Προς το περιεχόμενο

H Lenovo Νο1 στις προτιμήσεις των καταναλωτών σε Consumer Notebooks, αλλά και των Μεγάλων Επιχειρήσεων Ιδιωτικού Τομέα


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυο σημαντικές πρωτιές σημείωσε η Lenovo, βάσει αποτελεσμάτων IDC για Ελλάδα και Κύπρο το 2022. Συγκεκριμένα η Lenovo ήρθε πρώτη τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών στα Consumer Notebooks - με μερίδιο αγοράς 27,69%, αλλά και στις προτιμήσεις των Μεγάλων Επιχειρήσεων Ιδιωτικού Τομέα, με μερίδιο αγοράς 41,53%, σημειώνοντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό ποσοστό στην κατηγορία.

Lenovo IDC Results.jpg

Σε σχέση με τα αποτελέσματα της IDC, o Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, κος Παναγιώτης Μακρυνιώτης, δήλωσε: «Στη Lenovo είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις δύο σημαντικές αυτές πρωτιές, οι όποιες είναι αποτέλεσμα της εστιασμένης στρατηγική μας, της πελατοκεντρικής προσέγγισής μας και φυσικά, της εξαιρετικής ομάδας συνεργατών μας.  Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας προτρέπει να συνεχίσουμε πιστοί στο όραμά μας να δημιουργούμε καλύτερες εμπειρίες και να παρέχουμε πιο έξυπνη τεχνολογία για όλους. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, με αφοσίωση, δημιουργικότητα, καινοτομία, συνέχεια και συνέπεια για ακόμα περισσότερες πρωτιές».

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας