Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την περασμένη εβδομάδα, η Google ανακοίνωσε ότι θα έφερνε το εργαλείο Magic Eraser των Pixel, σε περισσότερα smartphones συμπεριλαμβανομένων των iPhone και άλλων Android μοντέλων.

Η διάθεση έχει πλέον ξεκινήσει και αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα πρέπει να δείτε την ενημέρωση σύντομα μέσα από την εφαρμογή Google Photos, αν είναι διαθέσιμη στο smartphone σας.

Αν έχετε στην κατοχή σας ένα τηλέφωνο Android (μη Pixel) ή ένα iPhone, αλλά είστε συνδρομητής στο Google One, σύντομα θα δείτε την ενημέρωση να είναι διαθέσιμη στις φωτογραφίες σας στο Google Photos. Αν είστε κάτοχος παλαιότερης συσκευής Pixel που δεν διαθέτει Tensor chipset, θα έχετε πλέον τη δυνατότητα χωρίς να χρειάζεται να έχετε συνδρομή στο Google One. Προηγουμένως, η λειτουργία ήταν αποκλειστικά για τις συσκευές Pixel με Tensor, κάτι που αλλάζει με αυτή την ενημέρωση.

image.png.6192c3dc1e299b175791e034162edb79.png image.png.c15047a9b910212a28ae9459343df4ec.png image.png.16ecd8b20e2fb187f6903161d406768c.png

Για να ελέγξετε αν έχετε τη λειτουργία, μεταβείτε σε οποιαδήποτε φωτογραφία στη βιβλιοθήκη των Google Photos, πατήστε Επεξεργασία και αναζητήστε την στην ενότητα Εργαλεία. Αν είναι διαθέσιμη, θα αναγράφεται η ένδειξη Magic Eraser με ένα λογότυπο Google One στη δεξιά πλευρά. Μπορεί επίσης να εμφανίζεται στην αρχή του μενού Προτάσεις στις “Φωτογραφίες Google”.

Την είδηση γνωστοποίηση για πρώτη φορά το μοιράστηκε ο λογαριασμός Google News στο Telegram, ενώ κάτοχοι του Samsung Galaxy S23 Ultra και του iPhone 14 Pro έχουν αναφέρει ότι βλέπουν την προσθήκη τις τελευταίες 2 ημέρες. Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές σε αντίστοιχες περιπτώσεις, φαίνεται ότι πρόκειται για μια ενημέρωση σε επίπεδο server και η οποία ενεργοποιείται σταδιακά φτάνει να έχετε εγκατεστημένη τουλάχιστον την έκδοση 6.24 των Google Photos και άνω. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"...αλλά είστε συνδρομητής στο Google One..."

που σημαίνει ότι χωρίς - επί πληρωμή - συνδρομή δεν έχει Σβηστήρι Μαγικό..

για κάτι που ήδη η Motorola & η Samsung δίνουν δωρεάν..  no thanx..

Scared Bikini Bottom GIF by SpongeBob SquarePants

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Προσωπικά στο 7 pro μου το έχω δοκιμάσει 2-3 φορές περισσότερο για 'παιχνίδι' και τα αποτελέσματα ήταν μέτρια με αισθητό πρόβλημα όταν υπάρχουν σκιές των αντικειμένων που αφαιρούνται. Σε αντίθεση με το unblur που για μένα είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα βελτιώσει τη φωτογραφία έστω και σε μικρό βαθμό 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, gadgetseek είπε

"...αλλά είστε συνδρομητής στο Google One..."

που σημαίνει ότι χωρίς - επί πληρωμή - συνδρομή δεν έχει Σβηστήρι Μαγικό..

(pass..)

Scared Bikini Bottom GIF by SpongeBob SquarePants

Google One subscriber είσαι ακόμη και αν πληρώνεις πχ 20 ευρώ τον χρόνο για extra χώρο στο Google Drive. Δεν είναι καμιά ειδική ακριβή συνδρομή.

