Gingerbread Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει για να μου πει εντυπώσεις και να μου προτείνει κάποιο μέρος; Έχω ψάξει κάποια μέρη και με τις κριτικές έχω τρομάξει (εγκαύματα, ότι πέταξαν τα λεφτά τους κτλ). Τα αποτελέσματα κατά πόσο είναι όντως μόνιμα; Έχω βαρεθεί να κάνω ακροβατικά να τριμάρω την πλάτη.
toyo73 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Στις 25/2/2023 στις 9:19 ΠΜ, Gingerbread είπε Υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει για να μου πει εντυπώσεις και να μου προτείνει κάποιο μέρος; Έχω ψάξει κάποια μέρη και με τις κριτικές έχω τρομάξει (εγκαύματα, ότι πέταξαν τα λεφτά τους κτλ). Τα αποτελέσματα κατά πόσο είναι όντως μόνιμα; Έχω βαρεθεί να κάνω ακροβατικά να τριμάρω την πλάτη. Mονο κερι.Ειχα ελαχιστες που με τα χρονια εξαφανιστηκαν.Ποναει, αλλα συνηθιζεται.Σε εμενα που ειμαι 50, αργη αρκετα να ξαναβγει η τριχα.Σε ενα 20-25χρονο που ξεχειλιζει τεστοστερονη, λογικα θα βγαινουν πιο γρηγορα.
csontheline Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Σε ποιο μέρος ψάχνεις; Θεσσαλονίκη έχω βρει ένα που χτυπάει με 3ων συχνοτήτων και έχω δει διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα, οπότε πηγαίνω εκεί όταν ανεβαίνω. (τύπου να εμφανίζονται στον διπλάσιο χρόνο) Θα χρειαστούν καμιά 10 συνεδρίες για να σταματήσουν να βγαίνουν οι περισσότερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις