το παρελαβε η cardlink.
1comment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε 8 μαρτιου παρελαβα το καινουργιο.Στις 12 του μηνα ηρθε ο τεχνικος και εκανε την διασυνδεση, και το παλιο pos το πηρε η κουριερ 15 του μηνα και χθες το παρελαβε η cardlink. Άρα 10 Απριλίου θα δεις στο μητρώο τις αλλαγές. Καταλαβαίνω ποιο είναι το άγχος σου, ότι έχεις κάνει τη διασύνδεση και δεν φαίνεται πουθενά. Πήρες απόδειξη από τον τεχνικό ότι έκανες τη διασύνδεση; Εμένα μου δωσε απόδειξη που γράφει και την εργασία. Πρέπει να έχεις στα χέρια σου κάποιο αποδεικτικό σε περίπτωση προστίμου ώστε να το αμφισβητήσεις. Ξεκίνα με αυτό τουλάχιστον. Μετά κάνε κι ένα τηλ στην ααδε και ρώτα. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2024 από 1comment 1
Mr_Terror Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Έχει υπογράψει στο βιβλίο της ταμειακής ότι έκανε την αναβάθμιση και διασύνδεση pos
1comment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε Έχει υπογράψει στο βιβλίο της ταμειακής ότι έκανε την αναβάθμιση και διασύνδεση pos Θεωρώ ότι είσαι καλυμμένος αλλά στη θέση σου θα είχα το άγχος τι θα γίνει αν ενεργοποιηθούν τα πρόστιμα στο τέλος Μαρτίου. Μπορείς πάντως να αποδείξεις ότι έκανες διασύνδεση. Θα πρότεινα γενικά σε όλους να ζητάμε απόδειξη που να γράφει την εργασία γιατί στο μητρώο ααδε δεν υπάρχει ένδειξη ότι έγινε η διασύνδεση.
Mr_Terror Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 To 30ρι που πήρε ο τεχνικός εννοείτε μαύρα.εχω τιμολόγιο που πλήρωσα για την αναβάθμιση της μηχανής,έχω την υπογραφή του τεχνικού στο βιβλίο της ταμειακής.Επισης ο τεχνικός μου είπε από την ώρα που έκανε το καινούργιο pos συναλλαγή, το βλέπει αυτό η ααδε ότι είναι με διασύνδεση.Μας έχει φάει το αγχος
kalliosmanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ekrepali said: Για δώσε link... που το βρήκες αυτό; https://drive.google.com/drive/folders/1CtYpP_HR_0PiFffz4BiUbhyaFWVMZWk2 κατω κατω που λεει ECR-POS-ALL.xlsx Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2024 από kalliosmanos
Highlander Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, 1comment είπε Θεωρώ ότι είσαι καλυμμένος αλλά στη θέση σου θα είχα το άγχος τι θα γίνει αν ενεργοποιηθούν τα πρόστιμα στο τέλος Μαρτίου. Μπορείς πάντως να αποδείξεις ότι έκανες διασύνδεση. Θα πρότεινα γενικά σε όλους να ζητάμε απόδειξη που να γράφει την εργασία γιατί στο μητρώο ααδε δεν υπάρχει ένδειξη ότι έγινε η διασύνδεση. Μετά από κάθε επιτυχημένη διασύνδεση ο τεχνικός περνάει ένα ελάχιστο ποσό στην κάρτα (π.χ. 0.01€) και εφόσον περάσει ενημερώνεται το eSend πως έχει γίνει η διασύνδεση.
SabotazNic Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, kalliosmanos είπε https://drive.google.com/drive/folders/1CtYpP_HR_0PiFffz4BiUbhyaFWVMZWk2 κατω κατω που λεει ECR-POS-ALL.xlsx Υπαρχει κατι παρομοιο για sam4s?
kalliosmanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 1 minute ago, SabotazNic said: Υπαρχει κατι παρομοιο για sam4s? θα σε γελασω αδελφε. δες απο την κεντρικη σελιδα απο την ταμειακης σου πχ diginet ειναι η δικη μου
james01gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 21 ώρες πριν, sdikr είπε Φυσικά, μόνο που χάνει την πιστοποίηση για την πώληση και υποστήριξη ταμειακών συστημάτων ήρθε ο τεχνικός εχθές να συνδέσει το POS. το μόνο που έκανε ήταν να βάλει την IP στην μηχανή, το POS το είχα έτοιμο εγώ. όχι πως ήταν κάτι δύσκολο αλλά λέμε τώτα. μου έλεγε όμως ο άνθρωπος τι τραβάει. και με το κράτος αλλά και με τις τράπεζες. POS που δεν παίζουν (verifon), η τράπεζα λέει πως συνδέονται κανονικά ενώ δεν γίνεται και ρίχνουν την ευθύνη στους τεχνικούς. δεν τους έχουν πληρώσει τα voucher από τον ΙΙ κύκλο αλλά τους ζητάνε να πληρώσουν τον ΦΠΑ για τις αναβαθμίσεις. για ποσά που το ΚΡΑΤΟΣ δεν τους τα έχει πληρώσει. οπότε άστο. πάει Μαλδίβες ή εξυπηρετεί μόνο τους πελάτες του. τον παίρνουν τηλέφωνο το βράδυ, χίλιες δυο ιστορίες. και όλα αυτά γιατί το κράτος αντί να ρίξει κανά γερό πρόστιμο στις τράπεζες που ακόμη και στις 29/02 δεν είχαν έτοιμες ενημερώσεις, τα χώνει στους επαγγελματίες και στους τεχνικούς. ΥΓ γιατί η ΑΑΔΕ διαφημίζει την all in one λύση της Πειραιώς, γνωρίζει κανένας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα