Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να κάνω ερώτηση μήπως κάποιος βοηθήσει. Είχα παρετηθεί απο την εταιρεία μου και είχα σκοπό να πιάσω άλλη δουλειά. Τελικά θα φύγω εξωτερικό και θέλω να κάτσω εκτος εργασίας για 2-3 μήνες μέχρι να ετοιμάσω κάποια πραγματάκια που χρειάζομαι. Ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κανένα άτομο να μου κάνει μια εξυπηρέτηση να με προσλάβει για μια μέρα και να με απολύσει και να του πληρώσω οτι του κοστίσει για να μπώ ταμειο ανεργείας για αυτούς τους 3 μήνες. Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, reklama741 είπε

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να κάνω ερώτηση μήπως κάποιος βοηθήσει. Είχα παρετηθεί απο την εταιρεία μου και είχα σκοπό να πιάσω άλλη δουλειά. Τελικά θα φύγω εξωτερικό και θέλω να κάτσω εκτος εργασίας για 2-3 μήνες μέχρι να ετοιμάσω κάποια πραγματάκια που χρειάζομαι. Ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κανένα άτομο να μου κάνει μια εξυπηρέτηση να με προσλάβει για μια μέρα και να με απολύσει και να του πληρώσω οτι του κοστίσει για να μπώ ταμειο ανεργείας για αυτούς τους 3 μήνες. Ευχαριστώ.

...δεν πίστευα ότι θα διαβάσω ποτέ κάτι τέτοιο όμως!

Ε να που έγινε!

Γύρνα πίσω στην επιχείρηση που δήλωσες παραίτηση και ζήτα τους αυτό που φαντάζεσαι...

Και λέω φαντάζεσαι γιατί πρέπει να πληρεί συγκεκριμένο χρονικό διάστημα "εργασίας" ώστε να έχεις δικαίωμα να μπεις στο ταμείο ανεργίας και όχι με 1 ημέρα 🙂

https://www.kepea.gr/article.php?id=67#

Μφχ

Επεξ/σία από kormos
Προσθήκη συνδέσμου
Δημοσ.

έχω τα απαραίτητα ένσημα για την μπώ ταμείο απλώς δεν έγινε απόλυση

η μία μέρα ειναι για να χαρακτηριστεί σαν απόλυση τίποτα άλλο

Δημοσ.
Στις 3/3/2023 στις 12:59 ΜΜ, reklama741 είπε

έχω τα απαραίτητα ένσημα για την μπώ ταμείο απλώς δεν έγινε απόλυση

η μία μέρα ειναι για να χαρακτηριστεί σαν απόλυση τίποτα άλλο

Πλέον ο ΟΑΕΔ τα τσεκάρει αυτά. 

Δημοσ.

Εγω τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν δεν τους ενδιαφερει απλως το τελευταιο χαρτι να ειναι απόλυση και Οχι αποχώρηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...