Προς το περιεχόμενο

Ο περιορισμός κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης του Netflix ξεκινά στον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρά σειρές έχει το Netflix μα καλά πόσο ελεύθερο χρόνο έχετε και προλαβαίνετε και τις παρακολουθείτε όλες ..... αλλά να μου πείς άμα είσαι φοιτητής...εγώ θα το κρατήσω βαρέθηκα να γεμίζω δίσκους ότι κατέβηκε κατέβηκε (και είναι και πολλά και δεν τα έχω δει όλα) πλέον ναι είμαι και κάποιας ηλικίας 😎 ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

5 ώρες πριν, poulinos είπε

το netflix παει για ολα   ή τιποτα. ακουω στοιχηματα. εγω λεω οτι λιγοι θα διακοψουν

Αν θα πρέπει να πληρώσω περισσότερα για να βλέπουν και άλλοι 3 φίλοι μου, θα το διακόψω. 

Βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί δεν βλέπω τόσο συχνά και τελευταία κατεβάζω από Private Tracker.

• Like 1

8 ώρες πριν, Basil G είπε

Μποϊκοτάζ σε όλα, να πάνε να κουρεύονται. Στο κάτω κάτω, ζούσαμε καλύτερα χωρίς τους προπαγανδιστές επί πληρωμή.

O καλυτερος.

• Like 1

10 ώρες πριν, loukoumakos είπε

Να είναι καλά η πατέντα απο Τουρκία 5 euro το φουλ πακετάκι. 

Μήπως με αυτή την κίνηση, θα δηλώνεις που βλέπεις, θα σε πετάει εκτός;;; Πως θα κάνεις πλέον λογαριασμό Τουρκία και θα δηλώνεις Ελλάδα;;;

Τώρα θα μπορεί να το ελέγχει

• Like 1

Για το διαμοιρασμό μιλά το άρθρο, για το περιεχόμενο γράφουν μερικοί. Αθάνατο insomnia με τους αρνητές netflix.

Πάντως, η γνώμη μου είναι πως αρκετοί θα πληρώσουν για έξτρα 2 θέσεις θυσιάζοντας τον 4ο χρήστη. Η εταιρία θα μπορεί ανά λίγες συνδρομές του νέου τύπου να χάνει μερικές του παλιού. Η εφαρμογή του μέτρου στις παραπάνω χώρες θα είναι (και ανεξάρτητα τι πιστεύει ο καθένας μας) ο οριστικός κριτής της συνέχισης του ή όχι.

43 λεπτά πριν, socratis23 είπε

ελπιζω την τουρκια να την αφησουν ησυχη για πολλα χρονια 🤣

Εγώ πάλι ελπίζω να αφήσουν ήσυχο το stremio  για πολλά χρόνια… Και να διαβάζω πως φαγώνεστε  εδώ μέσα και να γελάω

Εγώ το βρίσκω ξεπερασμένο και δεν το χρησιμοποιώ. Υπάρχουν το stemio και το popcorn time για παράδειγμα που έχουν τα πάντα  και όχι ότι θέλει να μας δώσει στην Ελλάδα το NetFlix.

10 ώρες πριν, Arkin είπε

Αυτο που μερικοι δεν μπορειτε να δινετε 7 ευρω το μηνα για netflix αλλα δινετε 8 ευρω για ενα καπνο η 5 ευρω για ενα κολοκαφε η 10 ευρω για ενα ποτο μισης ωρας η πληρωνετε 2.50 το λιτρο τη βενζινη με ξεπερναει. Τι να πω δεν ξερω μερικες φορες. 

εγω βαζω υγραεριο ενταξει;;

15 ώρες πριν, poulinos είπε

το netflix παει για ολα   ή τιποτα. ακουω στοιχηματα. εγω λεω οτι λιγοι θα διακοψουν

Εγώ λέω θα διακόψουν αρκετοί, ΑΛΛΑ αρκετοί περισσότεροι θα ενεργοποιήσουν καινούρια συνδρομή δικιά τους άρα η πελατειακή τους βάση (και άρα ο τζίρος τους) θα ανέβει, αντί να πέσει. 