Και μένα το βγάζει εδώ και λίγες μέρες και με λίγη εξάσκηση κάνει πολύ καλή δουλειά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, skritikos είπε

Google One subscriber είσαι ακόμη και αν πληρώνεις πχ 20 ευρώ τον χρόνο για extra χώρο στο Google Drive. Δεν είναι καμιά ειδική ακριβή συνδρομή.

Αν όμως έχεις επιλέξει άλλο "σύννεφο" (π.χ. εγώ με άλλους 5 συγγενείς - φίλους έχουμε ένα ωραιότατο οικογενειακό Microsoft 365 προς 16 ευρώ έκαστος το χρόνο), τότε δεν έχεις κανένα λόγο να δώσεις άλλα 20 ευρώ "δωράκι" στη Google για 100GB.

Εξάλλου τόσο η Motorola, όσο και η Samsung (Οbject eraser tool) έχουν αντίστοιχα  ΔΩΡΕΑΝ εργαλεία που κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Κι η Συλλογή της Samsung συγχρονίζεται με το One Drive. Έτσι έχω τις φωτός (αλλά κι όσα άλλα αρχεία θέλω, ως 1ΤΒ) διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές μου. 

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gadgetseek είπε

Αν όμως έχεις επιλέξει άλλο "σύννεφο" (π.χ. εγώ με άλλους 5 συγγενείς - φίλους έχουμε ένα ωραιότατο οικογενειακό Microsoft 365 προς 16 ευρώ έκαστος), τότε δεν έχεις κανένα λόγο να δώσεις άλλα 20 ευρώ "δωράκι" στη Google για 100GB.

Εξάλλου τόσο η Motorola, όσο και η Samsung (Οbject eraser tool) έχουν αντίστοιχα εργαλεία που κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Κι η Συλλογή της Samsung συγχρονίζεται με το One Drive. Έτσι έχω τις φωτός (αλλά κι όσα άλλα αρχεία θέλω, ως 1ΤΒ) διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές μου. 

Το έγραψα μόνο γιατί πολλοί έχουν Google One χωρίς πραγματικά να το γνωρίζουν. Πως δεν είναι κάτι σπάνιο δηλαδή.

Λύσεις για όλα τα θέματα υπάρχουν αρκετές πάντα.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα λέμε στο Chatgpt να μας κάνει erase όποιον δεν θελουμε στις φωτό 

Δημοσ.

αν κ ειχα ορκιστει οτι δεν θα ενδωσω μιας και μεταξυ αλλων λογων μου χακαραν το gmail μου επι μηνες να ειναι καλα το lastpass, ειναι πολυ καλο το πακετο τους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gadgetseek είπε

Αν όμως έχεις επιλέξει άλλο "σύννεφο" (π.χ. εγώ με άλλους 5 συγγενείς - φίλους έχουμε ένα ωραιότατο οικογενειακό Microsoft 365 προς 16 ευρώ έκαστος το χρόνο), τότε δεν έχεις κανένα λόγο να δώσεις άλλα 20 ευρώ "δωράκι" στη Google για 100GB.

Εξάλλου τόσο η Motorola, όσο και η Samsung (Οbject eraser tool) έχουν αντίστοιχα  ΔΩΡΕΑΝ εργαλεία που κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Κι η Συλλογή της Samsung συγχρονίζεται με το One Drive. Έτσι έχω τις φωτός (αλλά κι όσα άλλα αρχεία θέλω, ως 1ΤΒ) διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές μου. 

Οπα! πως εχεις ενα ΤΒ με σαμσουνγκ; Για δωσε ινφο στο λαο!

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ανάλογο εργαλείο η Samsung (Object eraser). Σε γενικές γραμμές κάνει καλή δουλειά αρκεί να έχεις ρεαλιστικούς στόχους. Τον Νικολάι Γιεζόφ ενδεχομένως να τον έσβηνε για χάρη του ”πατερούλη" Στάλιν. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...