nikosl86 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία. Θέλω να πάρω ένα δάνειο για ανακαίνιση σε οικεία που έχω το 37,5% και ιδανικά χωρίς προσημείωση. Απλά με κολλάνε γιατί θέλουν να βάλουν όλους τους συνδιοκτητες μέσα, ούτε δέχονται να εμφανίζω αργότερα στο δάνειο συμβόλαιο ότι θα έχω το 100% ευχαριστώ!
Dinos1973 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, nikosl86 είπε Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία. Θέλω να πάρω ένα δάνειο για ανακαίνιση σε οικεία που έχω το 37,5% και ιδανικά χωρίς προσημείωση. Απλά με κολλάνε γιατί θέλουν να βάλουν όλους τους συνδιοκτητες μέσα, ούτε δέχονται να εμφανίζω αργότερα στο δάνειο συμβόλαιο ότι θα έχω το 100% ευχαριστώ! δηλαδη καλη την πιστη........ εσυ θα τα εδινες σε καποιον τα χρηματα χωρις εξασφαλιση; ......δεν νομίζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Με τους ορους που ψαχνεις δανειο, σε κανα τοκογλυφο και ΑΝ....
panostza Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Υπάρχει επισκευαστικό μέχρι ένα ποσό χωρίς προσημείωση υποθήκης, αλλά πρέπει να το πάρουν όλοι οι συνιδιοκτήτες μαζί. Πώς αλλιώς δηλαδή; Θα πάρει δάνειο ο ένας για ακίνητο που δεν του ανήκει εξολοκλήρου;
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, nikosl86 είπε Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία. Θέλω να πάρω ένα δάνειο για ανακαίνιση σε οικεία που έχω το 37,5% και ιδανικά χωρίς προσημείωση. Απλά με κολλάνε γιατί θέλουν να βάλουν όλους τους συνδιοκτητες μέσα, ούτε δέχονται να εμφανίζω αργότερα στο δάνειο συμβόλαιο ότι θα έχω το 100% ευχαριστώ! Φτιάξε το συμβόλαιο με το 100% και μετά κάνε αίτηση. 1
nikosl86 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Το θέμα είναι ότι μου δίνουν μέχρι ένα ποσό 30000 χωρίς προσημείωση και με προσημείωση όλο το ποσό που θέλω απλά δεν θέλω να μπλέξω τους λοιπούς που για 10 χρόνια δεν θα μπορώ να αλλάξω το συμβόλαιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα