Προς το περιεχόμενο

Νεκρο lap top κατα την εγκατασταση Win10


ΑΤΛΑΣ-59

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας, αποφασισα να βαλω τα 10ρια στην θεση των 7, κατα την εγκατασταση μολις εβαλα τις γλωσσες χωρα κλπ στην επομενη οθονη που γινεται η εγκατασταση των 10 μετα απο αρκετη ωρα εβγαλε ενα μνμα που δεν προλαβα να διαβασω (πηρε το ματι μου κατι για drivers )  εκλεισε και απο τοτε αρνειται να ξεκινησει, νεκρο, σαν να του εχω βγαλει την μπαταρια, τον αφησα ολο το βραδυ χωρις μπαταρια και προσπαθησα το πρωι , τιποτα , κανενα σημειο ζωης.  Καμια ιδεα για να παρει μπρος?

Ευχαριστω

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ανάβει γενικώς ή ανάβει και παγώνει;

Αν είναι το 2ο μπορεί να είναι πρόβλημα με τον δίσκο, οπότε αποσύνδεσε τον και δες αν μετά ξεκινάει.

Αν είναι το 1ο δοκίμασε χωρίς την μπαταρία και μόνο το τροφοδοτικό ή χωρίς τροφοδοτικό και μόνο με την μπαταρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν αναβει γενικως, δοκιμασα και με τους δυο τροπους, μετρησα και το τροφοδοτικο με πολυμετρο και ειναι οκ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι ομως, μετα απο μερικες ωρες πατωντας το κουμπι οποτε περνουσα απο εκει, ξαφνικα ξεκινησε,!!! (μη με ρωτατε πως και γιατι, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ).

και τα 10ρια σηκωσε, μαλλον τα πηρε και τα σηκωσε  :)  και ολα καλα . Αλλα , με τις πολλες ερωτησεις περι ενημερωσης της εταιρειας και για την ασφαλεια μας 

εβαλα ηλικια με χρονολογια 2023 , και εχει τωρα το λαπτοπ σαν παιδι μου, παω να μπω στο Ghrome kai ζηταει αδεια απο τον πατερα μου δλδ εμενα για να μπει σε αλλον browser . Καμια ιδεα πως μπορω να το φτιαξω .

Ξεχασα να πω οτι το λαπ τοπ ειναι της γυναικας μου .... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα , εννοείς έκανες σύνδεση με fake microsoft account?

κάνε κατάργηση κ βάλε άλλον

https://support.microsoft.com/el-gr/windows/προσθήκη-ή-κατάργηση-λογαριασμών-στον-υπολογιστή-σας-104dc19f-6430-4b49-6a2b-e4dbd1dcdf32

 

αν μιλάμε για τοπικό χρήστη, φτιάξε άλλον χρήστη, με ADMIN δικαιώματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα, κακώς έκανες λογαριασμό microsoft εξ αρχής. Έπρεπε να μην συνδεθείς στο ίντερνετ και να επιμένεις για τοπικό λογαριασμό.

Τώρα θα έλεγα να δεις πως θα μπεις σαν διαχειριστής και να κάνεις έναν νέο τοπικό λογαριασμό. Όταν έκανες τον λογαριασμό δεν είχες επιλογή για να ορίσεις κάποιον γονικό λογαριασμό;

Αν πας από τις ρυθμίσεις στους λογαριασμούς, δεν μπορείς να κάνεις logout από τον λογαριασμό για να γίνει local account;

Αλλιώς, φορμάτ (πάααλι) για να τελειώνεις.

Ή περίμενε 18 χρόνια για να γίνεις "ενήλικας" loool :D

 

Επεξ/σία από micos000
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα, ευχαριστω για τις απαντησεις, δεν  ξερω πολλα απο Η/Υ ειδικα απο λειτουργικα ,τα 10 ρια τα κατεβασα απο την εταιρια και εφτιαξα ενα ISO DVD, και ετσι τα περασα βλεποντας ενα βιντεακι απο το youtube.  Κthulhou για τον τοπικο χρηστη με ADMIN δικαιωματα δεν εχω ιδεα τι να κανω.Ευχαριστω για το link.

Kαι τωρα  micos000 λεω μολις ενηλικιωθω να ξανακανω φορματ χωρις ιντερνετ αυτη τη φορα, αλλα με τους drivers τι γινετε? μπορω να το κανω με το iso dvd που εφτιαξα η να φτιαξω αλλο απο το παραπανω link?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά κάνεις φορμάτ με το dvd. Από drivers κατά 99% θα στους κατεβάσουν όλους τα windows αλλά ακόμα και να μην το κάνουν και να μείνει καμία συσκευή κρεμασμένη θα βρεις από τον κατασκευαστή του λάπτοπ ότι θέλεις.