Εδώ είμαστε insomnia και προφανώς το επίπεδο γνωσιακής ποιότητας σχετικά με τις επιλογές είναι πολύ υψηλότερο απ'το μέσο όρο, οπότε το ότι οι μισοί και παραπάνω εδώ λένε ότι θα διακόψουν δεν είναι σοβαρό κριτήριο. 

11 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Το θέμα δεν είναι να μπορεί κάποιος, αλλά άμα αξίζει. Προφανώς δεν αξίζει..

Προφανώς για ΕΚΕΙΝΟΥΣ δεν αξίζει. 

Βέβαια το πόσες φορές έχουμε παραγγείλει απ΄έξω (εγώ προσωπικά, για να μη γενικεύω) επειδή πχ βαριέμαι να βάλω έστω μακαρόνια με σάλτσα να φάω, σε βάζει σε σκέψεις. 

• Like 1

12 ώρες πριν, Arkin είπε

Αυτο που μερικοι δεν μπορειτε να δινετε 7 ευρω το μηνα για netflix αλλα δινετε 8 ευρω για ενα καπνο η 5 ευρω για ενα κολοκαφε η 10 ευρω για ενα ποτο μισης ωρας η πληρωνετε 2.50 το λιτρο τη βενζινη με ξεπερναει. Τι να πω δεν ξερω μερικες φορες. 

Δεν ήξερα ότι πρέπει να δώσουμε και αναφορά για το αν θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα ένας καφές με φίλους έξω που θα δεις κόσμο από τα κερατιατικα του Netflix, όπου έχεις εναλλακτικές από άλλες εταιρείες (ή Jack Sparrow). Ούτε ότι πρέπει να λύσουμε πρώτα εμείς ατομικά το θέμα των υπερκερδων των εταιρειών καυσίμων για κάτι που είναι απαραίτητο (βενζίνη) πριν κόψουμε αχρειαστα βαρίδια επειδή το Netflix αποφάσισε να ξεζουμισει το user base του.

Την επόμενη φορά θα τα σκεφτώ αυτά.

Αυτό που ο καθένας κρίνει τις προτεραιότητες του άλλου, με ξεπερνάει. Τι να πω, δεν ξέρω μερικές φορές...

• Like 3

11 hours ago, Heatspreader said:

Αν θα πρέπει να πληρώσω περισσότερα για να βλέπουν και άλλοι 3 φίλοι μου, θα το διακόψω. 

Βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί δεν βλέπω τόσο συχνά και τελευταία κατεβάζω από Private Tracker.

η αληθεια ειναι οτι ατομα που ξερουν να κανουν download torrents εχουν πολλες περισσοτερες πιθανοτητες να το διακοψουν

16 ώρες πριν, Aprile είπε

Γλίτωσαν αυτές οι χώρες από τα wok - σαβουροσενάρια τους 😃

Άσε είχα πάρει και εγώ ένα wok να πειραματιστώ με stir fry rice από LIDL, μάπα μου βγήκε.

Πασίγνωστο ελληνικό torrent paid site. 20euro ο χρόνος

unlimited 5g 

Σε λιγότερο απο λεπτό έχει κατέβει ταινία, και σε κάνα δυο λεπτά σεζόν

30sec να συνδέσεις τηλεόραση και αρχίζει η θέαση.

και εννοείται όλα διαθέσιμα παλιά-καινούρια. Δεν πρόκειται ποτέ να μπω στον χορό τους. Να χρειάζεσαι 4-5 συνδρομές για επιλεγμένους τίτλους και μόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Arkin είπε

Που τα είδες εσύ τα 7€ ρε αδερφέ;

Εγώ που θέλω 4κ ανάλυση και ζω εξωτερικό;
18€ ζητάει
Υπάρχει πακέτο μίας συσκευής και 4κ να το βάλω;

13€ για το 1080p ζητάει λες και έχουμε ακόμη 2013

Έχει κοπεί ήδη από τον Δεκέμβρη

Επεξ/σία από Superuser
  • Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...