Προς το περιεχόμενο

Huawei: Προσφορές με αφορμή τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

3520x1568_KV_Valentines2023_Wearblel.png

Και στη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η HUAWEI ετοίμασε για εσάς μια ξεχωριστή προσφορά.

Ο λόγος για ένα από τα καλύτερα wearables της αγοράς, το κομψό και ανθεκτικό HUAWEI GT3 το οποίο διατίθεται σε δύο ξεχωριστές εκδόσεις, την Gold και την Elite και μάλιστα σε τιμές που θα… ερωτευτείτε! Με φοβερή εμφάνιση, γυαλιστερό φινίρισμα και κομψό μπρασελέ, το HUAWEI GT3 συνδυάζει το sport look με το business casual και είναι το ιδανικό δώρο για να φανερώσετε τον έρωτά σας.

Τo wearable της HUAWEI εντυπωσιάζει ακόμα με την ανθεκτικότητά του και για αυτό είναι ένα δώρο που θα σας βοηθήσει να δηλώσετε την επιθυμία σας να παραμείνει η αγάπη σας, άθικτη στον χρόνο. Στο ίδιο πλαίσιο, το HUAWEI Watch GT 3 διαθέτει ανθεκτική μπαταρία διάρκειας έως 14 ημερών, ενώ υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση. Όπως όλα τα smartwatches της HUAWEI έτσι και τα συγκεκριμένα είναι συμβατά με iOS και Android smartphones.

Τα GT3 διαθέτουν ανθεκτική μπαταρία διάρκειας έως 14 ημερών, σημαντικά μεγαλύτερη από τον ανταγωνισμό, ενώ υποστηρίζουν και γρήγορη ασύρματη φόρτιση. Έχουν ακόμα τη δυνατότητα να καταγράφουν με ακρίβεια τους καρδιακούς παλμούς, ειδικά όταν... κοιτάτε το αγαπημένο σας πρόσωπο στα μάτια. Επίσης, μπορούν να παρακολουθούν  συνεχώς την αναπνοή σας, το επίπεδο του στρες και τον εμμηνορροϊκό κύκλο, ενώ προσφέρουν ολοήμερη παρακολούθηση του οξυγόνου στο αίμα καθώς και ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος.

Milo_Lifestyle shot_Female_Yoga_EN_JPG_20210916.jpg

Επιπλέον, η τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0 παρέχει λεπτομερή στοιχεία και εκατοντάδες προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ύπνου του χρήστη ενώ η αναβαθμισμένη εφαρμογή Huawei Health επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν εξατομικευμένες υπενθυμίσεις υγείας, από το πόσα ποτήρια νερού έχουν στόχο να πίνουν καθημερινά, μέχρι υπενθυμίσεις για φάρμακα, διαλογισμό, ξεκούραση, άθληση ή θετική σκέψη.

Και για όσους επιθυμούν έναν προπονητή για τη διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης, το  HUAWEI WATCH GT3 διαθέτει μεταξύ άλλων πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης, συμπεριλαμβανομένων 18 επαγγελματικών λειτουργιών προπόνησης, ενώ περέχει προσαρμοσμένα προγράμματα άθλησης, ανάλογα με την φυσική κατάσταση και τις συνήθειες άσκησης του χρήστη.

Με τα HUAWEI GT3 -Gold και Elite edition- η τεχνολογία μπαίνει στην υπηρεσία του έρωτα και θα γίνει αχώριστος σύντροφος για τον/την αγαπημένο/νη σας. Ένας σύντροφος που θα τον/την προσέχει χωρίς να ζηλεύετε…!

Huawei Προσφορές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μη χάσετε την ξεχωριστή  προσφορά για τα HUAWEI GT3, -Gold και Elite edition- για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία διατίθεται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei: ΓερμανόςΚωτσόβολοςPublic GroupΠλαίσιο.

Αποκτήστε τα έως τις 19 Φεβρουαρίου σε μοναδικές τιμές και χαρείτε τον έρωτά σας με την βοήθεια της τεχνολογίας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...