Προς το περιεχόμενο

OKTABIT: Διεύρυνση της συνεργασίας με ASUS


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η OΚΤΑΒΙΤ ΑΕ ανακοινώνει τη διεύρυνση της συνεργασίας της με την ASUS και την διανομή ηλεκτρονικών υπολογιστών -notebook, desktop, AIO- (καταναλωτικών και επαγγελματικών σειρών) της κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρίας. Η νέα συμφωνία αναπτύσσει την επιτυχημένη και πολυετή συνεργασία των δύο εταιριών και εμπλουτίζει το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο μητρικών καρτών, καρτών γραφικών και gaming περιφερειακών που η OΚΤΑΒΙΤ διαθέτει.

oktabit.jpg

Η συνεργασία μεταξύ της OΚΤΑΒΙΤ και της ASUS θεωρείται ιδιαίτερης σημασίας. Aμφότερες πλευρές αναμένουν θετικά και αισιόδοξα αποτελέσματα καθώς συνδυάζονται δυναμικά το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της OKTABIT και τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρίας ASUS.

Η συμφωνία αποτελεί μέρος της στρατηγικής της OΚΤΑΒΙΤ να ενισχύει την  γκάμα  προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει στο δίκτυο συνεργατών της. Η ASUS με την ταχεία επέκτασή της και στον τομέα των υπολογιστών προσφέρει τεχνολογικά προηγμένους φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές σε κάθε σπίτι και γραφείο.H ASUS εστίαζε ανέκαθεν στην εμπειρία του χρήστη και σήμερα πιο φιλόδοξη από ποτέ, παρέχει εξαιρετικές συσκευές gaming, συσκευές δημιουργίας περιεχομένου, λύσεις IoT και cloud που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών και εκπληρώνουν κάθε απαιτητική προσδοκία.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...