Gripop7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε ολους γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει πως συνταγογραφεις την ινσουλίνη Ozempic (semaglutide) γιατι μου την εχουν προτείνει για ελεγχο του βαρους τι χρειάζεται ακριβως να κανω χρειάζεται να εχεις προδιάθεση? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, Gripop7 είπε Καλησπέρα σε ολους γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει πως συνταγογραφεις την ινσουλίνη Ozempic (semaglutide) γιατι μου την εχουν προτείνει για ελεγχο του βαρους τι χρειάζεται ακριβως να κανω χρειάζεται να εχεις προδιάθεση? Δεν παίζεις με αυτά.Είναι ινσουλίνη και μπορεί να σε σκοτώσει.Εχεις πάει σε γιατρό;Ποιος σου την πρότεινε; 1
fredd0 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 κατ αρχας δεν ειναι ινσουλινη, κατα δευτερο μιλας με τον γιατρο σου, ο οποιος και θα πρεπει να σε παρακολουθει στενα αιματολογικα αν επιλεξεις να παρεις φαρμακο διαβητη χωρις να εχεις διαβητη. Αμφιβαλω οτι αν δεν εχεις διαβητη θα στο πληρωσει ο εφκα.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, Gripop7 είπε Καλησπέρα σε ολους γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει πως συνταγογραφεις την ινσουλίνη Ozempic (semaglutide) γιατι μου την εχουν προτείνει για ελεγχο του βαρους τι χρειάζεται ακριβως να κανω χρειάζεται να εχεις προδιάθεση? Ρωτας "πως συνταγογραφεις την ινσουλίνη" εγω ξερω μονο γιατρος να συνταγογραφει. Εσυ τι ζητας, μηπως την συνταγοφραφει και ο περιπτεράς
Joshua21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Gripop7 είπε Καλησπέρα σε ολους γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει πως συνταγογραφεις την ινσουλίνη Ozempic (semaglutide) γιατι μου την εχουν προτείνει για ελεγχο του βαρους τι χρειάζεται ακριβως να κανω χρειάζεται να εχεις προδιάθεση? Γνωρίζω, πηγαίνοντας σε γιατρό, αυτοί μπορούν και συνταγογραφούν, και μόνο εφόσον κρίνουν ότι πρέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις