Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία. Θέλω να πάρω ένα δάνειο για ανακαίνιση σε οικεία που έχω το 37,5% και ιδανικά χωρίς προσημείωση. Απλά με κολλάνε γιατί θέλουν να βάλουν όλους τους συνδιοκτητες μέσα, ούτε δέχονται να εμφανίζω αργότερα στο δάνειο συμβόλαιο ότι θα έχω το 100% ευχαριστώ!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nikosl86 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία. Θέλω να πάρω ένα δάνειο για ανακαίνιση σε οικεία που έχω το 37,5% και ιδανικά χωρίς προσημείωση. Απλά με κολλάνε γιατί θέλουν να βάλουν όλους τους συνδιοκτητες μέσα, ούτε δέχονται να εμφανίζω αργότερα στο δάνειο συμβόλαιο ότι θα έχω το 100% ευχαριστώ!

δηλαδη καλη την πιστη........ εσυ θα τα εδινες σε καποιον τα χρηματα χωρις εξασφαλιση; ......δεν νομίζω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με τους ορους που ψαχνεις δανειο, σε κανα τοκογλυφο και ΑΝ....

Δημοσ.

Υπάρχει επισκευαστικό μέχρι ένα ποσό χωρίς προσημείωση υποθήκης, αλλά πρέπει να το πάρουν όλοι οι συνιδιοκτήτες μαζί. Πώς αλλιώς δηλαδή; Θα πάρει δάνειο ο ένας για ακίνητο που δεν του ανήκει εξολοκλήρου;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikosl86 είπε

Φτιάξε το συμβόλαιο με το 100% και μετά κάνε αίτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι μου δίνουν μέχρι ένα ποσό 30000 χωρίς προσημείωση και με προσημείωση όλο το ποσό που θέλω απλά δεν θέλω να μπλέξω τους λοιπούς που για 10 χρόνια δεν θα μπορώ να αλλάξω το συμβόλαιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...