patsakos. D Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Είμαι τελείως άσχετος με κονσόλες και ειδικά με το xbox Μπορώ να παίξω games στο xbox με ποντίκι και πληκτρολόγιο ;;;
gregpec2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 26 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Είμαι τελείως άσχετος με κονσόλες και ειδικά με το xbox Μπορώ να παίξω games στο xbox με ποντίκι και πληκτρολόγιο ;;; Πρέπει να υποστηρίζονται από το εκάστοτε παιχνίδι. 1
SergioX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 On 02/12/2024 at 18:38, theripper7 said: Ρε πάνε καλά στην MS; Θα βγάλουν από το game pass το forza horizon 4, υποτίθεται ότι τα games της MS δεν βγαίνουν από το game pass. Διάβασα ότι έληξαν τα δικαιώματα σε μουσικά κομμάτια και εταιρίες αυτοκινήτων
cortaN@ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Το death stranding δεν είναι αποκλειστικό της sony αλλά του Kojima. Εγώ μιλάω για πραγματικά αποκλειστικά της sony π.χ. God of war Tου Kojima ειναι, αλλα βγηκε και Xbox. Director's Cut. Οπως το Xbox εχει το Hellblade Senua 2, console exclusive. Υπαρχει το νεο Flight Simulator 2024, μια τρομερα εκπαιδευτικη σειρα (το 2ο της σειρας μετα το Flight Simulator που ηταν σχεδον console launch), υπαρχουν στο Xbox store χρονια τωρα αρκετα παιχνιδια που δεν εχουν το highlight που πρεπει, οπως του N64, με κορυφαια credentials, οπως το Goldeneye 007 και το Banjo Kazooie, και γενικοτερα ολη η συλλογη της Rare (Rare ισον μισο N64), Και αρκετα ακομη. Επισης ολη η Activision πλεον ως 1st party studios, εγγυαται κορυφαιο playbility και bragging rights, υπαρχει το Grounded, ενα ομορφο παιχνιδακι, το House Flipper, αλλο εκπαιδευτικο παιχνιδι, εχουν τα Halo, κορυφαιο single player και τρομερο σεναριο, εχουν το Gears 5, κορυφαιο art design, και αλλα παρα πολλα, τα Forza της Turn10 ειναι διπλες σειρες, Horizon και Motorsport, το Alan Wake 2 με κληρονομια απο το 360, τα Crew Motorsport, πολυ καλα online παιχνιδια, ολα τα ραλλιες Codemasters, και ολες τις φορμουλες, πλεον EA/Codemasters, οπου το χειριστηριο του Xbox με τα impulse triggers και τη διαταξη των αναλογικων προσφερει κορυφαια οδηγικη εμπειρια και κρατημα στο χερι, και αλλα πολλα...Bethesda που βγαζει καλα RPG's, υπαρχει το Copilot Xbox για παιχνιδι με ενα χειριστηριο coop με οικογενεια...κ.ο.κ.. God of War ειναι core play, οχι. Πως ειναι στο Xbox, ολα τα Halo, και τα Forza; To God of War υπαρχει στο PC ομως, σε specs requirements σχετικα μετριες απαιτησεις, θα προτεινα για average game through ρυθμιση μισα settings low, μισα medium, περιπου ps4 level, συμβατο με Windows 7/8.1/10. Αγορα απο gog.com, no drm κτλ. Ομως το καινουριο, το Ragnarok, δυστυχως ακομη και στο PC απαιτει psn over steam η' psn over gog η' psn over epic games account. Δλδ ειναι πιο πολυ play-advertised, για καινουρια συστηματα ps. 5 ώρες πριν, gregpec2 είπε Πρέπει να υποστηρίζονται από το εκάστοτε παιχνίδι. www.yahoo.com, αναζητηση xbox games compatible with mouse and keyboard, ειναι αρκετα, πολυ καλη εμπειρια. Π.χ. ακομη μια κορυφαια σειρα exclusive της MS, τα Age of Empires, υπαρχει το AGE OF EMPIRES II και το IV. Το 2 υποστηριζει ποντικι. Το 4 δεν θυμαμαι. Αναζητησε στη διαδικτυακη μηχανη τα compatible games, πρεπει να εχουν συμβατα και στο gamepass. Θελει λιγο ψαξιμο να εισαι σιγουρος, μη σε παρω στο λαιμο μου. 5 ώρες πριν, SergioX είπε Διάβασα ότι έληξαν τα δικαιώματα σε μουσικά κομμάτια και εταιρίες αυτοκινήτων Αν και μονο αν σε ενδιαφερει πολυ, θα μπορουσες να το αγορασεις digital, αν το βρεις σε καλη τιμη, εννοωντας μισοτιμη και χαμηλοτερα, π.χ. Χριστουγεννα, μην πληρωσεις μια περιουσια, καθως σε λιγα χρονια, μην σου πω μηνες, δεν θα πωλειται στο store. Επισης που και που κυκλοφορει ως μεταχειρισμενο, Xbox physical. Κορυφαιο IP. Ελαφροισκιωτο driving, τρομερο game flow. Race in England. 2 1
costacurta Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Ρε παιδιά τι συμβαίνει εδώ? Είμαι κάτοχός του s μοντέλου. Έχω αποθηκευμένα μόνο youtube και κάτι χαλαρές εφαρμογές. Μου λέγει ελεύθερος σκληρός 319gb. Έγινα μέλος στο gamepass για να παίξω μεταξύ άλλων το single player του καινούριου call of duty black Ops 6 το οποίο έχει ενιαία χωρητικότητα 457gb dowloand. Παρόλο που μόνο το campaign με ενδιαφέρει. Τι σημαίνει? Δεν χωράει??? Άρα άκυρο?
