Προς το περιεχόμενο

[Gaming Keyboard] - Corsair K70 RGB Pro Cherry MX Red , @websupplies.gr + @msystems.gr -> 99,90€ [ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΞΑΝΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθεσιμο ξανα το Corsair K70 RGB Pro Mechanical Gaming Keyboard - Cherry MX Red - GR Layout [CH-9109410-GR2]

(Αμεσα διαθεσιμο αναγραφει)

https://www.websupplies.gr/gaming-πληκτρολόγιο-corsair-k70-pro-rgb-cherry-mx-red-switches-gr-black-ch-9109410-gr2

https://www.msystems.gr/gaming-keyboards/corsair-k70-rgb-pro-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-red-gr-layout-ch-9109410-gr2

Απο οσο ειδα εχει την χαμηλοτερη τιμη ως τωρα στο σκρουτζ.Επομενη τιμη ξεκιναει απο 188€

Επεξ/σία από giannis22k
Διαθέσιμο ξανά και στο @msystems.gr
  • Like 1
Δημοσ.

Το 99.90 ειναι παραπλανητικο , αν θελεις αλλαξε και βαλε το +εξοδα αποστολης 4 ευρω ... 

+2 ευρω αντικαταβολη γιατι δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο και δεν ξερω ποιος θελει να δεσμευσει 100 ευρω και να παραλαβει μετα απο 30 μερες ή να του πουνε οτι δεν θα παραλαβουνε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το θεωρω παραπλανητικο αφοσον μιλαμε για ελλαδα ,οποτε  γνωριζουμε περιπου ολοι ποσο ειναι οι αντικαταβολες + εξοδα αποστολης .Νομιζω αξιζει καποιος να περιμενει και ναι σωστα απο την στιγμη που δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο μονο αντικαταβολη Επισης οπως αναφερει ο φιλος ποιο πανω αν δεις στο site αναγραφει 23/2 παραλαβη 😉

Επεξ/σία από giannis22k
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zus είπε

Όποιος το θέλει μόνο για gaming καλορίζικο.

Όποιος το θέλει και για typing, μακριά.

Για typing εννοεις αν ο αλλος το θελει για την δουλεια του ;  Για σερφαρισμα ..;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

image.png.b285638f3874414dd8a9fe96b63dc9b5.png

Oλοι ετσι λενε

6 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Δεν το θεωρω παραπλανητικο αφοσον μιλαμε για ελλαδα ,οποτε  γνωριζουμε περιπου ολοι ποσο ειναι οι αντικαταβολες + εξοδα αποστολης .Νομιζω αξιζει καποιος να περιμενει και ναι σωστα απο την στιγμη που δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο μονο αντικαταβολη Επισης οπως αναφερει ο φιλος ποιο πανω αν δεις στο site αναγραφει 23/2 παραλαβη 😉

Εγω μπηκα να το παρω στα 99.90 μιας και στο σκρουτζ λεει 0 μεταφορικα αλλα μετα σε χρεωνει 4 ευρω . Και σου λεει οτι ειναι μονο για αθηνα δωρεαν.

Επειδη ομως ψηθηκα να παω απο το παλιο k70 ξανα σε k70 εριξα μια παραγγελια στα 106 τελικη.

*ειναι κανονας του φορουμ να αναγραφεις τελικη τιμη με μεταφορικα ή εστω να γραψεις οπως ειπα 99.90 + μεταφορικα απο διπλα

Δημοσ.

Και εγω τωρα που στηνω pc εχαχνα αν και δεν ηταν στις προταιραιοτητες μου να παρω τωρα πληκτρολογιο ,νομιζω ειναι αρκετα καλη τιμη 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giannis22k είπε

Για typing εννοεις αν ο αλλος το θελει για την δουλεια του ;  Για σερφαρισμα ..;

Αν το θέλει για να δακτυλογραφεί κείμενα πολλών λέξεων στο word. Δεν κάνει, κουράζει τρομερά…

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι και για γραψιμο κια για παιχνιδι. Εχω την εκδοση που δεν ειναι RGB και ειναι τρομερο πληκτρολογιο. Το εχω 4 χρονια και δεν εχει παθει το παραμικρο. απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aggeluska είπε

Μια χαρα ειναι και για γραψιμο κια για παιχνιδι. Εχω την εκδοση που δεν ειναι RGB και ειναι τρομερο πληκτρολογιο. Το εχω 4 χρονια και δεν εχει παθει το παραμικρο. απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει

Μια χαρά για γράψιμο σε καμία περίπτωση. Οι έντονες γωνίες των keycaps και τα μεγάλα κενά μεταξύ των πλήκτρων δημιουργούν τρομερό πρόβλημα misstyping αν γράφεις γρήγορα. Γράφω καθημερινά κείμενα 2.000 λέξεων και το πληκτρολόγιο απλά είναι απαίσιο σε αυτόν τον τομέα. 

Επίσης στα 2 χρόνια άρχισαν να σπάνε τα keycaps και αναγκάστηκα να αγοράσω όλη τη σειρά των ανταλλακτικών keycaps με κόστος γύρω στα 45€ αν θυμάμαι καλά.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/2/2023 στις 12:48 ΠΜ, Zus είπε

Μια χαρά για γράψιμο σε καμία περίπτωση. Οι έντονες γωνίες των keycaps και τα μεγάλα κενά μεταξύ των πλήκτρων δημιουργούν τρομερό πρόβλημα misstyping αν γράφεις γρήγορα. Γράφω καθημερινά κείμενα 2.000 λέξεων και το πληκτρολόγιο απλά είναι απαίσιο σε αυτόν τον τομέα. 

Επίσης στα 2 χρόνια άρχισαν να σπάνε τα keycaps και αναγκάστηκα να αγοράσω όλη τη σειρά των ανταλλακτικών keycaps με κόστος γύρω στα 45€ αν θυμάμαι καλά.

Το θέμα με τα keycaps ήταν ο λόγος που το πέταξα κι εγώ κι έβαλα το G815 στη θέση του. Άρχισαν να σπάνε το ένα μετά το άλλο. Το support της corsair μου έστειλε ναι μεν αντικαταστάτες δωρεάν, αλλά μόνο για τα πλήκτρα που είχαν σπάσει και δε γινόταν κάθε φορά που θα έσπαγε ένα να ανοίγω ticket, να στέλνω φωτογραφίες, να περιμένω να μου στείλουν keycaps για να χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...