Αν μπορείς να μπεις σαν administrator πάτα κάτω αριστερά στην αναζήτηση και γράψε cmd και τρέξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής.

Μόλις ανοίξει δώσε

net user /add User

και στην συνέχεια

net localgroup administrators User /add

Αν θέλεις μπορείς να αλλάξεις το User σε ότι θέλεις αλλά προτείνω να το κάνεις με Αγγλικούς μόνο χαρακτήρες και χωρίς κενά και θα το κάνεις και στις δύο εντολές. Αν θέλεις κενά θα περικλείσεις το όνομα χρήστη σε "" π.χ. "Tom Jones"

Μόλις το τελειώσεις κάνε αποσύνδεση από τον administrator και συνδέσουν σαν τον νέο χρήστη που έκανες (θα είναι στην οθόνη υποδοχής). Αποσυνδέσου όμως από το ίντερνετ και όσο και αν σου προτείνει να συνδεθείς σε λογαριασμό microsoft εσύ θα πατάς να συνεχίσεις με περιορισμένες δυνατότητες.

Μετά μπορείς να μεταφέρεις τα αρχεία από τον "παιδικό" λογαριασμό στον νέο χρήστη σου.

Επεξ/σία από micos000
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα,

οπως προανεφερα δεν τα παω καλα με το λειτουργικο,το παλεψα αρκετες ωρες δυστυχως ομως ΔΕΝ. micos00 μου λες να μπω σαν admin . Οταν μπω ρυθμισεις > λογαριασμοι, στις πληροφορειες μου γραφει κατω απο το ονομα διαχειριστης (ειμαι η δεν ειμαι? ) και βεβαια ειμαι, αφου μπηκα στον πινακα ελεγχου πηγα αλλαγη ενος λογαριασμου >αλλαγη του τυπου λογαριασμου και λεει οτι εχω τον μονο λογαριασμο διαχειριστη στον Η/Υ και δεν μπορω να τον αλλαξω εκτος εαν κανω εναν αλλο χρηστη διαχειριστη,προσπαθησα με το cmd αλλα δεν εγινε τιποτα.

Οσες επανεκκινησεις εκανα πατωντας ενα ενα τα f buttons και το del πολλες φορες και σε συνδιασμο, με το dvd μεσα η εξω δεν καταφερα να μπω στο BIOS, παντα μα παντα μ εβγαζε στα 10ρια.Θα μου πεις τι να κανεις στο bios αφου ειχα βαλει να ξεκινα απο το dvd ;

Το πως θα κανω φορματ τωρα δεν ξερω. Googleαρα το προβλημα μου και βρηκα αυτο https://www.adslgr.com/forum/threads/1027504-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-BIOS-laptop

εκανα μερικα απ αυτα που λεει αλλα τιιιιιποτα (μουλαρι ο Αστραχαν )

Μετα απ ολ αυτα οταν μπαινω μεσα γραφει στην επιφανεια εργασιας οτι πρεπει να εισελθω ΠΑΛΙ στον λογαριασμο microsoft για να στειλω αιτημα στους γονεις μου οτι θελω περισοτερο χρονο χρησης κλπ (δεν θα ενηλικιωθω; που θα παει)

Αν υπαρχει καμια λυση με λιγα ακαταλαβηστικα ευχαριστως θα την δεχτω , αν και θα προτιμουσα ενα καλο format αλλα πως?

Σας κουρασα, παω να ξεκουραστω.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πατας στο εικονιδιο των windows/"μενου εναρξη",πληκτρολογεις cmd και θα σου βγαλει command prompt/γραμμη εντολων σαν επιλογη,εκει κανεις δεξι κλικ επανω της και run as administrator/εκτελεση ως διαχειριστης και επειτα πληκτρολογεις τις εντολες που ανεφερε ο φιλος @micos000.Εφόσων ολα πανε κατ'ευχην αποσυνδεσου απο το ιντερνετ και δοκιμασε με το κουμπι των windows+L να δεις εαν υπαρχει αλλος λογαριασμος και συνδεσου σε αυτον. Απο 'κει κ περα νομιζω μπορεις να κανεις login στο microsoft λογαριασμο που εχεις επιλεξει και να κανεις αλλαγη ηλικιας,συγκεκριμενα απο clopy-paste με μια αναζητηση βγαζει αυτο: Sign in to Your info on the Microsoft account website. Select Edit your personal info. Change your birthdate, and select Save

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για την υποδειξη αλλα δυστυχως δεν πηγαν καλα. Μολις τα γραψω γραφει is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

Και παλι ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...