Tigio13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, costacurta είπε Ρε παιδιά τι συμβαίνει εδώ? Είμαι κάτοχός του s μοντέλου. Έχω αποθηκευμένα μόνο youtube και κάτι χαλαρές εφαρμογές. Μου λέγει ελεύθερος σκληρός 319gb. Έγινα μέλος στο gamepass για να παίξω μεταξύ άλλων το single player του καινούριου call of duty black Ops 6 το οποίο έχει ενιαία χωρητικότητα 457gb dowloand. Παρόλο που μόνο το campaign με ενδιαφέρει. Τι σημαίνει? Δεν χωράει??? Άρα άκυρο? Ενώ δείχνει 457 στην ουσία είναι πολύ λιγότερα. Θα πας να το βάλεις να κατέβει και πτιν κάνεις install θα πας στα πράγματα που κατεβάζει. Αφαίρεσε όλα τα download που αφορούν το mw2 και mw3, επίσης κάτι warezone και κάτι τέτοια και αν θυμάμαι καλά θα σου κατεβάσει γύρω στα 90-100 γιγα. 1
costacurta Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Tigio13 είπε Ενώ δείχνει 457 στην ουσία είναι πολύ λιγότερα. Θα πας να το βάλεις να κατέβει και πτιν κάνεις install θα πας στα πράγματα που κατεβάζει. Αφαίρεσε όλα τα download που αφορούν το mw2 και mw3, επίσης κάτι warezone και κάτι τέτοια και αν θυμάμαι καλά θα σου κατεβάσει γύρω στα 90-100 γιγα. Που? πάω αλλά ακόμα καί να ανοίξει βγάζει ένα ενιαίο αρχείο 457gb και ένα μικρότερο με 10mb. Δεν τα διαχωρίζει. Αν το βάλω στην λίστα αναμονής download πάει όλο. Δεν βγάζω άκρη. Συγνώμη εννοείς να το κάνω olo download και μετά να κάνω install μόνο αυτά που θέλω? Αλλά αφού ο σκληρός είναι μικρότερος πως θα το κάνω download
Mr_Terror Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 οπως εισαι στο εικονιδιο του παιχνιδιου πατα το κουμπακι απο το κοντρολ αυτο που ειναι οι 3 παυλες.Διαλεξε διαχειριση παιχνιδιων και προσθετων.Στο επομενο παραθυρο διαλεγεις το παιχνιδι ,ανοιγει αλλο παραθυρο και διαλεγεις διαχειριση εγκαταστασης στον δισκο που θα γινει η εγκατασταση και στο επομενο παραθυρο σου δειχνει τι θες να εγκαταστησεις. 1
costacurta Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε οπως εισαι στο εικονιδιο του παιχνιδιου πατα το κουμπακι απο το κοντρολ αυτο που ειναι οι 3 παυλες.Διαλεξε διαχειριση παιχνιδιων και προσθετων.Στο επομενο παραθυρο διαλεγεις το παιχνιδι ,ανοιγει αλλο παραθυρο και διαλεγεις διαχειριση εγκαταστασης στον δισκο που θα γινει η εγκατασταση και στο επομενο παραθυρο σου δειχνει τι θες να εγκαταστησεις. Είμαι αμπαλος θενκς
nek4d Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, costacurta said: Είμαι αμπαλος θενκς Δεν εισαι αμπαλος, το μικρο S εχει τραγικα μικρο ελευθερο χωρο. Δες προηγουμενα σχολια 1-2 σελιδες πισω για λυσεις επεκτασης χωρου. 1
gregpec2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Ε κι αυτοί στην Activision κάνουν οτι μπορούν για να σε μπερδέψουν με τα ui της κ.τ.λ.
Πανος999 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα.. Είμαι κάτοχος ps4 κ όλων των προηγούμενων.. Πρόσφατα είδα προσφορα 400€(η οποία έληξε) το x κ με εψησε λίγο.. Δε γνωρίζω τίποτα για το Xbox ..Θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει ένα σύντομο intro του τι πρέπει να προσέξω κλπ?
ManLag Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, Fulgore said: Τις ίδιες βλακείες σε ολα τα first party της η ms. Αφου δε θες physical ρε πουλάκι μου, τι μας κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη μας. Ελπίζουμε σε proper physical release στο ps5. 1
SaFiS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 23 minutes ago, ManLag said: Τις ίδιες βλακείες σε ολα τα first party της η ms. Αφου δε θες physical ρε πουλάκι μου, τι μας κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη μας. Ελπίζουμε σε proper physical release στο ps5. Το παιχνίδι είναι 120GB+. Θα ήταν δηλαδή καλύτερο να έχει 2 & 3 δισκάκια που θα χρειάζεται να αλλάξεις στο μεσοδιάστημα για να συνεχίσεις να παίζεις?? Αλλά και 1 δισκάκι να ήταν και να μην χρειαζόταν κάτι έξτρα, το σιγουράκι είναι ότι day one θα ήθελε κανά 70GB+ update...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα