Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι λέει ο τίτλος για τις ημερομηνίες 23 ως 27/2 με προϋπόθεση να έχεις κάνει μια ανανέωση τον τελευταίο μήνα. 

Οπότε Παρασκευή Σάββατο Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα την βγάζουμε κούτρα !

Η ενεργοποίηση γίνεται μέσω του app τους , μέσω του σάιτ τους και μέσω μηνύματος στέλνοντας Χ στο 1252

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
  • Like 2
  • Thanks 6
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά από του όρους.... δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω στις 27/02 και να τα έχω έως 02/03... σωστά;

Άκυρο, βρήκα την απάντηση . Από το chat τους: 

"Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Η προσφορά έχει ισχύ έως και τις 27/02 , βεβαίως! Ανεξαρτήτως ημέρας ενεργοποίησης. Παράδειγμα: αν ο συνδρομητής ενεργοποιήσει την προφορά 26/02/2023 η προσφορά θα λήξει στις 27/02/2023)."

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα αυτό https://content.vodafone.gr/Data/Ash_Monday_Offer/ 

Ισχυει και για συνδεση από τον παραπάνω συνδεσμο. Μόλις το έκανα. Στο app δεν εμφανίζει κάτι

H ΠPOΣΦOPA ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTA DATA EXEI ENEPΓOΠOIHΘEI KAI IΣXYEI EΩΣ KAI 27/02 23:59 ΓIA XPHΣH AΠO TO KINHTO ΣOY ENTOΣ EΛΛAΔOΣ.

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
  • Moderators
Δημοσ.

Αγαπητη vodafone, ξερετε εχουμε  εδω και δεκαετιες την δημοτικη ως επισημη γλωσσα, οποτε καλυτερα να γραφατε "εντός Ελλάδας". (βαζω και τονους μην παρεξηγηθει κανενας "αρχαιολαγνος" με οσα γραφω 😛 ) Το λεω γιατι μου χτυπαει ασχημα αυτες τις ημερες που διαβαζω τα σχετικα με ορους και στην vodafone ως υποψηφιος πελατης της με φορητοτητα και μονο σε αυτη βλεπω το "Ελλαδος" και με χαλαει / γυρναει 50+ χρονια πισω. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/2/2023 στις 1:14 ΜΜ, matrixxx είπε

Αγαπητη vodafone, ξερετε εχουμε  εδω και δεκαετιες την δημοτικη ως επισημη γλωσσα, οποτε καλυτερα να γραφατε "εντός Ελλάδας". (βαζω και τονους μην παρεξηγηθει κανενας "αρχαιολαγνος" με οσα γραφω 😛 ) Το λεω γιατι μου χτυπαει ασχημα αυτες τις ημερες που διαβαζω τα σχετικα με ορους και στην vodafone ως υποψηφιος πελατης της με φορητοτητα και μονο σε αυτη βλεπω το "Ελλαδος" και με χαλαει / γυρναει 50+ χρονια πισω. 

Δεν συνηθίζω να σχολιάζω συχνά και προσπαθώ να σχολιάζω μόνο όταν θεωρώ ότι η απάντησή μου θα βοηθήσει στην επίλυση κάποιου προβλήματος/απορίας και όχι για να μπω σε αντιπαράθεση με άλλους. Νομίζω όμως ότι από όσα μας απασχολούν στην εποχή μας αυτό είναι ίσως το πιο ασήμαντο και αδιάφορο. Ειδικά όταν μιλάμε στο τι μας ενοχλεί αναφορικά με τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών.
Είτε μας αρέσει είτε όχι, κάποιες λέξεις και φράσεις της καθημερινότητάς μας ακούγονται πιο εύηχα στη μορφή της καθαρεύουσας (π.χ. Εθνική Ελλάδος) και δεν βρίσκω κανένα κακό στο να εξακολουθήσει να συμβαίνει αυτό. Εντάξει, αν είναι να λύσουμε καμιά σχολική άσκηση στη νεοελληνική γλώσσα, ας το αποφύγουμε. 😋
Χίλιες φορές να ακούω και να διαβάζω το "Ελλάδος", παρά την άκυρη φράση "να το επικοινωνήσουμε", που τείνει να καθιερωθεί στην ενδοεταιρική επικοινωνία και πλέον και στις τηλεοπτικές εκπομπές, όπου βάζουν αντικείμενο στο αμετάβατο ρήμα "επικοινωνώ" επηρεασμένοι από ξένες εκφράσεις. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν άλλα ρήματα να χρησιμοποιήσουν στη θέση του.

Υ.Γ. Sorry για το off topic.

Επεξ/σία από Vista32
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vista32 είπε

Χίλιες φορές να ακούω και να διαβάζω το "Ελλάδος", παρά ...

Μιας και δηλωνεις οτι αντιπαρατιθεσαι με αυτο το σχολιο σου συμφορουμιτη, να απαντησω...

Σχολιασα σχετικα με το ακριβως προηγουμενο μηνυμα που δημοσιευσε το μελος, μια λεξη που την εχω διαβασει αλλες 10 φορες αυτες τις ημερες μεσα σε ορους συμβολαιων και προσφορων των τηλεπικοινωνιακων παροχων  και ειχα ηδη παρατηρησει οτι μονο στην Voda απο τους τρεις παροχους υπαρχει στην γενικη ο τιτλος της χωρας μας με τον λογιο τυπο (Ελλας αντι Ελλαδα, Ελλαδος αντι Ελλαδας), ευτυχως σπανιζει γενικα. (και ειναι και κριμα, γιατι απο τους τρεις παροχους κατα τα λοιπα, μπορω να πω οτι ισως μου ειναι ο λιγοτερο αντιπαθης σημερα τουλαχιστον - αποφευγω σκοπιμα την λεξη "συμπαθης" για αποφυγη παρεξηγησεων και μονο)

Τωρα, οποιος θελει να προτιμησει το "εντος Ελλαδος" απο το "εντος Ελλαδας" ειναι δικο του θεμα, οπως μπορει να προτιμα πχ τον πατσα απο τον μουσακα. Εμενα με παει 50χρονια πισω και με χαλαει. Αλλοι φτιαχνονται, ελευθερα.

Και επισης το τι θεωρει κανεις ως "το πιο ασημαντο και αδιαφορο" οπως φαινεται διαβαζοντας και το σχολιο, ειναι εντελως υποκειμενικο. 

Ας πουμε και κατι εντελως οντοπικ για οποιον δεν το εχει κανει ηδη : Κατα τα... σοβαροτερα, αλλες 5 ωρες με δωρεαν data μπορειτε να ζησετε. Τρεχτε. :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...