sakura22 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Παιδιά είμαι σε δίλημμα για το αν αξίζει να ξοδέψω 300+ ευρώ ή όχι. Αυτή την περίοδο είμαι με το τιμιότατο mi a2 lite που μετά από 4 χρόνια σχεδόν με καλύπτει ακόμα σε μεγάλο βαθμό για την χρήση που του κάνω. Τα μόνα αρνητικά είναι τα εξής: Η μπαταρία (λόγω κακής διαχείρισης από εμένα) τα χει ψιλοπαίξει Τελευταία, έχει αρχίσει να καθυστερεί να φορτώσει κάποιες εφαρμογές (από 3-5s σε εφαρμογές όπως το skroutz, viber, maps, 10+ s σε κάποιες πιο εξειδικευμένες/cosmote app) Έχω την δυνατότητα να δώσω 350 ευρώπουλα αλλά δεν ξέρω αν αξίζει δεδομένης της χρήσης που του κάνω. Τα βασικά κριτήρια είναι να μην έχει τα παραπάνω κολλήματα, να έχει καλή έως πολύ καλή αυτονομία (με δεδομένα ανοιχτά 24/7), να έχει NFC και να μπορεί να λειτουργήσει αξιοπρεπώς για την επόμενη τριετία τουλάχιστον. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 150 έως 350 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; ΟΧΙ 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC, 2 SIM+1SD. Δευτερευόντως 5G, AMOLED, Αδιαβροχοποίηση. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Οχι ιδιαίτερα (ελάχιστα η πίσω) 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Πολύ. Ιδανικά να βγάζει πάνω από μέρα χωρίς φόρτιση 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΟΧΙ 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): browsing, messaging, διαβασμα pdf, εξειδικευμένες εφαρμογές (όχι ιδιαίτερα βαριές), newpipe (για μουσική)
CaptainChris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Εάν δεν σε ενδιαφέρει ο γρήγορος επεξεργαστής και η πολύ καλή κάμερα αλλά θέλεις ένα κινητό μόνο για κλήσεις μυνήματα και social τα €200 είναι μια χαρά. Motorola G32, TCL 30+ η Realme 9 είναι μια χαρά συσκευές που θα σε καλύψουν. Τώρα αν θέλεις κάτι καλύτερο χωρίς όμως να ξοδέψεις ένα μισθό τότε θα πας άνω των €300, με τα Realme GT2 ενός χρόνου συσκευή αλλά τώρα που έπεσε η τιμή της είναι ότι καλύτερο. Από νέες συσκευές Realme 9 pro+, Motorola edge 30 η Google Pixel 6a. 1
life is music Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, sakura22 είπε Παιδιά είμαι σε δίλημμα για το αν αξίζει να ξοδέψω 300+ ευρώ ή όχι. Αυτή την περίοδο είμαι με το τιμιότατο mi a2 lite που μετά από 4 χρόνια σχεδόν με καλύπτει ακόμα σε μεγάλο βαθμό για την χρήση που του κάνω. Τα μόνα αρνητικά είναι τα εξής: Η μπαταρία (λόγω κακής διαχείρισης από εμένα) τα χει ψιλοπαίξει Τελευταία, έχει αρχίσει να καθυστερεί να φορτώσει κάποιες εφαρμογές (από 3-5s σε εφαρμογές όπως το skroutz, viber, maps, 10+ s σε κάποιες πιο εξειδικευμένες/cosmote app) Έχω την δυνατότητα να δώσω 350 ευρώπουλα αλλά δεν ξέρω αν αξίζει δεδομένης της χρήσης που του κάνω. Τα βασικά κριτήρια είναι να μην έχει τα παραπάνω κολλήματα, να έχει καλή έως πολύ καλή αυτονομία (με δεδομένα ανοιχτά 24/7), να έχει NFC και να μπορεί να λειτουργήσει αξιοπρεπώς για την επόμενη τριετία τουλάχιστον. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 150 έως 350 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; ΟΧΙ 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC, 2 SIM+1SD. Δευτερευόντως 5G, AMOLED, Αδιαβροχοποίηση. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Οχι ιδιαίτερα (ελάχιστα η πίσω) 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Πολύ. Ιδανικά να βγάζει πάνω από μέρα χωρίς φόρτιση 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΟΧΙ 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): browsing, messaging, διαβασμα pdf, εξειδικευμένες εφαρμογές (όχι ιδιαίτερα βαριές), newpipe (για μουσική) αν θες ενα καλο κινητο παρε το redmi note 11 6/128 gb αρκετα καλο τηλεφωνο και για τα 200 ευρω π εχει ειναι μια χαρα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα