Paragontas-x Δημοσ. Δευτέρα στις 12:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:34 μμ Μην αγχώνεσαι θα τις αλλάξουν και εδώ, απλά ίσως πιο μετά. Παιδιά όσο αφορά το xbox game pass cloud/stream τι κάνουμε για να μπορούμε να το έχουμε και στην Ελλάδα που δεν υποστηρίζεται? Αν βάλουμε κάποιο άλλο region στο vpn στο κινητό μας ή στον υπολογιστή μας θα δουλέψει?
klainmaingr Δημοσ. Δευτέρα στις 12:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:41 μμ Πολύ ησυχία ρε παιδιά με το Expedition 33. Χαμπάρι δεν πήρατε οτι έχουμε το GOTY 2025 δωρεάν στο game pass? Δεν υπάρχει το παιχνίδι... Δεν βρήκα κάπου να συζητιέται αλλα είναι απο πρώην ubisoft employees (33 μάλιστα) turn based rpg με κάποια action/parry elements στην μάχη. Ιστορία καταπληκτική, soundtrack καταπληκτικό, gameplay εθιστικό. 10/10 στα όλα του. Δε χρειάζεται να είναι κανείς fan των rpgs για να το εκτιμήσει. Τέτοια εισαγωγή είχα να δώ απο το ff viii. 4 1
Moderators Malthador Δημοσ. Δευτέρα στις 02:31 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 02:31 μμ 1 hour ago, Paragontas-x said: Μην αγχώνεσαι θα τις αλλάξουν και εδώ, απλά ίσως πιο μετά. Παιδιά όσο αφορά το xbox game pass cloud/stream τι κάνουμε για να μπορούμε να το έχουμε και στην Ελλάδα που δεν υποστηρίζεται? Αν βάλουμε κάποιο άλλο region στο vpn στο κινητό μας ή στον υπολογιστή μας θα δουλέψει?
Fulgore Δημοσ. Δευτέρα στις 02:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:52 μμ 2 ώρες πριν, klainmaingr είπε Πολύ ησυχία ρε παιδιά με το Expedition 33. Δεν βρήκα κάπου να συζητιέται 1
Tigio13 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:01 μμ 2 ώρες πριν, klainmaingr είπε Πολύ ησυχία ρε παιδιά με το Expedition 33. Χαμπάρι δεν πήρατε οτι έχουμε το GOTY 2025 δωρεάν στο game pass? Δεν υπάρχει το παιχνίδι... Δεν βρήκα κάπου να συζητιέται αλλα είναι απο πρώην ubisoft employees (33 μάλιστα) turn based rpg με κάποια action/parry elements στην μάχη. Ιστορία καταπληκτική, soundtrack καταπληκτικό, gameplay εθιστικό. 10/10 στα όλα του. Δε χρειάζεται να είναι κανείς fan των rpgs για να το εκτιμήσει. Τέτοια εισαγωγή είχα να δώ απο το ff viii. Είναι και σε τι φάση σε πετυχαίνουν τα καλά παιχνίδια. Εγώ πριν 15 μέρες περίπου τελείωσα witcher 3 και τώρα παίζω με έναν φίλο split fiction και κάνα cod αν μαζευτούμε. Παράλληλα παίζω μόνος μου και uncharted 4. Νομίζω αν δε δούλευα δε θα με έβλεπε το φως του ήλιου με όλα αυτά που έχω ξεκινήσει.
gregpec2 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:55 μμ 3 ώρες πριν, klainmaingr είπε Πολύ ησυχία ρε παιδιά με το Expedition 33. Χαμπάρι δεν πήρατε οτι έχουμε το GOTY 2025 δωρεάν στο game pass? Δεν υπάρχει το παιχνίδι... Δεν βρήκα κάπου να συζητιέται αλλα είναι απο πρώην ubisoft employees (33 μάλιστα) turn based rpg με κάποια action/parry elements στην μάχη. Ιστορία καταπληκτική, soundtrack καταπληκτικό, gameplay εθιστικό. 10/10 στα όλα του. Δε χρειάζεται να είναι κανείς fan των rpgs για να το εκτιμήσει. Τέτοια εισαγωγή είχα να δώ απο το ff viii. Καμμία αμφιβολία οτι πιθανόν να πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιχνίδι, που απλά ως συνήθως, δεν διαφημίστηκε όσο θα έπρεπε. Η MS πάσχει φοβερά σε αυτόν τον τομέα. Προσωπικά εγώ δεν θα το τιμήσω λόγω του οτι είναι turn based. Το μόνο turn based παιχνίδι που έχω παίξει μετά μανίας ήταν το Heroes of the Might and Magic το πάλαι ποτέ. 👴
chek2fire Δημοσ. Δευτέρα στις 04:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:29 μμ 33 λεπτά πριν, gregpec2 είπε Καμμία αμφιβολία οτι πιθανόν να πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιχνίδι, που απλά ως συνήθως, δεν διαφημίστηκε όσο θα έπρεπε. Η MS πάσχει φοβερά σε αυτόν τον τομέα. Προσωπικά εγώ δεν θα το τιμήσω λόγω του οτι είναι turn based. Το μόνο turn based παιχνίδι που έχω παίξει μετά μανίας ήταν το Heroes of the Might and Magic το πάλαι ποτέ. 👴 σκέψου ότι εγώ το πήρα στο ps5 και μετά το πήρα χαμπάρι όταν πήγα να παίξω το oblivion ότι υπάρχει στο gamepass. Σαν να μην θέλει να το διαφημίσει συμπεριφέρεται η MS με τα διαθέσιμα παιχνίδια της στο gamepass. 1
Fulgore Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Στις 4/5/2025 στις 12:36 ΜΜ, Mr_Terror είπε Τσεκαρα τις τιμες του xbox.Στις μεγαλες ελληνικες αλυσιδες η τιμη ειναι η παλια ακομα. Εγινε η αρχή σιγά σιγά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα